Kemal'in aracıydı sanırım daha yeni yapmıştı çok üzüldüm :(
Printable View
Kemal'in aracıydı sanırım daha yeni yapmıştı çok üzüldüm :(
vay anasını arkadaş ya yazık olmuş, üzüldüm :(
Araca çok yazık oldu cidden , alana gittiğinizde yanıyordu zaten üzüldüm o halde görünce.Kimseye birşey olmaması sevindirici.
Stad yönetiminin bu olay karşısında tavrı ne olur merak ediyorum?
Ekerayla turladık biraz herif işi çözmüş çok keyifliydi tam çakal gibi yanlıyor önündekini darlıyarak:D
Dipnot:Arabada ki 4nokta emniyet kemeri e30'dan pahalı sanırım:D
benzin kacagından oldu dediler.. ki arabanın ilk turunda oldu olay.. ilk virajı gecti,, 2. virajda biz vardık onumuzden gecerken bagaj tampon komple yanmaya başladı,,,millet kosmaya başladı,, dur dur diyerekten,, biri bagırıyor,,, yangın sondurucu yokmu diye.... gordugum 6-7 tane (cogu ufak) yangın sondurucu ile sondurmeye gittiler ama ne yaptılarsa yangın bi turlu sonmedi,, gene gene başladı,,, sonra geri cekilin diyerek bagırdılar,,, biri itfaiyeyi arayın dedi,,, 20 dakka yarım saat sonra geldi itfaiye.. ki onların muslugu ile tutulan su sonrası araba gene alev alıyordu...
kimseye bişey olmadı ama,, o kadar emek ozverinin kul olması cok uzucu oldu gerçekten !!
tşk
Rıdvan.
Kemal'in araba malesef talihsizlik yaşadı, üzücü bir olay daha kötüsü olmadığına şükür ediyoruz, hepimize ve Kemal'e geçmiş olsun.
Bagaj açılıp söndürülmeye çalışınca daha çok oksijen doldu ve malesef söndürülemedi :(
Startta dururken ben kalkışından sonra lapa lapa benzin attı ben benzin olduğunu anlamadım ama büyük büyük atıyordu malesef 2 yanın sonunda alev aldı alttan kemal abimizde zar zor duydu bizide çıktı arabadan. 3-4 Tane yangın söndürme tüpü bitirdik araba üzerinde ama malesef sönmedi yangın. Itfaiye zaten gelene kadar araba un ufak oldu :( Bütün gün moralim bozuldu canım sıkıldı arabanın yanmasına :( Tekrar geçmiş olsun Kemal abi..
Keske bu tarz organizasyonlarda daha ciddi onlemler alinsada kimsenin zevki kacmasa cani yanmasa. Umarim org yetkilileri gerekli dersleri alirlar. Cok gecmis olsun arac sahibine.
Aracı hazırlayanlardan kaynaklanan bir sorun ise yazık olmuş..
üzücü bir durum
çok geçmiş olsun, cidden üzüldüm ya :(
Keyifli bir gündü taaa..kii o talihsiz olay, o şekilde organizasyonun en renkli aracının başına gelmesine kadar açıkcası kendi aracımın başına gelmiş kadar üzüldüm düşünsenize onca emek
onca uykusuz gecelerle kaynanyan bir araç restorasyonu ve sonuc...
çok üzücü...
Sahibine geçmiş olsun diliyorum umarım çok daha iyilerine sahip olur... :(
Bana da arkadaş telefonla söyledi ae86 yandı diye, burada görmüş.. Valla kendi aracım gibi üzüldüm, araç sahibi Kemal abiye de büyük geçmiş olsun.. Kendisinde birşey yok bildiğim kadarı ile önemli olan da o zaten.. :/
Bende hevesle gittim hatta gec kaldim ama gel gor ki iceri girdigimde pistte itfaiye araclari ve ae86'yi gordum keyfim kacti. Botle uzucu bir olay olmasaydi gercekten keyifli guzel bir gun olacakti.
Gecmis olsun arac sahibine :(
araç sahibine geçmiş olsun.86 olması daha da üzdü
kanka go pro videoları gelsin bir an önce tampon tampona güzeldi:)
Yanlıyoruz PAMPA - YouTube
Antremana gitmediğime gerçekten üzüldüm haberi alınca aracımda 2 yangın söndürme tüpü vardı 5-6 litrede su belki bi faydamız olurdu ama çok üzüldüm yazık oldu çok geçmiş olsun cana gelmemiş bunada şükür çok geçmiş olsun tekrardan
Kemal abiye birşey olmamasına sevinmekle beraber gözleri önünde belkide hayatındaki en önemli şeylerden birinin yanıp gitmesine çok üzüldüm, bana kendi arabam yanmış gibi çok ağır geldi.. Organizasyonlarda bundan sonra teknik desteklerin yanında bu tarz acil servislerinde hizmette bulunması bence artık farz oldu.. İnşallah daha iyilerine sahip olur ve her işte bi hayır vardır diyorum..
güzel bir gün oldu güneşten yanmışım biraz hatun esmerleşmiş oldugumu söyledi :D
Bir organızasyonda araç yanıyor ve sizin ıcın guzel bir gun oluyor ılgınç..yanlıs anlama benı sadece biraz garıbıme gıttı :confused:
Gercekten organızasyon ıcın tahlısızlık ve kotu bır durum olmuş
Tebirler alınsaydı belkıde araç kurtarıla bılırdı.
Hazırda ambulans ve bır ıtfayıye nın bulundurulması gereklı bence..
öncelikle geçmiş olsun,araç sahibi arkadaşımıza bişey olmaması sevindirici,inşallah birdaha yaşanmaması adına temennilerimiz,erayım kusuruma bakma gelemedim panpa..ama izledim videolarını kingsin hacı abi ne denirki :)
üzücü bir olayla başladık ama herşeye rağmen güzel bi gün geçirdik bizi izlemeye gelen yardımda bulunan arkadaşlara çok çok teşekkürler..
12 tüp yangın söndürücü kullandık... durum benzin kaçağı olunca yapacak birşey yok, itfaiye yangını zor söndürdü, hiç önemli değil Kemal kardesim yeni projesi ile tekrar aramızda olacak şüphe yok.... Onun kılına zarar gelmediği sürece hiç bir problem yok.
Ps: Yangın söndürücüler yeterli basınca sahip değilllerdi bunu göz ardı etmemek lazim . Bu herkeze ibret olması start öncesi teknik kontrol şart. (Kemal tam önümdeydi start aldığı an kaçak göz ile gözüküyordu ne kadar korna & bayrak yapasakta uyaramadım.) tekrar: Kemal kardeşime birşey olmadı gerisi hava civa...
Şanssız bir gun yasadık. Kemalden çok ben uzuldum ,sanırım herkesden fazla benim emegim vardı. Araba 2 aydır fiber tamirindeydi. Daha onceki antrenmanlarda olmayan bir sorundan dolayı depodan benzin sızıyormuş. Kemal sabah depoyu fulleyince ve araba piste cıkıp gazlayınca 1-2 kisi benzin kacagını gormuş. Ama ne yazık ki kemalin yolunu kesip durdurana kadar benzin alev aldı.
Hersey cok hızlı oldu. Elimizdeki tum yangın sonduruculeri kendimizi tehlikeye atarak belki de arabaya bosalttık. Ama ates soner gibi olup yeniden devam ediyordu. Sonradan anladık ki orda itfaiye de olsa arabayı kurtaramazdık.
Keşke Turkiye de imkanlarımız daha iyi olsa da tum riskler icin onlem alabilsek. Biz elimizden geldigince bu işi ilerletmeye calısıyoruz. Ama yetersiz oldugumuz noktalarda destege ihriyacımız var.
Yasanan bu olayın ardından antrenmanı iptal etmeyi dusunduk ama en basta Kemal buna hayır devam edelim diyince kendimize geldik ve gunu tamamladık.
Turkiye de bu tarz isleri yapmak ciddi bir sabır ve emek gerektiriyor. İsler uzaktan bakmak kadar kolay degil. Biz piste giren seyircileri uzaklastırmak icin sarfettigimiz enerjiyi organizasyonun duzeni icinde harcayabiliriz. Ama bizi dinleyen 10 kisi varsa dinlemeyen 110 kisi oluyor. Bu yuzden de artık izlemeye gelen seyircilerimizden daha fazla ozveri istiyoruz.
Son birsey , misafir otoparkında alkol alan insanlar gordum. Eger alkol alacaksanız piknige gidin , drifte gelmeyin. Motorsporlarının , ozellikle de driftin alkol ile anılmasına izin vermeyecegiz.
