Ferrariler nefis kalktı, Massa bu sene Alonso'dan daha iyi olduğunu ispatlamak isteyecek, Mercedes zayıf kalıyor gibi ilk yarış için...
Printable View
Ferrariler nefis kalktı, Massa bu sene Alonso'dan daha iyi olduğunu ispatlamak isteyecek, Mercedes zayıf kalıyor gibi ilk yarış için...
Kimi'ye helal olsun, Ferrariler çok iyiydi bence... Hamilton Mercedes ve iki redbull kötüydü...
sezon heyecanlı geçecek gibi...
Kimi -1 pit stopla kazandı yarışı bunu belirtmek isterim.
Tam sıralama;
http://i49.tinypic.com/1snjuo.jpg
İzleyemedim ama mclaren neler yapmis ya .. Pilot farki diyebilirmiyiz
Yarış güzeldi massa çok güzel bir performans sergiledi.
oha kimi ye bak sen valla helal olsun ne diyelim...
Yarisi izliyemedim ama Sutil iyi is cikarmis siralamalar hakkinda yazdigim yorumu adeta yedirtti bana :)
Nete dusunce yada torrent palasan olursa cok makbule gecer.McLaren icin karanlik gunler kapida , yildiz suruculeri yok seneye Mercedes le de anlasmalari bitiyor performanslari rezalet ...
Umarim Ferrari gene Massayi kobay a baglamaz , yemesinler artik herifi.
2014 için turbo motor teknolojisinde honda calışıyormuş mclarenhonda geri dönebilirmiş.
renaultcuyum bu sene kimi raikoneni epeyce destekleyecegim sanirim :)
ilk yaristan baktigimizda bu yil baya cekismeli gececek gibi gorunuyor. su sabah erken saatlere denk gelen yarislarda olmasa iyidi bende izleyemedim yarisi.
arabalar olarak bakarsak, Ferrari hep geçti starttan itibaren, Kimi ve Raikonnen tek pitstopla yukarıda kaldı, son 7 tur kala Sutil 2. pitstop yapmasa daha yukarıda olacaktı...
Ferrarilerin düzlük hızına hayran kaldım, Redbullar kötü, aşağıdan zorlayan hiç bir araba olmadığı için idare ettiler...
Raikonen 2 pitstop yaptı diye hatırlıyorum. herzamanki gibi stabil kullandı aracı. yarışın en iyi zamanını yaptı ayrıca 1.30 altına inen tek pilot, özellikle son 2 tur kala best lap ın gelmesi mesajı verdi:)
evet diğerlerinden 1 eksik pit yaptı ben karıştırdım...
Aynen kimi 2 pit yapti . Antreman testlerinde zaten lastik kullanimi olarak en basarili arac lotusmus. Ama ferrari bu sene farkli olacaginin sinyallerini verdi. Vettel alonso nun pesinden gidemedi pek. Fakat herseyden onemlisi bu sene de pilotajdan cok lastik savaslari kazanani belirleyecek.
CNNTURK özeti izlenmez olsun arkadaş böyle rezillik yok...
Ferro düzlüklerde çok hızlıydı. İnşallah Massayada Alonsoya verdikleri desteği verirler diyecem ama Ferroda bu hiç olmadıki. Schumi zamanındada Barichello hep kobaydı. Ferronun çalışma prensibi biraz faklı.
Ne güzel pisttir, şehrin ortasında, bir kez daha hayran oldum...
Yogunluktan anca izliyebildim yarisi .Genelde hep Albert Park gizli pisttir sezonun 2. yarisi gercek gucleri gorucez derler 2. yarista Malezyada yagmurlar olayi batirir 3. yaris diye gecilir ... Neyse Kimi nin bu performans i gercekse digerlerinin isi zor en turlarda attigi hizli tur herkese akilli olun dahasi var dedi.( 2007 de boyle basik baslamisti ama sezon ortasinda gerilere dustuson anda sansi ile sampiyon olmustu , bakalim bu sene nasil olucak )
Uzun bi aradan sonra kirmizilar iyi basladi , umarim Felipe boyle devam eder.Mercedes in bu kadar gec pite girdigini gormek de baya bi ilginc oldu , Rosberg balonuda patladi.
Kimi nin Lewis i disardan gecisi ise ezici oldu.
izleyemeyenler varsa , 2013 Avustralya GP on Vimeo burdan buyursun :)
şimdi izledim de çekişmeli olmuş yarış gayet bol geçişli, heyecanlı. mercedes ler vasatın altında kalmış gelişim konusunda, Rosberg'in de dediği gibi geçen yıldan iyi ama yeterince iyi değil :D
kimi yüzümü güldürdü açıkçası gerçi lotus'un taktiği de çok etkili oldu başarıda, kırmızılar da gayet iyilerdi, gelecek yarışlarda görücez Kaan'ın dediği gibi ak-kara durumlarını :)