beyler demin izledim habeerler falan...ege bölgesi full yagışlı,su baskınlarına dikkat falan dio...izmirdeki arkadaşlar bizi burdan bilgilendirirse seviniriz...
Printable View
beyler demin izledim habeerler falan...ege bölgesi full yagışlı,su baskınlarına dikkat falan dio...izmirdeki arkadaşlar bizi burdan bilgilendirirse seviniriz...
inş yağmaz yağarsa bu kadar hazırlık boşa gitmesin
simdi pozısyon su ...ya yagarsa nolcak...? ızmırlılere bısey olmaz en fazla 30 km yol yapmıs olurlar ıkı sıgara ıcıp donerız ya sehır dısı...?kendımı kurdum yarısa ama:D yrn belli olur tam sonuc...su an hava bozuk gunduz yagdı durdu ama ızmırın havasının neye benzetıldıgını herkes bılır:D
valla erdem dogru demıs gecen gun kısa kollu gıydım cıktım hava superdı 15 dk sonra bı yagmur yadı sırılsıklam ıslandım :D ama gecen seferde yagmur yagdı araclar pıstte 2 geldı gıttı kurudu yerler kı sınıf 6 araclarıydı kallanlar ızmırlıler ıcın cok sorun olmaz ama tabıkı dısardan gelcekler ıcın sıkıcı durum
http://www.havadurumu.com.tr/turkiye/izmir_hava_durumu/
öğleden sonra yağmurlu diyor ma işallah iptal olmaz
bgn cumartesi saat 9 (randevu verir gibi oldu :D ) hava açık inş böle dvm eder
dizel kategorisine havaleli araçlar kabul edilmicekmiş bu sene pff :S
hava bugün müthiş saat 10:20 sıcaklık 20 derece ...işalla bozulmaz... yarın kesin çok sıcak olacak ben size söliim izmir burası hafta sonu yagmur yagdırmaz ...
ulasa katılıyorum hava guzel yrn yagmur falan yagmaz ins :D
http://turkish.wunderground.com/cgi-...st?query=izmir
az bulutlu açık gibi gözüküyor....
Hava gayet güzel şuanda çatalkaya açık bugün yağmur yağmaz :)
Büyük ihtimal yarında yağmaz zannetmiyorum.Ama kapalı olabilir kapalı olursa güzel olur güneşten etkilenmeyiz :D
hava muhtesem sıcakta deıl yagmurda yok...
hava aynen güneşli devam etmekte. Karşıyaka/İZMİR:)
Arkadaşalr biz girmek için biletimizi aldık:D
Bmw E30 3.25 Turbo ile giriyoruz
Yarışacak arkadaşlara başarılar.
balkanlardan soguk hava dalgası yagmur gelmıyor :D hava kıyak sıcakda deıl sogukta deıl
yrn hava bugun gıbı olursa super sanmıyorum kotu olsun hayırlısı sımdıden
arkadaşlar gelenler kım istanbuldan şimdi izmire sölermisiniz ben belkı dizel astran varı var huzurun vra seklı gelebilirim?
miniks abi ben senin peşini bırakmam biliyorum beim mesajlarımı alıyorsun hadi, adam yerine koyda aç msn yi artık
Güzel bi yarış olur inşallah