petrov skandalı ne? pikenin kaza skandalını mı diyon? :)
Printable View
Aynen Nelson olmasi lazim arkadas karistirdi galiba
O degilde gecen sene bi teori vardi Pirelli yarislara piyango vursun diye sadece tek bir set lastigi digerlerinden yuzde 20 - 25 arasi daha iyi yapiyor ve rasgele dagitiyor .Kime denk gelirse o hafta sonu show yapiyor ( Ispanya Maldonada 1. ligi ) Normalde Ispanyada iyisen her pistte iyisin demek ama bu adamlar ne olduysa sadece en zor yerde iyi araclari oldu sonra rezilleri oynadilar.
Bu piyango lastik genelde Sauber i vurdu ondan hep Perez one cikti ?
Simdi ise Bay E. devreye girdi bakti Mercedes te sular kayniyor cekilme durumlari var hemen onlara yonlenttirdi.Pirelli test icin kendi secmedi Mercedes i Bay E. secti.
Digerlerini yakalasinda burda kalsinlar diye.
ne dersiniz ?
olmayacak birşey değil :)
yarışı izleyemedim ama nico nun birinciliği sevindirdi kalıcı olmuyacağı kesin ama monacoda 1. oldu hamilton 4. olmş sutil adamım 5. weber amca podyum görmüş podyum kesin diyordum onun için.balonsoya nolmuş maymun etmişler :) kimi için üzüldüm ama puan oldu sonuçta.perez ile JB yine çekişmişler sanırım yorumlara nazaran kimiyede çarptımı noldu.bu akşam tekrarı var akşam izlicem yarşı.
ya bu grosejan eric bullyenin bir sırrını falan mı öğrendi,şantaj mı yapıyor anlamadım.hala grosejanı kollamanın başka bir açıklaması gelmiyor aklıma
Lotus'tan Grosjean'a destek - TurkiyeF1.Com
ya bu iş artık denize düşne yılana sarılır misali oldu pilot gibi pilotları büyük takımlar aldı grosjean bence o kadar kötü bir pilot değil kazaları dışında.maldonadoda o şekilde yarış kazanabilcek adamlar bu ikisi yarış anlamında olgunlaşmaları gerekli diye düşünüyorum şahsi fikrim.lotusda grosjeanın yerine geçicek pilot bulmak zor hulkenberg belki.gro bence potansiyeli olan bi adam
Yarisi anca daha yeni izledi ve bugunku haberlere baktim.Vettel e bisiler olmus herif zirvalamaya acik ara devam ediyor.
Yok efendim 3 saniye hizli olabilirdimde ama *****iydi da vs vs vs . Ulan ziya 3 saniye nedir farkindamisn ?
40+ yasindaki Schumacher Alonso ve Hamilton un en ufak hatalarini degerlendirdi avladi , Sutil ayni yarista Alonso avladi vs vs madem o kadar hizliydin e yapsaydin bi atakta goreydik ?
Kendini efsaneler arasina sokucam diye yaptigi yapay haraketlere su sacma yorumlar eklenince insan soguyor bu heriften
Ben zaten hiç sevmiyorum, zibidiyi :D
Senin adamin Rosberg olmali ? Babasi Schumi ile dusman.Kendisine gore F1 tarihindeki en iyi gecis spa2000 , Hakkinen idolu ve 2003 de Almanyada Kimi pole u Schumi den alinca ozamanlar tirbunde takilan eleman Nico Rosberg'in kendi kazanmis gibi sevinci vs vs vs
2003 Raikkonen Pole Europe - YouTube
ahanda Videosu sonuna iyi bakin Norbert Haug gercekten iyi adamdi gitmesine uzuldum ve liseli Rosberg karsinizda :)
Eleman McLaren icin kendini pisirmiste kaderi gumus ok oldu belki ilerde gecer :)
- Ozamanlar F1 bambaskaydi. V10 larin sesi adami kendinden gecirir , limitlere olanak veren lastikler ah ah ...
Ben bu Monaco dan hiç birşey anlamadım yaw. Yarışıda izlemedim ama sonrası da hiç tat vermedi nedense. Ferrari çok sönük kaldığı için olabilir mi acaba ? Neyse bir sonraki yarış gelsin biran evvel .
o değilde 2003 mclaren ne kadar güzel geliyor göze gidişi,duruşu ,sesi :)
içinde kimi oturmasına rağmen güzel:D
bu arabaları özledim , o zamanlardaki yarışları özledim, gerçek yarışçı kimliğin öne çıktığı geçişleri özledim.
şimdiki araçlar pilli kumandalı oyuncakların büyütülmüşü gibi..
Kimi banada bi tuhaf geliyor adam fena degil ama resmen Hakkinen in mirasina yatti.Buz adam lakabi ilk Hakkinen'e aitti ve ona insanlar tarafindan takildi kendi hic kaskina iceman filan yazmadi kasmadi ole bi nick yaraticam diye adamin dogasiydi zaten . Kimi ise geldi adamin koltuguna oturdu o nick i kaskina yazdirdi filan ...
valla hatun 30 yaşında ama vettelden daha giderli en azında vucud olarak:))
Tam bi liseli ya :)
F1 pilotları zaten ufak tefek. Usain bolt gibi olamazlar...:D Gayet fit görünüyor...:D Ben leblebi yutmuş solucan gibiyim mesela.:D