saat 3 gibi gittim , 4 te başlaması gereken yarış , saat 5 e 10 vardı halen daha pilotlara brifing veriliyordu . Çıktım izlemedim.
Bir daha gitmem.
Printable View
saat 3 gibi gittim , 4 te başlaması gereken yarış , saat 5 e 10 vardı halen daha pilotlara brifing veriliyordu . Çıktım izlemedim.
Bir daha gitmem.
mesela körfezde de yeterli drag mesafesi olmadıgı için time trial gayet güzel organizasyonlar yapılıyo izmir pistinde de drag ı akhisar ın profesyonel işleyişine bırakıp sadece başarılı time trial organizasyonları üzerine yogunlassa daha faydalı basarılı olmazmı pistin durumunu bilmiyorum izmirli arkadaslar daha iyi bilir time trial le ilgili bi sıkıntı mı var pistte yada yapılıyomu hali hazırda
şimdi ömer yarış süreye göremi yapıldı yoksa katagöriye göremi..
bende büyük bir zevkle iştahla sakarya'dan izlemeye geldim
hatta o sabah izmir'e saat 6 gibi ulaştım yiğenleride toplayıp öğlen 12:30 gibi piste düştük yaz kupası hazırlık yarışlarıda vardı onuda izledik
ardından drag başlayacak diye bekle dur yaklaşık bir saat kadar geç başladı bir anons yapılıyor ama anonsla kalkan araçlar bir birinden alakasız malesef çok amatörce geldi ama izlemiş olduk
yarınki yarış için konu açılmamış acaba kimler geliyor katılım nasıl olucak bakalım arkadaşlar!
İzmir Ülkü için demiştim
izmir ülkü de yarış varmı pazar günü
18.11.2012 pazar saat 13:00 de drag yarışları var varda sanırım katılım az olucak konusu bile açılmadığına göre izmir ülkü pistinin etkinliği az olmaz umarım çünki bize yakın akhisar izmir gidebileceğimiz en yakın pistler bunlar gitmeye özen gösteriyoruz bir bakıma