Tebrikler , daha detaylı fotograf ve videolar varsa görmek isteriz..
Printable View
Tebrikler , daha detaylı fotograf ve videolar varsa görmek isteriz..
Görkem, bir kaç ay önce hedef koyduğun bu organizasyonunu kendi başına başardın. Seni gönülden tebrik etmekten başka negatif anlamda bir şeylerin yazılması hiç etik gelmiyor bana. ''Tam gaz yola devam'' diyorum sevgili dostum :icon_tup:
başarıların devamı dileriz bidahaki sefere inşallah marmara veya ege bölgesi tarafı olurda bizde geliriz izlemeye
1 Tane bile araç gelmiş olsa dahi Tarsus ta bir ilki gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sonraki aktiviteleriniz çok daha katılımlı ve coşkulu olur. Doğuşla tanışamadık lastik değiştirmeye gitmişti. Katılan 4 araçta keyifli görüntüler verdiler. Hepinize teşekkürler.
Kuş serisiz drfitmi olur :D
[IMG]http://img534.imageshack.us/img534/2112/dsc01442hy.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
resimdeki sıralama yanlış mı yoksa nezaketen mi böyle oldu :D
Zamanla katılım destek artıcaktır. tebrikler..
Lastik kokuları halen burnumda :D
Hepinize desteginizden dolayi cok tesekkur ederim. İzlemeye gelen butun herkesede cok tesekkurler. 25 guvenlik 2 ambulans 1 itfaiye 3 ozel acil durum doktoru ve jandarma ile duzenledigimiz bu organizasyonda kimsenin burnu bile kanamadan tamamlamis olmak benim icin yeterli oldu, en buyuk hedef buydu zaten.
Tofas sahin bir kac arkadasimiz geldi ancak ozellikle skyline dan sonra sanirim pek piste cikmak istemediler. Seviye olarak daha cok calismamiz lazim.
Bundan sonra King of Europe (avrupa sampiyonasi) yada 2013 de duzenleyecegimiz dunya yarislarina katilabilmek isteyen butun herkezi bekliyoruz.
Nissan skyline 1. Oldu KKTC
Toyota Ae86 2. Oldu Yunanistan
Toyota Starlet 3. Oldu Yunanistan
Sanirim daha fazla katilim olsaydida bu sıralama kolay kolay degismezdi...
Video ve fotolar kendi sitemizde yayinlanacaktir. ayni zamanda etv nin programinda izleyebilirsiniz.
İzlemeye gelen butun herkese cok tesekkurler. Emegi gecen herkese coj tesekkurler. Herkese saygilarimla bir sonraki yarisda gorusmek uzere
Uzun Senelerdir bu siteyi takip ederim bilği edinirim. güzel site. ama bana denk gelen üyelerin çoğu bi acayip çıktı. bu kullanıcılar populer kişilerin yalakası olurken benim gibi normal üyeleri takmıyor bile. aracımın resimlerini paylaşıyorum veya başka bir konu açıyorum hemen tersleniyor veya konum siliniyor. bu kadar olayın arasında sadece bu başlıgı takip ediyordumki yine bu kendini beğenmiş tayfa bu konuyla resmen dalga geçmişler. ama görkem abimiz güzel bir organizasyon yaparak gereken cevabı verdi. sağolasın.
Benim adıma keyifli bir gündü,değişik insanlar tanıdım değişik araçlar gördüm,katılım sayısının neden az olduğu ile ilgili bir yorum yapmayacağım fakat ***** herkes oturup izlerse yarışan sayısının az olması doğal...bidahaki organizasyonda ben yine oradayım.Kazasız belasız bir organizasyon olması ve güvenlik önlemlerinin tam alınmış olması beni cok rahatlattı,ben görkeme böyle bir organizasyona emek verip benide çağırdığı için teşekkür ediyorum.Bundan sonra seve seve her yarışına gideceğim...
Forumdan memnun degilmisin ?
1 senedir forumu takip edince uzun seneler gecmis gibimi hissediyorsun ?
Normal uye populer uye diye bir uye cesidimi var uyeliklerde ?
Silinen konularin neler ?
Sordugum sorulara cevap ver sonra gerikalan kendini begenmis tayfa konusunu konusalim seninle burdan ...
tarsus organizasyonu ile ilgili bir video ;
tarsus drifty yarışları... - YouTube
Görkem bey başından beri size olumlu bakıyorum,
lakin "Sanirim daha fazla katilim olsaydida bu sıralama kolay kolay degismezdi..."
şeklindeki söyleminiz hiç hoş değil, 1. skyline, 2. AE86,
iki aracında Drift konusunda ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz,
Kayserideki organizasyona gelen, Eray abi ve Fatih abi,
Bmw E30 ile geldiler, ikisininde ne kadar başarılı olduğunu tüm Kayseri gördü,
kaldı ki bu işe yıllarını harcamış insanlar var,
Ülkemizdeki insanları görmeden ön yargılı davranmayın ki,
bizde size karşı ön yargılı olmayalım,
Sonuçta isim Türk Drift ecnebi drift değil :icon_tup: