KOTS dedin beni benden aldın ah ah:D
Printable View
Arkadaşlar 8 temmuzda yarış var
Listeye adını yazdırıp para yatırmıcak olanlar söylerlerse listeden silerim isimlerini
bunda çekincek bişi yok arkadaşlar ama isimlerini yazdıranlarında paralarını yatırmalarını ve bildirmelerini rica ediyorum
bende gerekli yerlere ödemesini yapıp malzemeyi satın alacagım inşallah
Abi benim yarisacagim kesin degil ama ben yardimci olmak isterim yarin hesabina havale edeyim cok guzel girisim tebrik ediyorum katilan dusunen herkesi...
konusu burası değil ama 8 temmuzda yapılacak olan organizasyonun konusu ne zaman açılır
Pazartesi acilir ;)
hilmi çağrının parası geri hesabına dönmüş nakit olarak bana verdi birazdan eftyle 100 tl yatırıcam çorum yaışından dolayı ilgilenemedim eğer akşam geçmezse sabah geçerim
hesaba geçtim eft olmadı atmden direk yatırdım 100 tl isimsiz benim ve çağrının ;)
Bende yarın atarım inşallah
editt...50 lira yolladım 50 de bidahaki yarışa inşallah
- 05.07.2012 perşembe günü pist için toplanan vht parası ile ( Toplanan bedel batı anadolu motor sporları klübü - BMSPORT a bağış olarak geçecek ve kesilecek olan bağış makbuzu forumda yayımlanacaktır ) piste vht uygulaması yapılacaktır.
250 tl bende geçtim hesaba hayırlısı olsun elimizden gelecek başka şeyler varsa onun içinde hazırız
temmuz yarısına ızlıyıcı olarak gelıcem su an yazıktayım hawale eft yapma olanagım olmadı orda elden teslım edebılırım ınsAllah corbada bızımde tuzumuz bulunsun..:icon_tup:
bu sezon yarışmam zor gibi görünse de hilmiye elden 50 tl teslim ettim Hayırlısı olsun..
Mustafa birsesli
İlkerotti
Chiefkadir
paralarını gectiler
lüsteyi güncelledim Arkadaşlar perşembeye kadar lütfen yardımlar yapılsın
yapmıyacaklar adlarını sildirsinler
Hilmi ben bilal"e söyledim.Ondan alırsın benim adıma para...Yada sen ver hafta sonu veririm sana...
3143 tl
toplanmıştır
attim hilmi hesabina bir miktar.
kismetse var reso:)
arkasdaşlar perşembe günü bu para gönderilcek kulube
para göndermicekler lütfen adlarını sildirsinler bunda utanılcak birşey yok !