- 05.07.2012 perşembe günü pist için toplanan vht parası ile ( Toplanan bedel batı anadolu motor sporları klübü - BMSPORT a bağış olarak geçecek ve kesilecek olan bağış makbuzu forumda yayımlanacaktır ) piste vht uygulaması yapılacaktır.
Printable View
- 05.07.2012 perşembe günü pist için toplanan vht parası ile ( Toplanan bedel batı anadolu motor sporları klübü - BMSPORT a bağış olarak geçecek ve kesilecek olan bağış makbuzu forumda yayımlanacaktır ) piste vht uygulaması yapılacaktır.
250 tl bende geçtim hesaba hayırlısı olsun elimizden gelecek başka şeyler varsa onun içinde hazırız
temmuz yarısına ızlıyıcı olarak gelıcem su an yazıktayım hawale eft yapma olanagım olmadı orda elden teslım edebılırım ınsAllah corbada bızımde tuzumuz bulunsun..:icon_tup:
bu sezon yarışmam zor gibi görünse de hilmiye elden 50 tl teslim ettim Hayırlısı olsun..
Mustafa birsesli
İlkerotti
Chiefkadir
paralarını gectiler
lüsteyi güncelledim Arkadaşlar perşembeye kadar lütfen yardımlar yapılsın
yapmıyacaklar adlarını sildirsinler
Hilmi ben bilal"e söyledim.Ondan alırsın benim adıma para...Yada sen ver hafta sonu veririm sana...
3143 tl
toplanmıştır
attim hilmi hesabina bir miktar.
kismetse var reso:)
arkasdaşlar perşembe günü bu para gönderilcek kulube
para göndermicekler lütfen adlarını sildirsinler bunda utanılcak birşey yok !
Muştu bankanın önünde milk shake içiyodu çilekli :D
aslında tabiki herkezin kendine göre bütçesi var ama ay başı hani manilerde yatmış olması lazım hesaba
az veren candan, cok veren maldan, vericem deyip vermeyende totodan hadiiii:)
3290 TL VHT parası benim hesabımdan gönderilmiştir
Bundan sonra RPM TURK ekibi VHT dökümü için çalışıcaktır
Yardımda bulunanlara teşkkür ederim
Allah hepinizden razı olsun
Yarişmıca arkadaşkara başarılar , özellikle rckid mustafa kardeşime :)
klübe bağış olarak giren bu miktarı bağış makbuzu keserek yayınlayacağız arkadaşlar...ilginiz ve destekleriniz için çok tşk ler :)