biraz soguk ama güneşin faydaları vardı ben erken kaçtım ilgi her zaman ki gibi yogundu gelenlerin ayaklarına sağlık, teneke bol bol spin attı gibi :D
Printable View
biraz soguk ama güneşin faydaları vardı ben erken kaçtım ilgi her zaman ki gibi yogundu gelenlerin ayaklarına sağlık, teneke bol bol spin attı gibi :D
teneke teneke teneke bildiğin canavar :)
çok güzel bi gündü doyamadk ama ***** hava şartları şimdi geldik:)
Ben bayağı usudugum için erken kaçtım.araçların hepsinin maşallahi vardı ama m5 ler beni benden aldı bidaha bana getirdi :D
bayagı soguktu ama ıyı bı antreman oldu :) M5 ler fenaydı :D
güneş olmasına ragmen bayagı soguktu tenekenin maşallahı var:D
Güzel bir gündü :) demirlerin üzerine çıkıp ortamama hakim olmak bizim için ayrıca bir zevkliydi :D :D:D
Böyle bi soğuk yok :D Eray abinin spinlerine doyamadık :D Ama inanıyorum Eray abi sen kendini geliştirirsen Drift yaparken makas bile atarsın abi CBE ile gidişlerin onu gösterdi bana :D Mert abilerin VE M3 ciddi anlamda çok güzel olmuş Araç gerçek anlamda bittiğinde can yakar :)
İlk baslarda her cikisim spindi gaz teli takili kaliyodu kac kere spin attim sayamadim ztn :D sonlara dogru teli biraz duzelttimde tam tur bitirebildim eglenceliydi herkeze tesekkurler
Eray yümsel
11.45 gibi ordaydık.....soğuk havaya rağmen bi ara baya kalabalık vardı..fakat sıkınıtı şu ki kimse birbirini tanımıyo.....ama olumlu olarakta çok kişi ailevi olarak gelmiş.....
Iyi eglendik valla basta Eray abi olmak uzere herkese tesekkurler :D
Yeni atabildim pc'ye buyrun Teneke30'un lastik bitirme calismalari :)
Teneke30 | Facebook
Süper bi gündü bizi izlemeye gelen seyirci arkadaşlarımıza çok çok teşekkürler..
walla tebrik ediyorum taktir ediyorum sizleri ellerinize emeğinize sağlık çok güzel bir organizasyondu. yalnız bir tane s13 yoktu be :( bir s13 sahibi olarak gözlerim hep aradı nerdeee s13 sahipleriii :) !!!!
gayet güzel geçti:D
Çok güzel bi gündü saat 1 de geldik gelir gelmez zaten eray abinin tenekeyi aradım buldm :D
alet çok güzel gidiyor maşallah :) daha mıncıklanıcak belliki 35 plaka bmw de motor sorunu oldu snrm inşallah çok önemli bişy yokdur
yeni hazırlanan gri bmw çok güzeldi hatta sesi olsun gidişi olsun beni benden aldı :) teşekkürler arkadaşlar oraya geldim abilerimle eray abi ile tanışabildm bitek dier arkadaşlarlada tanışmak isterdm :)
,