-
Toz cok kotu be abi,fren mesafesini uzatiyor hatta noktasi kaciyor,virajdaki yanal guc dusuyor hele semi slick yada o tarz lastik varsa :(
Aslinda Bugra temizletirdi ama biraz buyuk geldi heralde ;)
Kac tur attiniz abi toplam? Seans yaptiniz mi?
Buarada birara aciktigimizda bulusalim abi :)
8 kombine 3 virajdan olustugu icin,g keyfi ve cizgisi adami mest ediyor...
Aslinda arka duzlukteki sag yokus yukari,onunu gormedigin virajda keyifli...
-
ben heralde 12-13 tur atmisimdir, benzin bitti ilk ciktigimda, ve bir suru vakit kaybettim:) yemegi haftaya yapalim derim ben.
-
Süper olmuş yahu, emeğine sağlık Buğra :icon_tup:
-
Herkes 12-13 tur mu atti? :-o
Abi cok sey kacirmisim yahu :(
Napalim,insallah birdahakine...
Olur abi,haftaya Maslakta olucam,koltuklarimin montaji icin,haberleselim,yeriz abi...
-
Cüneytten fazla atan olmamıştır heralde bi kere pite girdi. Ben 4 tur atabildim. 4. turda çok sıkıştırdım öndeki grubu yakalamak için tam yakaladım basınç gitti. İlk başta basınç olduğunu anlamadım ahanda kırdım bu sefer dedim. Seste sorun yoktu. Sonra baktım basınç yok turbo cortladı dedim. Sonra hortumda patlamış olabilir dedim pitte baktım anlayamadım. Sonra atmosferik olarak 1 tur attım pistten çıkmak için. Arkada 170 gördü o halde. Neyse çıktık seans sonunda park alanında dumpvalve hortumunun çıktığını gördük. Kendine geldi. Çok güzel gündü Buğra ve Oytunun ellerine sağlık.
-
sanirim yaklasik 10 12 tur civari atildi
ben 7 8 tur attiim ve terden biterek pite girisi yaptim cok zevkli ve eglenceli bi gundu
arka duzlukteki son suratim 237 km di
incar cekimi ve beklenen fotograflari en kisa zamanda yuklicem arkadaslar :)
buyuk pist kombime virajlar adami gercekten mest ediyo
tesekkurler Pist Gunleri ;)
-
-
Alıntı:
Ranthor Nickli Üyeden Alıntı
Resimleri bekliyoruz:)
heheh resimler bugrada ozan bannerlarini ekleyip upload edicek