İyi düşünüp taşınıp onların her anlamda kazanacağı hatta kendilerinin daha çok karda olduklarını düşündürecek bi teklif sunulması lazım.
Printable View
İyi düşünüp taşınıp onların her anlamda kazanacağı hatta kendilerinin daha çok karda olduklarını düşündürecek bi teklif sunulması lazım.
Yeni fedarasyon bize -Drift Kulübü- Drift konusunda baya destek veriyor. Söylediklerimizi dinleyerek bizimle birlikte hareket edecek gibi gözüküyor.
Drag için de işini düzgün yapacak bir kulüp çatısı altında kapılarını çalmak en doğrusu olacaktır.Kişiler yeterli resmiyete sahip olmuyor.
techturkey adı altında Temsılcı secıp. bızım uye sayımızı araba ve yarış sektorundekı etkılerımızı. ıstedıgımızde arac pıyasasını dusurup cıkardıgımızı
ve cok kalabalık oldugumuzu anlatıp yardımcı oluyomus gıbı gozukup yardım almamız lazım bu adamlardan.
ben Ice'a bir mesaj attım orada hem drag hem de drift konularında çok ciddi olduklarını gördüler ama onlar da bizden yardım bekliyor, yaş ortalaması yüksek bir yönetim, elle tutulur şeyler biz götürürsek hayır demezler gibi...
Bugra bu ise el atmali
Bugra hasan baskara vs bu isin yillsrdir icinde olan insanlar
aslında drift klubu gibi birşey kurulsaydı,daha etkili olurdu.yani işin ciddiye alındığı-havadan sudan bahsedilmediğini anlarlardı federasyon.
yada bizim böyle bir klup kurma düşüncemiz var.sizde destek verirseniz federerasyon çatısı altında bu birliği kurup spora haline getirmeyi planlıyoruz gibi,kağıtlar üstünde bu işin nasıl yapılacağı,daha önce körfezde-manisada yapıldığı fotoğraflarla ve katılımcılarla gösterilse çok daha iyi olur.
karşılarında bu işe gönül vermiş -3-5 kişi görüntüsünden ziyade birlik olmuş bi camia görmek daha hızlandırır ve ciddiye aldırır herşeyi bence.
Bukadar senedir yaptigimiz organizasyonlarla kendimizi ispatlamis insanlar olarak zaten gerekli calismalarin yapilmasi icin Demir baskanla gorusuyoruz .
Onumuzdeki sezon Drag ile ilgili bir cok degisiklik olacak buna emin olun ... Ayrica Vural Ak ile onumuzdeki hafta toplantimiz var insallah guzel haberler vericem sizlere Drag ile ilgili ;)
Kulaktan dolma ahmet mehmetten isitilen degil birebir ben bu konu ile ilgili federasyon yonetimi ile gorusme halindeyim insallah herkezin zevkle izleyecegi bir sampiyona cikacaktir onumuzdeki sezon .
PistGunleri 2013 de Tosfed Organizasyon lisansli bir Otomobil sporlari Klubu olarak Hepimizin klubu olucak insallah calismalarina basladik resmi islerle ugrasiyoruz arkadaslar.
Musait olduğum sürece her türlü yardıma hazırım.
Federasyondan canli bildiriyorum burasi cok katisik herkez haril haril calisiyor valla :D
İyi gelişmeler var arkadaşlar hadi hayırlısı :)
Guzel gelismeler.
Gokininde dedigi gibi ancak Bugra abi yapar bu isi.
Bize yapilmasi gereken bisey duserse haberimiz olsun abi, elimizden geleni yapmaya calisiriz. ;)
sadece türkiye istanbul için düşünmeyin kaliteli pistler dünyadan bir çok yarışçı ve seyrici ile bu işin turizmininden büyük kazanç sağlayabilir insanlarımız bence güzel düşünceler
istanbul ankara antalya da yapılması lazım yani pistlerin bu kadar çığlığı duymazdan gelemezler..
İstanbulda orhanlı autodromda drag pisti var:D
Hayir Aktif degil .
Ulusal Drag yapmak için 3 farklı ilde pist olması lazım
Akhiar 400 metre nizami
Konya 400 metre nizami
1 tanede 400 metre nizami istanbul pisti lazım bize
Konyada yarış yapılırsa ankara yada antalyada yapmanın anlamı yok ordaki pist geliştirilmeli
İstanbul bu işte şart istanbul parkta 400 metre nizami pist olursa buyönetimle ulusal dragların yapılmaması gibi birsey söz konusu olmaz diye düşünüyorum
Gerek RPM Turk olsun gerek Konyadaki kulupler olsun gerek Bugra olsun organizasyonlarını anlatan slaytlar yapmalılar ve federasyonla toplantı yapmaları lazım
Onlara sunum yapıp en fazla izleyicinin bu sporda oldugunu anlatmaları lazım bu şekilde sponsor yine bulunabilinir
Zamanında opet boşuna sponsor olmadı ve ona getirisini hatırlayın çogumuz maslaktaki opete hususi benzin almaya geçerdik karşıya
Drag daki sponsorun kazancının geri dönuşunun tarifi yoktur bence ve Turkiyede su anda futbol basketten sonra belkide en çok izleyici bu alanda toplanıyor
Ankara'ya drag pistine gerek yok derken, seyirci rezaletini kastediyorsan onun çözümü bulunmalı, onun çözümü de basit, 40bin kişinin geldiği yer futbol maçı gibi algılanmalı, nasıl 2500 polis veriliyorsa bir maça, aynısı yapılmalı... bırakın 40bini, 10bin kişinin gittiği her hangi bir organizasyonu, amatör ruhla kontrol etme ihtimali yoktur...
Ankara'daki potansiyel belli, bunu kullanmamak saçma olur...
Baskan bikere benim mesajlarıma hemen bi saldırma girişimine girme tartışıyorsak bu birbirimize giricez anlamına gelmez
Bak konyada hazırda 400 metre pist var ankarada varmı yok
Yazdıgımı iyi okurmusun
Konyada yarış yapılırsa Antalya ve Ankarada yarış yapılmasına gerek yok
Cunku her iki ilede konya cok yakın
Yoksa konyanın seyircisinin Ankaradan farkı yok dostum
Benim söylemek istedğim mesafe ve var olan bir pist
Abi sponsor konusunda castrol ile görüştüm ben 1 ay kadar önce, sponsor oluruz bize kimse simdiye kadar böyle bi bilgi vermedi dedi. En çok reklam yapacagımız yer aslında pistler. Castrol ford ralli team'e zaten sponsorlar. Ama ralli sizin yaptıgınız gibi pistlerdeki kadar dikkat çekmeyen belirli kesime yönelik bi spor, pistler herzaman bizim için daha cazip bize ulaşın detayları konuşalım bize yarış takvimi çıkarın bizde sponsorluk yapalım dedi..
Okula panele gelmişlerdi sohbet havasında devam ederken konu sponsorluklara gelince Ronaldo'ya sponsor olduklarından bahsettiler bende söz isteyip bu ronaldo motor yağıylamı çalışıyo neyine sponsor oldunuz dedim herkesin bildiği bi insan sporla ugraşan uğraşmayan herkes biliyo dedi bende bunu direk arabayla ilgili bi sporda deneseniz daha faydalı olursunuz herkes sporla ilgllenebilir ama aynı zamanda motorsporlarıyla arabayla ilgilenmez dedim bunun yerine drift drag timetrial offroad gibi dallarda sponsorluk yapın dedim ford ralli de zaten sponsorsunuz dedim drag drift timetrial gibi organizasyonların varlıgından bile haberimiz yok bu iş arz talep meselesi bizden isticeksiniz ki bizde gelip yapalım dedi. Cıkısta da aynı seyleri konustuk kim geliyo nası oluyo organizasyonlar kaç araç geliyo ne kadar sürüyo nerde oluyo gibi bilgiler aldı benden daha sonra kartını verdi bu konuyla ilgili konusalım ulaş bana hertürlü elimizden geleni yaparız dedi..
Antalyadaki kaza dan sonra tüm büyükler bu işten uzak duruyor bizim ekibin çalmadı kapı kalmadı castrol ile 10 kere redbull ile 20 kere görüşülmüştür bizdeki sponsorlar kwndi içimizden olan arkadaşlar. Gerçi tosfed ulusal yarış yapıyorum derse bakış açıları büyük ihtimalle değişir.
