+1
Ayrica girisim ve organizasyon icinde tesekkurler Hilmi
Printable View
+1
Ayrica girisim ve organizasyon icinde tesekkurler Hilmi
Çok buyuk bir sey olmasada Ufak bır yardımda benden olur Elımden geldıgınce
+1
Ayrıca Bu guzel dusunce ıcın teşekkurler Hılmı :)
Büyük küçük demeyin 50 kişi 50 lira verse 2500 lira yapar :)
10 20 30 40 herkes maddi durumu imkanları neyi karşılıyorsa ona göre yardım edebilir.
Bu işe gönül vermişsek bunları bize yaşatan insanları bir şekilde desteklemek lazım.
bende yardım ederim. +1
+1
.........
benide ekleyin listeye :)
+1 ..........
10u-R
Ademsezer
Alp1903
Alper
aslan
batuozcile
Bladerk
BOOST PROJECTS +1
Burak
Cubra10
dedebeto
Dragon 07
Eray Yümsel
Germanian
Gürkan18
ice
Kadett gsı
Kcann
khan
kingoatmo
Mertcan
metinalan
miniks
mmustu
RCkid
RpmTurk
RUN
Senna
Shapiro
Stlegal
sulhi serindere
TAM35GNY +1
tuncer
Volkan Tanju 1 bidon
Xor
Düzelttim kusura bakmayın
+1:icon_tup:
bana dusen ne ise kabulumdur benide yazin beyler .
bende uzerıme dusenı yapmak ısterım+1
+ pıstın proje cızımınıde ustlenırım;) dıger konuda da yazdım
yaz yaz benıde yaz:) ecu eller cebe hadiii:D
Üntar+1+0,5
Egemen Cömertoglu+1+1 :D
+1 de benden :)
Elimizden geldigince bizde yapalim abi bsyler
bende yardımda bulunmak ıstıyorum ve eklemek ıstıyorum vht konusunda bıraz bılgı sahıbıyım paylasmak ısterım vht surulmeden once yuzey temızlıgı cok ıyı yapılmalı ve suruldukten hemen sonra slıck lastıklerı kasar rendelr sekılde mınık mınık rendelenıp uzerıne serpılmesı gerekıyor vht zor kurur gunes altında olsa dahıl kurumaya yuz tutugu sırada buyuk kuvetı ates puskuren bır purmuzle erıtılmelı ve vht kapatılana kadar zemıne serpılmelı daha sonrada sılındır gecmek gerekıyor bundan sonrakı kısım kuruması beklenmelı bızım kendı kalkıs yaptıgımız yerde 10 yaz gunu beklemıstık buna ragmen ılk 10 kalkıstan sonra hıssıyat artıyor tamammen 30 40 kalkıstan sonra pıst cok ıyı oluyordu pıst konusunda vht yapım asamasında yardım benden beklersenız yardımda ederım calısırımda.Sureler cok sevındırıcı bız bu kadar kısa vht zemınde bıle bole sureler yapıyorsak yakında dunya capında ses getırmeye baslarız ve buda benı cok mutlu edıyor.
kusura bakmayın klavye rusca ı harflerını yazamıyorum..
benide yazın ve yapılcak bişey olursa her türlü yarımcı olabilirim eskişehirde bu spora gönül vermiş insanlardan ve forumda üyeliğii olan eskişehirililerden 5 10 ne toplarsamk kar kardır hadi bakalım vht li pistimiz olsun bizimde :D :D