yarıslar bence artık 1 pıstte olsun herkeso rada toplansın bunun ıcınde uygun pıstler korfez f1 ızmır pınarbası
gerısı yalan bence..
Printable View
yarıslar bence artık 1 pıstte olsun herkeso rada toplansın bunun ıcınde uygun pıstler korfez f1 ızmır pınarbası
gerısı yalan bence..
malesef bu işler eskişehir -antalya-selçuk efes havaalanı,ankara ankara hıpodromunda olmuyor ....
Ankara' da ki yarışta Levent Kesen aracanın kontrolünü kaybettiği zaman bizde ordaydık tribünde olmamıza rağmen gerçekten çok korkmuştuk ve araç tam önümüzdeki bariyere çarpıp durdu, Cemal abininde söylediği gibi bu olay kimse tarafından ciddiye alınmadı.. Ama o gün araç yavaşlamadan bariyerlere çarpsaydı gerçekten çok üzücü şeyler olabilirdi.. Ben o günkü yarıştan beri Ankara' da yapılan yarışları hiç umursamıyorum, gerek tedbirsizlikler olsun gerek insanların olduğu yerde abuk subuk hareketler yapan bir takım sürücüler olsun gerçekten çok enteresan bir ortam oluyor Ankara yarışlarında.. Dünkü olaydan sonra ya akılları başlarına gelir yada bu sporun sonu gelir..
Gerçekten çok üzücü.. :(
Ha birde eklemeden geçemiyeceğim, bu işi uzun zamandır takip eden ve severek, birçok arkadaşımın yarıştığı Drag sporunu izlemekten en keyif aldığım yerde İzmit Körfez Pisti dir. Bende yarışların orda yapılması taraftarıyım ha pist uzunluğu sorun yaratırmı bunu yarışmacılara sormak gerekir sanırsam.. Bu kafayla bu ülkede bir pist yapılacağını hiç zannetmiyorum malesef :(
Farkıdamısınız araç yine aynı tarafa savruldu.
Tvde izledim yne açıklamalarda butun guvenlik onlemleri alınmış öle açıklıyolarmış..
Sanırım bu kadar guclu bir arabayi bir tel örgü tamamen durdurablcekti way be helal olsun yani.. başka bişey denmez heralde.
3 ila 15 yıl diolar adamın bence 1 Gr sucu bile yok
Bende şimdi atvde izledim ordada ethem genim sürücünün suçu yok dedi
yazık ya vallahi yazık acaip üzülüyorum
demir bükeyde sürücü suçlu demiş galiba
Bizim insanlarımız artık pişeyleri kaybedecek ve ozman anlayacaklar bende o yarıştaydım ama yaklaşık 200 metrede falandım ama arkadaşlar bir tel nasıltutacak yaa bu aracı duvar olsa onu bile kırıp geçecek yaa araba rahat 200 ün üzerindeydi artık bizim opetciler asvalt ağladı diye bağırsınlar ama ASVALT ANALARI AĞLATTI o ölen arkadaşlarımıza allahtan rahmet ailelerinede sabır diliyorum ....
arkadaslar organizasyon eksikliği son derece dogru ancak opette olmasa turkiyede draglar olmazdı.keşke b.ku b.kuna canlar yanmasaydı,bundan sonra lutfen dikkatli olalım(seyirciler)...bu olayları goren we tuningle ilgisi olmayan kisiler serseri olarak gordukleri bizlere birde katil damgası wurdu.allah rahmet eğlesin.umarım bu olay ilk we son olur!!!ayrıca bursada nilüfer pisti acılacaktı o pist ne oldu hala mı yapılacak???
yazık yazık..
aslında seyirciler için korunaklar-tribün yapmak bu kadar agır faturalar gerektirmiyor ..yazık oldu her iki tarafada
organizasyonlar daha iyi halkımız daha bilinçli olmalı
adanadaki organizasyonda da saatlerce başlamasını beklemiştik
bir daha üzücü olayların olmaması dilegiyle
hiç olmassa saman at pistin etrafına bişey yap ne bileyim !!!
Yoruma gerek yok aslında.. Ke$kelerle ya$anılmayacağını anladı tekrardan güzel vatanım.
klasik bir tr gerçeği olcak bu olay 1-2 ay herkes bağrıncak ötücek ... sonra ne olcak her zamnki unutulcak gitcek ... Geride daha hayatının baharında yarış izlemeye gidip ölen 3 kardeşimiz olcak ...
Antalyada da vardı o inanlar içinde sacma sapan hareketler yapanlar hemde bir sürü
deli bu millet yaww
1 mtre boyundda tel koymuş telin arkasında durun diolar sanki tel arabayı tutucak komik şeler yaşandı tabiki ama kimse telleri ezip gecmeseydi yaış hep bir taraftan izlenecekti yani karşı tarafa olayın yaşandıgı tarafa kimse gecemeyecekti
ama olan oldu antalyada drag bitti zaten gördüm ki antalyalıların drag neyine adamlar sadece doganlarını insanların içinde cevirip alkış almak için gelmişler
ne yazıktır ki bir büyük kazada yolda yaşandı bir kuş serisi başka bir araçla çarpışıp takla attı oda öldü sanırım tam haberimiz yok
güvenlikte bir bayan kaçırıldı,bir bayan linç edilip tartaklandı,bir güvenlik erkek kaçırıldı bunların hepsi pistte oluor
peki güvenligi saglamak için orda bulunan jandarma ne yapıodu dersiniz
cıkmaya çalışırken hiç bir şekilde bir hareket yapmadgımız halde Bülent A nın oto sunda cuf vardıye bu nie böle ses cıkardı die alıp ceza yazdılar
deişik bir muamele ye ilk defa şahit oldum
ölenlere Allah rahmet eylesin , Ailelerine sabırlar versin , Antalyalılarada akıl fikir versin
yarıştan başka herşey olmuş abi olaya bak ya rezillik..Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
YariŞ Harİcİ HerŞey Oldu Zaten.