Yardım eden tum arkadaslarıma tesekkur ederim. Herkese iyi geceler.
bu alkol olayı benimde gözeme çarptı. Ayıptan başka bişey değil.bi tanesi de h100 çeviriyo otoparkta güldüm sadece
geçmiş olsun, çok üzücü.. umarım daha iyileri gönlüne göre nasip olur Kemal'e ... geçmiş olsun tekrar.
İtfaiye - ambulans hazır bulunması gereken türden bir organizasyon bu. Yazık olmuş çok üzüldüm. Daha önce bir kez gidip izleme fırsatı bulmuştum olimpiyat stadında. İtfaiyeyi de geçiyorum muhakkak ambulans olması gerekli arkadaşlar. Arabalar uzaktan geçiyor ama risktir bu kopan bir lastik parçası, ne bileyim fırlayan bir parça ağır yaralanmalara sebep olabilir. Organize eden arkadaşlar bu riske girmesinler lütfen. Arabalarımız en değerli parçalarımız belki ama ne kendi canımız ne de bu hobimizi paylaştığımız arkadaşlarımızın, dostlarımızın canından daha kıymetli değil. Belki abartıyorum ama orada birinin eli dahi kesilse bunun vicdan azabını çekmek istemeyiz öyle değil mi.. Organizasyonu yapan arkadaşlardan ben rica ediyorum, tebrik ediyorum gerçekten orada insanlara mukayyet olmak çok güç, çok güzel bir iş yapıyorsunuz, ama bir ambulans muhakkak gerekli, lütfen bunu gözardı etmeyin. Bu olay muhakkak bir referans olacak, gerekli tüm tedbirleri alacağınızdan eminim. Bütün otomobilci arkadaşlara ve aracı yanan arkadaşa çok büyük geçmiş olsun. Gelecekse mala gelsin ziyanı yok. Ama lütfen tekrar tekrar söylüyorum önleminizi çok iyi alın, tedbiri elden bırakmadan iş yapın, önce sağlığımız! ben çok üzüldüm bu olayı duyduğumda.. tekrar tekrar geçmiş olsun.
güzel gündü yaz girişi çok dostu gördüm yangın olayı cidden üzücü oldu çaresizce izlemek zorunda kaldık çok moral bozucuydu pink my ride m5 ve sc e36 çok iyilerde ozi panpişimede teşekkürler bir tur attırdı bana :) alkol olayı cidden el atılması gereken bir olay orda çoğu organizasyondan çok bayan seyirci vardı itici bir görüntü oldu iyisiyle kötüsüyle herkezin eline koluna sağlık...
Izlemeye sonunda gelebildim. Ben geldigimde AE86 olayi daha yeni cereyan etmisti, gercekten uzuldum.. Arkadasimiz insallah daha da guzel bir projeyle karsimiza cikar.
Adini unuttum ama yanina bindigim arkadasa tesekkur ederim, fakat emniyet kemeri bile yoktu aracta. Allah muhafaza ters birsey olsa gercekten cok onemli bir unsur. Zaten kask vs gibi bir kisitlama yok bari emniyet kemeri takip edilse guzel olur. Kimsede kizmasin sizi dusundugumden arkadaslar ben bir kere bindim basima birsey gelmedi ama siz orada ciddi turlar atiyorsunuz ve mekanik bir spor. Nasil ki arkadasimizin araci alev aldiysa sizin araclarinizinda bir yeri kopup ters bir olay yasayabilirsiniz. Bu yuzden emniyet kemerinizi eksik etmeyin.
Calıstıgım için katılamadım bu antremana ama ae86nın yanmasına cok üzüldüm cok sevdiğim bi aractı yeni toplanmıstı o kadar emekten sonra sonunun boyle olması cok üzücü Allah tekrarnın yasatmasın hiçbir araca
cook üzüldüm öğlen fotoları gördüğümde..keşke olmasaymış.. daha dikkatli olmak var ama bilinebilecek bişey değilki :( olmuş... :( :( üzüldüm
talihsiz bir gundu, hakikaten ae 86 yndi dediklerinde hala kafamda arabanin toplanabilecek durumda oldugunu dusunuyordum etrafta mavi renk 86 ariyordum okadar sartlanmisimki. Sonradan arabayi fark etttim ve hakkatn inanamadim, arabanin sahibine coook gecmis olsun iyiki onabisey olmamis. Yada sondurmeye calisanlaradabisey olmamis. Buyuk gecmis olsun