netten nereden izleyebilirim bulamadım :S
Printable View
netten nereden izleyebilirim bulamadım :S
Alonso uçuyor!!!
Evet ama lastiklerini cabuk bitiriyor , yarisin sonu bole giderse ilginc olucak
Çin Grand Prix Canlı Yayın arkadaşlar burdanda izleyebilirsiniz :)
biraz hoyrat olsa da Alonso geçip geçip duruyor :) son 10-12 tur çok farklı olacak gibi...
Mercedes liderligi birakmis , Kimi pite girer girmez Kimi pitte zorla dediler ... Daha 21 tur var halbuki
Kimi çok konsantre, bu da zevk veriyor...
Vettel hiç bu kadar geçilmemişti son yıllarda...
Alonso o kadar hizliki kendi stratejisini herkese kabul ettirdi
bu gün Alonso'yu hangi strateji olsa yenebilecek yok gibi, araba çok hızlı, +1 pitstopla pozisyonunu geri alabilmesi çok net bir mesaj oldu...
zevkli bir yarış oldu, Alonso'yu bu gün kimse geçemezdi, Kimi de 2. liği haketti... lastik olayı gerçekten can sıksa da bu bütün takımlar için aynı o nedenle RB un bu kadar ağlamasını anlamıyorum, Webber'in morali kopan lastikle iyice bozulmuştur, Avrupa'ya dönüşü çok merak ediyorum...
drs alanı haricinde en çok geçiş yapan yine hamilton dı
RTL ne rezil bir yayın yapıyor arkadaş. Yarışın yarısını kaçırıyorum.:D Vettel'i baskı altında hata yaparken gördük yine Hamilton'u zorlarken.:D Alonso'yu bu kadar baskın beklemiyordum. Podyum en iyi pilotların podyumu oldu şahsi fikrim. Çok pitstop oluyor takip etmek zor oluyor yarışın ortalarında. Tur yiyen pilotların biraz daha anlayışlı olması düşüncesindeyim. Eğer ki DRS alanı dışında virajlı bölümlerde denk gelirseniz vay halinize. Tamam onlarda yarışıyor da genede bir ayar çekilmesi gerekli bu konuda.
RTL efsane ya ... her 7-8 turda bir bira reklamı verdikleri için yarışın yarısına gelmeden kafayı buluyoruz :D
Yaşasın Krombacher! :D:D Alman pilotlara gösterdikleri ilgide hat safhada. Belki bizimde pilotumuz olsa öyle olurdu bilemeyeceğim ama olmadığına göre ve uzun bir süre boyuncada olmayacağını öngörerek çok itici durduğunu söyleyebilirim.:D
Alonso gerçekten uçtu . Pirelli işe dahil olduktan sonra her sezonun başında gereğinden fazla lastik aşınması ve pit görüyoruz. Önümüzde yarışlar lastik ömrü gereken seviyeye ulaşır . Fakat lastiklerin bu hali pit stratejisinde bazı pilotlara dezavantaj sağlıyor . Mesela massa 1 tur geç pite girdi . Tahminimce 2-3 sn civarında bir kayba uğradı ve gerilere düştü .
Yarışın geneline bakınca ferrariler yine çok iyi kalktılar . Hamiton ve raikkonen de kalitelerini gösterdi . Button ve vettel in stratejileri iş gördü . Perez e her geçen yarış daha fazla uyuz olmaya başladım . Yarış içerisinde gereğinden fazla agresif . Bu yüzden raikkonen perezin üzerine çıkıyordu ama iyi kaçtı . Webber vergie ye yaptiği atakta bence hatalıydı . Marusia da yarışan ferrari pilotu bianchi yine iyi iş çıkardı . Güzel bir yarış izledik . Bahrain de bu yarış ile aynı ayarda geçer diye düşünüyorum
Sonuçta burada suçlu olan Pirelli değil kurallardır. Takımlara nasıl bazı kurallar uygulanıyorsa Pirelliye de bazı yaptırımlar var. Bunlara uymak zorundalar. FİA lastiklerin böyle olmasını istiyor, Pirelli de böyle yapıyor. Eskiden daha geç pite giren avantaj sağlıyordu onlara alışınca önce pite girenlerin avantaj sağlaması garip geliyor.:)
1080 p olarak bulduum. Alonso'nun 1. olduğunu bilerek, büyük bir keyifle izleyeceğim. :D