Yıllık 5 kasa Redbull hakkından feragat etmiş Webber.:D
Printable View
Yıllık 5 kasa Redbull hakkından feragat etmiş Webber.:D
Sıralamaya gelirsek ilk 4 pilot yakın sonra film kopmuş gibi...:D Raikonen Mercedes ile mücadele edebiliriz diyordu.:D 1 sn oldukça rekabetçi gözüküyor.:D
kimi yi seviyorum o yüzden yapmadım bu yorumu:)
Ben takımlarda Lotus, pilotlarda Alonso taraftarıyım.:D Raikkonen de 2. pilotum diyebilirim. Hatta tuttuğum takım ve pilotu dolayısı ile Raikkonen'i daha çok takip eder oldum bu sene.:D
kimi nin tarzı onu sempatik yapıyor birazda lotus takımınıdı eski yıllarının hatrına bende destekliyorum.balnosoyuda günahım kadar sevmem:)
Mercedesler bu pistte önde biraz daha dayanabilirler fakat bu sıralamayla mekanik problem, kaza vs olmazsa Vettel alacak gibi görünüyor:o
Yarısa az kaldı....
Canlı F1 Yayını
ingilizce kesintisiz izlemek için;
iyi seyirler hepimize :)
dsmaratta sunum olayını nerden kapatıyoruz. sadece motor seslerinin duyulduğu yayın şekli.
RAI, biraz daha saldırmalı ... !
olmaz böyle,
yayın gitmeyeydi iyiyi
Zevksız suana kadar...
Ancak lastıkler ınanılmaz asınıyor hatta ufalanıyor.
Hersey olabılır. Gumus oklar dıkkatlı olsun...
2013 Monaco Grand Prix Canlı Yayın
Massa uçtu!
Perez, ovvvvvv havikasın :D
sıra, alonso'da :)
Güvenlik aracı çıktı aksiyon geldi, Perez ne geçti be :D
Raikonne ve rosberg tutuyor mılletı...
Gozu kara olan gecsın arkadas...
Perez +52!!!
Montoya ve sato olsa 4-5 temas ızlerdık...
oha kırmızı bayrak, Bianchi Maldonado'ya ne yaptı öyle :D
Kırmızı bayrak!
Perez yıne ucuyor ama Charlie kesın kırmızıları tutucak,carpısma engelledı dıye...
Yıne 10 dakıka sıkılıcak mıllet...
bianchi, git bisiklete bin allah aşkına :)
yarışı durdurdu adam ya,
Bianchi kasıtlı yapmış bence.. tekrarını izleyince
tüm taktikler yalan oldu :))
bir geçiş var orda ama, aynalardan kontrol etmiştir illaki.. çaylak diye buna derim.
tekrar taktik kurgulayacaklar belli, tüm planlar alt-üst.
hadi hepsini geçtim, monaco'da yarışlar 2 saat içinde bitmesi lazım diye biliyorum.
2 saat içinde bitmezse, 2 saatin sonundaki sıralama yarış sonucu sayılıyor. :)
Merclerın ekmegıne yag suruyor bu durumlar.
Lastıklerı dayanıcak...
Hamilton ve Perez de birer sıra geçerlerse, çok güzel olacak bence :D
Safety Car sürücüsü halen, Bernd Maylander ise, bugun iyi direksiyon salladı he :D
Alonso'dan görmediğim agresiflik görüyorum :)
Sutil Alonso nun tum karizmayi cizdi :) Yarisi daha yeni acabildim umarim cok sey kacirmadim
Rebel (Cagri ) burda . adamla kafayi cekmekten kalkamadim . Orlando Apache meeting patlatiyoruz :) Tekrari beklicez artik yapicak bisi yok
Bırı F1 aracın arkasına Stop lambası yapmasın,adam bodozlama daldı!
Gro icin normal seyler hatta bu sezon gec bile kalmisti :) Gecen sene Spa da ne yapmisti ole Mortal Kombattaki Fatality ler gibi dalmisti ilk viraja :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ur7nwtMPmO8
Şu pistten gram zevk almıyorum. Tam kapattım yorumlarda kırmızı bayrağı görünce tekrardan açtım. Benim yayın baya geriden geliyor olsa gerek. :D
Schumi nin 2010 da Alonso yu avladigi yerde bu sefer Button avladi cok aci oldu bu :)
kontrolsuz guc , guc degildir diyordu dimi Prirelli.Perez hem kendini hemde Kimi yi bitirdi.
Raikonen'in lastik patlayınca bıraktım bende. Perez fazla iyimser davranıyor. Agresiflik ile saçmalamayı karıştırıyor bence. Raikonen'in yarışına yazık oldu.
hamilton'a podyum yakışırdı...
RAI, Perez yüzünden yarışından oldu. Perez çok çılgın kabul etmek lazım,
Bir şeyler kanıtlamak istiyor bunu anlıyorum da. Başkalarının yarışını baltalayarak bunu yaparsan bir halt olamazsın. Grosjean'dan ne farkı var şimdi bu adamın? Şampiyon adayı bir adamın yarışını bitirdi, onunda kariyeri biter inşallah tez zamanda.
Bu arada Mercedes'in 2013 aracı ile yaptığı gizli Pirelli testi de işe yaramış gibi görünüyor. Bir suçlama vs atmak için yazmıyorum da hiç etik değil + bir yaptırım dan ziyade bunun diğer takımlara bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ferrari de yaptı da 2010 aracı ile test yapıldı. Mercedes'in haksız avantaj sağlayabileceğini düşünüyorum 1000 km lik bir testden bashediliyor.:)