Ne dion sen hoca bana söyle kim 30 şehit veriyor bir seferde,vatanımızı korumak için canını feda edenlerin anısına az bile,bunlardan rahatsız oluyorsan defol git Türk bayrağının olmadığı yerde yaşa.
Hasta ediyor beni böyle tipler !! :ofk:
Printable View
bu konuyu açan arkadaşa başarılar diliyorum...
-birlikten güç doğarmış , o kadar antreman yapıldı :) mis gibi oldu hepsi de , direksiyon sallayanı , izleyeni ile küçük ama etkili bir çok org. yapıldı.
-şimdi ; büyük ve etkili org.lar yapmalı derim...
-şampiyon luk gibi , puanlama sistemi gibi , şehir dışları gibi ...
-drift de hakediyor çünkü ...
-muhalefet olmak yerine gücümüz ortaya koyalım , herkes yapabileceği şeyleri yazsın derim ben...
-ciddi ciddi yapılsın diyenlerdenim ;)
saygılar.
inş dediklerinizi yaparsınız yolunuz acık olsn simdiden
bayrak olayına takılan arkadaş,
bizde o hafta izmite koca bayraklarla gittik. piste cıkanalrda bayraklarla cıktı... forumu takip ettiysen görmüştürsün hepsini...
inş. beklentilerinizin karşılığını alırsınız yolunuz açık olsun ..
30 şehit verdiğimiz hafta bizde konvoy yaptık kimse bize apaçi gözüyle bakmadı bakamaz da hatta ve hatta geçtiğimiz yerlerdeki tüm halk bize destek verdi....
yani böyle bi ülkede yaşıyorsun kendine gel...
Arkadaşlar bayrağımızı ve şehitlerimizi tabiki sahipleniyoruz ve sahiplenceğiz.Bizi bir arada tutan en temel unsurlardır bunlar.
Ancak konumuz bayrağa yapılan saygısızlık veya şehitlerimiz değil.Kimse yanlış anlamasın ama konun dağılmasını istemiyorum.Bu yüzden konu hakkında fikirlerinizi almak benim için çok önemli.Herkesin söylediğini tek tek dikkate alıyorum,kağıda not ediyorum.
Önceden de dediğim gibi benim amacım tek başıma rakip olmak değil,tam tersine drifti herkesin yapabileceği bir yere bağlı olmayan bir spor haline getirmek.Yardımları geri çevirmek veya küstahlık değil amacımız.Drift akademi üyelerininde bana bu konuda seve seve yardımcı olacağından eminim.Onlarda bu işin zorluklarını ve ne kadar çaba gerektirdiğini biliyorlar.
Burada açtığım konudan sonra bu işe merak sardım sanmasın kimse.Daha önce İngiltere de yaşıyordum ve drift works un ilk organizasyonlarında bende vardım.İngilterede kendi aracım vardı ve uzaktan da olsa Türkiyedeki gelişmeleri takip ediyordum.Üniversiteyi bitirdikten sonra geldim askerliğimi yaptım,şimdi burada neler yapabiliriz,drifti nasıl avrupa düzeyine çıkartabiliriz,nasıl profesyonel organizasyonlar gerçekleştirebilirz ve kalabalıklaşabiliriz mantığıyla buradayım. Hiçbir art niyetim yoktur arkadaşlar,lütfen bunu göz önüne alarak değerlendirin.
Facebook ve web adresimizdeki güncellemeler devam etmektedir.Bizi takip edin ve desteğinizi esirgemeyin.
1 saat sonra kurallar ve katılım formumuz web sitemizde olacak oradan indirin print edin okuyun okuyun okuyun. kurallarla ilgili sorusu olanlar buradan veya info@turkdrift.com dan bize ulasabilirler.
Drift akademi ile konu acmadan once gorustunuz ve ortak birseyler yapma kararimi aldiniz? Yanlis anlama ama daha once bir org. Tecrubeniz yok, kendinize ait profesyonel drift aracinizda yok sanirim.
