koca yerde onlarca arabanın içinden adam gibi yangın söndürme cihazı çıkmadı arkadaş yaa gözümüzün önünde yandı gitti :(
Printable View
koca yerde onlarca arabanın içinden adam gibi yangın söndürme cihazı çıkmadı arkadaş yaa gözümüzün önünde yandı gitti :(
Büyük geçmiş olsun araç sahibine çok üzücü bir durum.Keşke gerekli önlemler alınsaydı umarım bu ders olur.
facete gördüm bende bi foruma bakim dedim üzüldüm ya :( araç sahibi iyi sanırım ona birşey olmaması sevindirici tabi tekrardan geçmiş olsun.
benzin akıtıyormuş birden alev aldı bizde anlamadık , fiber parçalar için için yandı sağ arka jant erimiş bijonlar kampanada takılı duruyordu.
Kemal'in aracıydı sanırım daha yeni yapmıştı çok üzüldüm :(
vay anasını arkadaş ya yazık olmuş, üzüldüm :(
Araca çok yazık oldu cidden , alana gittiğinizde yanıyordu zaten üzüldüm o halde görünce.Kimseye birşey olmaması sevindirici.
Stad yönetiminin bu olay karşısında tavrı ne olur merak ediyorum?
Ekerayla turladık biraz herif işi çözmüş çok keyifliydi tam çakal gibi yanlıyor önündekini darlıyarak:D
Dipnot:Arabada ki 4nokta emniyet kemeri e30'dan pahalı sanırım:D
benzin kacagından oldu dediler.. ki arabanın ilk turunda oldu olay.. ilk virajı gecti,, 2. virajda biz vardık onumuzden gecerken bagaj tampon komple yanmaya başladı,,,millet kosmaya başladı,, dur dur diyerekten,, biri bagırıyor,,, yangın sondurucu yokmu diye.... gordugum 6-7 tane (cogu ufak) yangın sondurucu ile sondurmeye gittiler ama ne yaptılarsa yangın bi turlu sonmedi,, gene gene başladı,,, sonra geri cekilin diyerek bagırdılar,,, biri itfaiyeyi arayın dedi,,, 20 dakka yarım saat sonra geldi itfaiye.. ki onların muslugu ile tutulan su sonrası araba gene alev alıyordu...
kimseye bişey olmadı ama,, o kadar emek ozverinin kul olması cok uzucu oldu gerçekten !!
tşk
Rıdvan.
Kemal'in araba malesef talihsizlik yaşadı, üzücü bir olay daha kötüsü olmadığına şükür ediyoruz, hepimize ve Kemal'e geçmiş olsun.
Bagaj açılıp söndürülmeye çalışınca daha çok oksijen doldu ve malesef söndürülemedi :(
Startta dururken ben kalkışından sonra lapa lapa benzin attı ben benzin olduğunu anlamadım ama büyük büyük atıyordu malesef 2 yanın sonunda alev aldı alttan kemal abimizde zar zor duydu bizide çıktı arabadan. 3-4 Tane yangın söndürme tüpü bitirdik araba üzerinde ama malesef sönmedi yangın. Itfaiye zaten gelene kadar araba un ufak oldu :( Bütün gün moralim bozuldu canım sıkıldı arabanın yanmasına :( Tekrar geçmiş olsun Kemal abi..
Keske bu tarz organizasyonlarda daha ciddi onlemler alinsada kimsenin zevki kacmasa cani yanmasa. Umarim org yetkilileri gerekli dersleri alirlar. Cok gecmis olsun arac sahibine.
Aracı hazırlayanlardan kaynaklanan bir sorun ise yazık olmuş..
üzücü bir durum
çok geçmiş olsun, cidden üzüldüm ya :(