Geçmiş olsun o zaman. Demekki piste çıkmadan önce kaput altına iyicene bakmak lazım. Ne olur ne olmaz . :icon_tup:
Printable View
keyifle izledim videoları elinize ayağınıza sağlık.. inşallah 2 haziranda uygun frenlerle sorunsuz limit bi tur izleriz :)
Her ne kadar arabayı zorlamak istemesemde :) kuzen gaza getirince orda geçilmiyim dedim :)
sus lara maşallah ikiside bebek gibi araba
Sansa bak ya ZD videosunda tam kapatmis geliyorum arkasindan cikiyorum ZD type r in o virajda fren komple bosaldi orda birakmak zorunda kaldim sagolsun arkadan arkadasim benim yerime ZD yi kistirmaya devam ediyor ZD kacarken limitte yoldan cikiyor sonrasindada geciliyor :) bide videonun sonunda birsey var mi diye sordugum kismi kesmissin kesmeseydin Bugradan fair play odulu alacaktim :D
Cok tesekkurler, guzel enstantane oldu iyiki basmissin :)
: ))) ZD ile de super gittik, saolsun o da cok duyarliydi. Tam gozukmedigi icin kestim orayi, iyi niyetin icin ayrica tesekkurler. Bende o sira arkayi kesiyordum baktim yavas yavas yerinden cikiyor tamam dedim ;)
Insallah daha uygun bir fren alabilirim o zamana kadar ama bakalim, tesekkur ederim.
Aynen oyle, sakasi olmuyor mekanik sporlarin :)
SUS 94 :)) cok keyıflı yol aldık ! sende sagol her zaman onun acıktı sonuçta hepımızın amacı bellı güzel bır gun gecırmektı seninde kontrolün mukemmeldı !
butun tur soğumadan yurudum :) cok sukur bı sıkıntı yasamadım,senınle o vırajda ayrıldıktan sonra Zero :) kankasını kamufle etmıs gelıyodu :) vıraja sert gırdım araç kasılınca tamponun surttugunu hıssetdım kıymadım tampona acıkdan aldım yol dışına doğru dewam ettım
seans bıttı :D
:D maşallah vtecler kulağımızda pas bırakmadınız valla her vites atışınızda ben kendi arabamı bırakıp sizinkileri dinledim..Benim şiştiğim yerde sende yoldan çıkmışsın ufaktan boşver hayırlısı olmuş ya o viraja ben frensizken sende yoldan çıkarken birlikte dalsaydık :D :D ?
Onurcan yürüyende neler var senın lastik coil,?
kimse bahsetmiyor yahu pist işinden sonra sanki arabalar stock 2.45 yapıyor bı bakmıssın semı slık:) filtre egsoz muhabbetı gibi .. yok ya bişi yok stok arac bı semı slık var, araştırsan alt kule gergılerı cıkacak:D.D.D:D
Vay qhanqam :) cok eğlendık :) sıkıntı oldugu ıcın kasamadık ıkımızde ama 2 hazırnada guzel bır grup yapıp guzel bır gorsellık yapıcaz ınsallah :)
Tesekkurler, sinsice takipteydim ben hehe : )
Benim arabada asagi yukari herkes bildigi icin yazmadim. Ama sonuc ta 2:46 degildi, diger turlar cok costurduk :) Kule gergileri, sway barlar, motorun alt kiminda sabitleyici, D2Coilover, yagmur semi slick i ( Ne oldugunu okumadan kullanmanin kurbaniyim. ) Motorda sicak hava filtresi :) birde warex var.
Ne demek, superdi bende baya heyecanlandim arkandan gelirken.. Ya arkadas arabanin icinde bozuk para kalmis sen ve mehmetin egzos sesleri onlari titretiyordu sovmus olabilirim size :D
Haha bende pek birsey duzelmez 2 hazirana kadar ama yine gittigi yere kadar gideriz :D
Ben zaten bilerek Mehmet le gittim, onda gostergeler var yaga maga birsey olsa yavaslardi : )
masallah suskunlara :)
Ahahah onurcan yarıldım :)))
Zd typer candir hele sahibi candanda öte :) masallah bütün araclarada
hahah : D Car next door : ) ne yapalim yokluk : )
Saol, tesekkur ederim, insallah 2 sinde ayni guruba duseriz :)
Tesekkurler Baris tekrardan ; )
Seni kullandim kanka :)
: ) Pistteki davranislari zaten bunun olcusuydu , bir dahakine bolca sohbet ederiz
Vay masallah sus kardesler her pistte olaysiniz :)
Onurcan sen insan deilsin biliosun
Sizleri bizim seansa alsalarmis iyimis :)