Bu arada hilmi niye banlandı
Antalyada kaza olmadan önce 2004 te Fia dershanesi Quantum Antalya Motorsporlari klubü olarak bir yariş organize ettirmiştim bizimkilerin kafasını ütüliye ütüliye :D Hatta Bayan yarışmacı tek başına olmasın diye Teyzem bile katılmıştı :D
resim birşeyler hatırlatacaktır Ksk :)
http://www.tuning07.com/images/photoalbum/72.jpg
bir siteden alıntı bendeki resimler kimbilir nerde :)
Acikcasi Drag yarışı organize fikri ısrarı o zaman bana aitti maliyeti vardi ama reklam getirisi olcagından umursatmamıştım Fia dershanesi ve Quantum çalışması sonucu izinler vs vs alındı antalya motorsporları klubu gereken herşeyi yasal vs organizede bulunmuştu o zamanlar 19 yaşındaydım gençlik spor il müdürlügünden yazılı izin yetiyordu Tomsfeed ten yetkililer gelmişti yarış iptal olcak gibi olmuştu sırf kayalık tarafa gecip izlemek isteyenler yüzünden neyse
bir siteden alıntı bendeki resimler kimbilir nerde :)
Konumuza dönecek olursak bir ara manavgatta zengin birisi ile ilgili bi duyum duymustum adam pist yaparım demiş ucakla gelip gidecegim kendi ucagımı bu piste indirmek istiyorum demiş onun dışında istenildigi gibi kullanılsın demiş büyük ihtimal otelci birisi ve belediye yermi vermemiş sıcakmı bakmamışlar olayı anlamadım
Antalyadaki kaza maalesef oldu bende o kaza zamanı orda idim kaza oldu maalesef yapilabilcek birşey yok Antalya o zamandan beri yasak
cevre yolu kepez üstünü mesken edindik gerci bu durum başka şehirlerdede böyle
Sözde belediye başkanımız hoca mız söz vermişti ama havada kaldı
Maliyet vs işin icerisine giriyor ama bu işten kaar oldukca fazla olabilir ışıklandırması vs olan pist araç deneme icin kiraya bile verilebilir
yemek icmek vs
Mesela şuan Antalyaya hipodrom kurulcak e
yan tarafi arazi boş hipdromla 2 sini bir arada cıkarabilir
Istanbul
Ankara
İzmir
Antalya
Bursa veya izmit
Adana veya mersin
Bu şehirlerde adam akıllı pist vs oluşsa hem organizasyon mahalli olarak artar ve bu spor a katılmak isteyen sayısıda artar insanlarda kendini geliştirebilir bir klüb kurulması gerek aslında adam akıllı bizden büyük tecrübeli bu drag yarışlarınla ilgili organize şekilde calışcak bir klüp kurması gerekmekte En azından Tomsfeed in tam anlamıyla muhattap alacagı bir klüb
Hadi herşeye yetişmedi devlet
Konya ya gittigmizde yarışlarda oraya gidenler bilir insanlarla ugraşmaktan yarış cok aksadı
Konya ya gidene kadar akhisar izmir e gidilir
3 büyük şehir de adam akıllı pist olsa İstanbul Ankara İzmir (zaten ha akhisar ha izmir cok yakınlar birbirlerine :)
Tel örgülü seyircinin orturacagı yer akşam ısıklandırması pist in yanında hazır bulunan ambulans itfayiye tuvalet vs vs yani böyle şeylere cok ama cok ihtiyac var
her drag organizasyonunda var zaten diceksiniz ama sabit olarak olması daha ayrı olur bunlar benim düşüncem tabii
konyada pist var eee kaç kere gittin hiç gitmedin :)
konyada organizasyon tamamlanmadan evine dönüyor millet.
istanbula pist lazım
izmirde zaten var birde akhisarda var
antalyada pist mutlaka olmalı mersin adana konya izmir ankara illerine çok uzak sayılmıcak bi mesafedeyiz.
yardım edebilecek bi arkadas olursa antalyada federasyondan gidip pist için konuşalım .