Bazı insanlara anlatamazsın işte apacilerle hepimiz dalğa geçiyoruz neden tamponları büyük spoilerleri büyük bu tamponlar büyük olunca size batıyormu ? adam arabasını mavi laciverte renge takımının rengine boyatıyor hepimiz dalğa geçiyoruz aynı takımın fanatiği bile aa ne zevksizlik şuna bak diyoruz ya kırmızı beyaz olsaydı bu seferde dalga geçicekmiydiniz sırf kırmızı beyaz türk bayragının rengi diye arabaya bunu komple bu renge boyatmak asıl görgüsüz apacilik değilmi ? diğerinden ne farkı var
Bide burdan bak ordaki bayrak ya Drift akademinin bayrağı olsa idi ? yine bunları söyleyecekmiydiniz coğunuz bu olayı aldırış etmeyecekti bile yada amerika israil bayrağı olsa idi ha ? bu sefer tam tersi tepki görücekti ben yazımda hiç bir zaman Türk bayrağı görmek istemiyorum demedim onu geç Türk bayrağı bile demedim sadece bayrak dedim hiç bir şeyi milletin gözüne sokmanın alemi yok kimse geri zekalı değil herkes neyin ne olduğunun gayet bilinçinde bayragı olduğu yere göklere koymak en iyisi kişisel zevklerimize bu ulusal sembolleride alet etmenin yeri yok
Olursada böyle tartışmaları daha çok görürüz hani bi aralar hülya avşar'dı sanırım çıktığı programda yerdeki türk bayrağı balonlarını teklemediği için çok eleştiri görmüştü şimdi suç o kişidemi yoksa herşeyde olduğu gibi işi abartıp balonlara türk bayrağını bastırıp gösteriş olsun diye yerlere atıp sonrada birisini günah keçisi seçmekmi :soru:
Neyse bazı insanlara anlatamazsın işte siz beni istediğiniz gibi görün ben normal bir Türk vatandaşım sol kolumun iç kısmında'da K.Atatürk dövmesi var telefonumda bile Atatürk 400-500 civarında Atatürk arka planı yer alıyor evimdeki Osmanlı aksesuarları duvar işlemelerinden bahsetmiyorum bile sevgini,sevdanı içinde yaşaman en iyisidir bir çok kişiden daha çok Türklüğü biliyorum emin olun ben sadece olaya biraz objektif bakmıştım hepsi okadar konununda suyunu çıkardık zaten bundan sonra yorum yazmayacağım isteyen istediği gibi görsün konu taa nerlere geldi..
@Deagles48
Konu Türk bayrağı olduktan sonra ne açıdan bakarsan bak aynı şeyi göreceğine eminim!
Gerçekten ülkemizde bu sporun gelişmesi için mükkemmel bir proje yolunuz açık olsun başarılar.
şimdiden yapacağınız organizasyonlar için teşekkür ediyorum umarım herşey istediğiniz gibi olur yıllarca bu işe emek veren insanlar var umarım onlarında katılımıyla büyük organizasyonlar yapılır kutuplaşmaktan çok birlik olursak hem ulusal hem uluslar arası platformda ülkemiz için çok daha iyi olur diye düşünüyorum
Arkadaslar kurallarımız ve surucu katılım formu sitemize eklenmistir. Kayıtlarımız başlamıştır hayırlı olsun.
Drift akademi ile görüşmeme gerek yok. Drift birilerinin tapulu malı değildir veya bir grubun tekelinde degildir. Burda bir organizasyon yapılıyor isteyen gelir isteyen dışardan izler kimseyi bunun için zorlamıyoruz.
Benim org tecrubemi de yazdıgım kurallardan vs gorebilirsiniz.Drifte ingilterede başladım ve gördüğüm kadarıyla burada edinebileceğim tecrubeden daha fazlasını orada çoktan kazandım.(organizator olarakda,yarışmacı olarakda) Ayrıca olduya benim tecrubem yetmezse diye benim arkamda KING OF EUROPE yarışmasını yapan ekip var sanırım onların tecrubesi yeterde artar bile.
Bu genel bir sorudur kimse şahsı üstüne almasın. King of Europe u yani Avrupa Şampiyona sının Türkiye ye gelmesinden rahatsızlık duyan mı var? Avrupa Şampiyonasının Türkiye de olmasını istemeyen mi var?
Lütfen herkez ülkemizdeki drift i ileriye götürebilmek için elinden geleni yapsın olur mu.
Bayragımızı begen mıyene Direğini verelim ?
bak ilk yanlış tepkiyi veriyorsun. Ben drift academy değilim. Ben hangi organizasyon kim yaparsa yapsın eğer düzgün gerçekten başarılı ve profesyonel ise elimden geldiği kadar katılmak isterim.
Herkesin fikirlerini dinliyorum dedin bende yıllarca bu işle uğraşan drift academy ile ortak yaptığını düşündüm.Onlardan izin almalısın mı dedim?
Gorkem bey, kolay gelsin de bir sey soracagim. Buradaki bir cok insan sizi tanimiyor. Ben sanayideki cay ocaklarini bile tanirim, sizin isminizi hic duymadim. Simdi siz gelip diyorsunuz ki, ben dunya drfit derneginin temsilcisiyim, arkamda koe var vs. vs.
Insanlar sizi tanimadan nasil guvenecek? Bende giderim bir com yurtdisi yerle konusurum, burada bayiligini aliriim , distributoru olurum vs.
Konuyu soyle ozetlemek isterim, mustafa lar bir seyler yapalim desinler, ben gozum kapali girerim . Ahmet- saxo vts biseyler yapalim desin, gozum kapali girerim. Fakat sizi tanimiyoruz bile.
Ayrica cok heyecanlisiniz. 5 tane pistle anlastim diyorsunuz. Yahu turkiye'de pist adi altinda bir yer yok, siz bu tur yarismalari nerede yapacaksiniz? Ancak genis gokart pisti bulmaniz lazim, o sekilde de pist tr de yok ki?
Hem sunu da eklemek isterim, cok sevdigim bir arkadasimin sozudur : " yeni tasindigin bir koyde, ilk gun koy kahvesine gidip , selamunaleykum diyerek muhtar adayi olunmaz "