Abi özelden durumu anlattım sana yoksa daha iyi şeyler olurdu :D
bence yürümedi değilde sen arabaya kıyamadın :D düzlükten sonraki virajı falan resmen boş geçtin biraz abansan çok iyi süreler çıkardı :D
Printable View
uluuc kanka benim videoyu atin saxoya tecavuz ilk gunden bu hafta frenlerle ugrasicam :D
hadi al kanka disardan merak ettim
En iyi süreyi kim çıkarttı peki ? 34 lü süreler hatırlıyorum. Bu arada Uluç'la bu sayede tanışmış olduk kardeşim çok memnun oldum :)
güzel bir org du katılan derece alan herkese tebrikler :icon_tup:
36.400 siena gecen sene yaptigim sureye gore kotu ama:)
30 TL güzelmiş :) 8-9 sene önceki Autodrom günlerini anımsattı bana :)
Anlaşılan güzel gece geçirmiş herkez benimkide izine kısmet :)
bu arada buda benim video.. Düzlük bitişindeki viraja girerken bu kadar frenin sebebi vites düşürünce nedendir anlamadım devirin artması gerekirken birden devir 0 lanıp araba boğuluyordu..
tmm kımler olduğu bellı oldu :D
bmw den çok iyi süre bekledık gayet cool pist döndü rahat rahat :)
pejo gt 40 sn altı değilmiydi yav ?
burda olursam bıdakı organısazyonda bende gelıyorum :D
tmm aga ozaman 2. izlediğimdi benim :D
aynen dostum sana itafen söledim :D volkicar lar akıl işi değil siena değilde onlarla gırmek lazım
aga ben zaten girdim millet kapıda götüyle güldü :D
teneke jant yok , lastik kabak...
bide yay yok her vırajda beşik gibi :D arka karanlık dar virajlarda sol ayağımı kapıya dayayıp bi yandan debriyaja basıyodum içerde sabit kalamıyorumki yaylanmaktan hacı :D
hadi bakalım :D izmir tayfa go to time trial
Volkicar'ı gece surmek biraz zor. On cam pleksi ve acayip derecede hareli. Isik varken ve isiksiz ayri kotu. Karanlik yerde duzluge cikista dumduz yolda 2 tane aptalca spin attim yolu goremeyince. Gece karanliginda volkicar pek is degilmis. Yinede sienayla yaptigim sureye yakin yaptim 36.700 civari. Yolu gorebilmek adina siena cok daha iyi
ist de yokki şöyle pist fiyatı
arabamız pist görsün :D :D