Herkese tesekkur ederim. King of Europe hakemleri potansiyelimizi cok beyendiler. Yunanistandan gelen arkadaslarimiz hazirladigimiz pisti cok beyendiler. Kendi eksiklerimizi ogrendik yorucu bir gun oldu. Artik bir dahaki sefere bu hatalari yapmayiz.
Printable View
Herkese tesekkur ederim. King of Europe hakemleri potansiyelimizi cok beyendiler. Yunanistandan gelen arkadaslarimiz hazirladigimiz pisti cok beyendiler. Kendi eksiklerimizi ogrendik yorucu bir gun oldu. Artik bir dahaki sefere bu hatalari yapmayiz.
Çekim oldu mu Görkem?
Gelemeyen bizlerin izleyebileceği bişeyler var mı ?
ilk 5 de kaç türk var ?
video,fotoğraf yok mu? merak ettim nasıl olduğunu.
http://img269.imageshack.us/img269/2138/dsc3686.jpg
Tarsus'dan bir kare :)
Başarılarınızın devamını diliyoruz
Kuş seriside çağırsaydınız keşke. Potansiyel dahada artabilirdi KOE hakemleri gözünde.
Tebrikler , daha detaylı fotograf ve videolar varsa görmek isteriz..
Görkem, bir kaç ay önce hedef koyduğun bu organizasyonunu kendi başına başardın. Seni gönülden tebrik etmekten başka negatif anlamda bir şeylerin yazılması hiç etik gelmiyor bana. ''Tam gaz yola devam'' diyorum sevgili dostum :icon_tup:
başarıların devamı dileriz bidahaki sefere inşallah marmara veya ege bölgesi tarafı olurda bizde geliriz izlemeye
1 Tane bile araç gelmiş olsa dahi Tarsus ta bir ilki gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sonraki aktiviteleriniz çok daha katılımlı ve coşkulu olur. Doğuşla tanışamadık lastik değiştirmeye gitmişti. Katılan 4 araçta keyifli görüntüler verdiler. Hepinize teşekkürler.
Kuş serisiz drfitmi olur :D
[IMG]http://img534.imageshack.us/img534/2112/dsc01442hy.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
resimdeki sıralama yanlış mı yoksa nezaketen mi böyle oldu :D
Zamanla katılım destek artıcaktır. tebrikler..
Lastik kokuları halen burnumda :D
Hepinize desteginizden dolayi cok tesekkur ederim. İzlemeye gelen butun herkesede cok tesekkurler. 25 guvenlik 2 ambulans 1 itfaiye 3 ozel acil durum doktoru ve jandarma ile duzenledigimiz bu organizasyonda kimsenin burnu bile kanamadan tamamlamis olmak benim icin yeterli oldu, en buyuk hedef buydu zaten.
Tofas sahin bir kac arkadasimiz geldi ancak ozellikle skyline dan sonra sanirim pek piste cikmak istemediler. Seviye olarak daha cok calismamiz lazim.
Bundan sonra King of Europe (avrupa sampiyonasi) yada 2013 de duzenleyecegimiz dunya yarislarina katilabilmek isteyen butun herkezi bekliyoruz.
Nissan skyline 1. Oldu KKTC
Toyota Ae86 2. Oldu Yunanistan
Toyota Starlet 3. Oldu Yunanistan
Sanirim daha fazla katilim olsaydida bu sıralama kolay kolay degismezdi...
Video ve fotolar kendi sitemizde yayinlanacaktir. ayni zamanda etv nin programinda izleyebilirsiniz.
İzlemeye gelen butun herkese cok tesekkurler. Emegi gecen herkese coj tesekkurler. Herkese saygilarimla bir sonraki yarisda gorusmek uzere