Trkiye Otomobil Sporlar Federasyonu
Burdan okuyarak baslayabilirsin . Eger genel olarak otomobil sporlarina karsi bu sekilde bir ilgin var ise yardimci olmaya calisirim bende.
Printable View
Trkiye Otomobil Sporlar Federasyonu
Burdan okuyarak baslayabilirsin . Eger genel olarak otomobil sporlarina karsi bu sekilde bir ilgin var ise yardimci olmaya calisirim bende.
Vural Ak 13.5 milyonu cebinden öder mi bilemem ama, adam atıl bir yatırımı parasını verip kiraladı, ne olursa olsun birilerinin destek olması lazım...
Bakan açıkladı zaten 1 kuruş bile vermeyiz diye. Utanmasalar para isteyecekler.
Gercekten spora bu kadar karsi bi hukumet gormedim, yaziklar olsun.
Gerci Bernie'ye bende gicik oluyorum, sanirim Kenan Sofuoglu pistte idman yapamiyordu, kendi ulkesinde!
Ghibli06'nin dedigi gibi ne olursa olsun, Vural Ak'a yaptigi atilim icin Turkiye Motorsportlariyla ugrasan herkesin minnettar olmasi lazim.
Bugra abi organizasyon klubu gibi bisey kurulcak mi uyeleri vs olan?
Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone, Türkiye GP'i için yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını ve 2013 sezonun 19 yarıştan oluşacağını açıkladı.
2013 sezonunda 19 yarış bizi bekliyor.Artık belki 2014 belki 2015'de umutlarımız.
Ecclestone: Parada anlaşamadık Formula 1 İstanbul’a gelmeyecek - Hürriyet EKONOMİ
Maalesef yalan oldu f1 :(
Zaten ne olucağı baştan belli olan bir konu , devletin desteği yok böyle bir organizasyona.. Çok traji komik geliyor bana..
F1 İstanbul'a gelse ne oluyordu ki zaten ? Seyircisi yok , bize (otomobil severlere) katkısı yok.Pilot yetiştirmiyoruz oturup yabancıları izliyoruz...
Ayrıca bilet fiyatlarını geçtim yiyecek ve içecek çok pahalı oluyor.Suya 5 lira istiyolar.
wtcc yi tercih ederim f1 de se
F1 geldi ne oldu ? Ilk geldiginde hepimiz actik o acliga ragmen pist bos kaldi bundan sonrada bisi olucagini zannetmiyorum F1 disinda bi suru motor sporu var ve biletleri cok daha uygun oluyor onlara yonenilmeli ki zaten yeni isletmeci buna yogunlasiyordu umarim hayirlisi olur
Keşke tekrar gelse ama gelemeden öncede bir çok düzenleme yapılması lazım. ben 3 defa F1 için İstanbula ama işin açığı üçünde de davetiye ile geldim,600 tl yi aşan bilet fiyatları çok yüksek içeride sunulan hizmetler çok pahalı, bir sosisli ye 30 tl istemişlerdi son sezonda, biletler ve sosyal hizmetlerde bir iyileştirilmeye gidilmedikce gelse bile gene seyircisinin pek olacağını sanmıyorum.
f1 yerine nurburgring gibi halka açık gezi yapılsa vatana millete işletene daha çok faydası olur. 30 liraya sosisli muhabbeti iyiymiş :D bu memlekette o paraları verecek çok adam yok kusura bakmasınlar.