Bende A31 in kaynak ile kırmasını şuna yoruyorum. Motor güçsüz ama düşük devirde torklu birde buna diffin çekişli olması eklenince dife çok yük biniyor. Motor zayıf rahatça da saramıyor kırıyor difi. :D
Printable View
torklu olmasını beklerdim zaten 2000 motor 90 beygir bir yerlerde güç olması lazım :)
ya kimse takmıyor yada kimse gerçekten bu araçlara binmemiş.
cressida hakkında biraz araştırdım paylaşayın dedim.7M-GE diye bir motor var.türkiyedede var ama hepsi 7M-GE midir bilmem.7M-GE motor 3000cc.yalnız bir kaç ilan dışında çoğu ilan 2000 motor ve 101 125 beygir arasında.internette araştırma yapsamda çıkmıyor.herhalde türkiye gibi zamanın sefil ülkelerine sefil bir motor koyup yollamışlar.1jz olanlar var ama daha kötü motorlu olanlarda var.öbür motor hakkında araştırma yaptım ama birşey bulamadım.
edit:en düşük üretilen motor 2.4 108 hp.herhalde bu motor türkiyedeki çoğu cressidanın motoru.motor kodu:2rr
nissan 200sx s13 gayet başarılı :)
Türkiye'de tercih edilebilecek Masturbasyon yöntemleri diye başlık açsak en önde bayrak taşıyanı olursun yemin ederim :)
Bak kardeşim bu insan işi TR şartlarında 15000 tl ye yapabileceğin bir drift aracı.
BMW e21 drift - YouTube
Orta karar bir e21, 25.000 tl 30.000 tl arasına böyle bişey yaparsın
sarry zahalan in bmw e21 in zaarour speed test - YouTube
Bu da çok para harcarsan fantaziye kaçarsan olabilecekler :)
BMW E21 - drift monster - YouTube
BMW E21 drift - YouTube
Sopot Driftingowe Mistrzostwa Polski 2012 STW Drift Team - YouTube
İzah edebildiysem ne mutlu bana, böyle asıp kesince şekil olmuyosun ya da o kıro deyip aşağıladığın insanlardan daha aşağıda oluyorsun, makyajını akıtıyorsun çirkinleştiriyorsun mevzuyu :)
Piyasadaki araçlar için konuşuyorum isteyen böyle bi araç için 15.000 de harcayabilir isteyen 10.000 tl de harcayabilir tamamen seçim, çünkü alacağınız e21 in fiyatları astronomik fiyatlara tırmandı, bakıyorumda 4 liraya da var leş 8 liraya da var leş, ama 6 liraya düzgün var 15.000 tl ye oynanmış var, çok karışık bir piyasa eğer 4-5 liralara alabilirseniz 15 liraya çıkarabilmeniz biraz mümkün ama pahalıya alırsanız aracı 20 k ya çıkabilir, iş tamamen sizde bitiyor yani :)
Opel omega 3.0 v6 drift de neler vaad edebilir ?
Merhaba,
turbo e39 5.28 in drift e yatkınlığı nasil gidiyor işlemi yapan arkadas antremanlara geliyor mu, drift den sonra yasadiği sorunlar var mı?
kendi aracımla düşük süratte dönemeclerde arkayı koparma şeklinde yaptiğim denemelerde direksiyon hidroliği hortumları ve hararet hortumları ve binimum devirdaim de yer alan parcaları degistirmek zorunda kaldim :) Her ay bir hortum mefta :) baya hortum varmıs aracda :)
sizde de aynı durumlar olustu mu?
ek olarak triptonik aracla drift deneyen oldu mu? Düz olmaz ise olmaz mı bu işlem
Üzülme kardeşim Tek değilsin bende seninle beraber öğrendim ve şaşırdım.
E46 330Cİ quafie lsd ile yeterlimidir sizce?
Öncelikle tiptronik ile bu iş olmaz , arkasının 10cm kaymasına drift demiyorsan eğer.
528 günlük olarak kullanılmaya devam ediyor.Direksiyonle ilgili herhangibir hortumu vs değişmedi.Araçlar arası kondisyon farkı olabilir.Drift e gelip gittiği zamanlarda tek sıkıntısı aks kırmasıydı. Kaynak diff+turbo , stadart 528 akslarına fazla geliyor . iyi bir aks a geçmek gerekiyor.
lastiklerime kıyamadığım için böyle bişi denemem herhalde ama 2H ye alınca stock nissan Terrano/Pathfinder VG30E (LSD) ile sonuç bu :D
Cressida (GX81) Laurel'e göre güclü bir şaseye sahip mk3 supranın neredeyse tüm yürüyen parçaları uyumlu. Cressidaların Türkiyede 1-2 istista hariç tamamı 1G-FE i6 2.000cc motor barındırıyor ve motorların genel durumu çok kötü, swap yapılmadığı sürece bu aracı drift için hazırlamayı düşünmeyin bile.
Cressida için birçok motor swap yapılabilir fakat 1JZ ve 2JZ swap kolay, hazır kitleri var.
Şu an bu şekilde bir araç hazırlanmakta 1-2 ay gibi bir sürede antremanlara çıkacak, ilk kez deneyeceğiz bakalım neler olacak :)