130 tl ye 20 dakika turlayabiliyorsun, drag da ise sadece 50 araç için bütün gün pisti işgal ediyosun normal değilmi?
seyirciden de 25 tl istenmiş, abartma istersen
Printable View
Rihanna konseri = İstanbul Park
Hatice Konseri = S Virajı
biri pahalı biri bedava ;)
+63owen63
+ Cevap aslında soruda gizli. Pist gününde bir seans da bile (20 dk) 40 araca kadar piste çıkabilmişken ve o gün totalde yüzlerce araç piste çıkmışken,
drag gibi sınırlı katılımlı bir organizasyonda nasıl fiyatların aynı olması bekleniyor anlamış degilim.
Oradaki düz mesafe çok kısa değil mi ? kaç merte aralığında olacak kalkışlar ? en çok merak ettiğim konu bu .
Bir gün öncesinde antreman yapılabiliyor mu?
Diğer organizasyonların hepsine katıldık piste girdik v.s çok güzel herşey . Bu seferde aynı güzeillikte olacagını tahmin ediyorum .
VIP Biletler biletix üzerinden satışa çıktımı ?
Öncelikle 130 TL değil 120 TL idi. Hatta Techturkey üyelerine tek tek %10 indirim uyguladık daha da ucuz oluverdi .
Biz türklerin ana kuralı illa bir işi hesaplamaya çalışmak tır ya ben yardımcı olayımda bu tip yazıları temizlemeden okuyun öğrenin ...
Dakikalarca dediğiniz süre 20 Dakikalarcadır :D
Gün boyu toplamda 40 x 23 Slot 920 kapasitelidir .
920 x 120 TL = 110.400 TL
Bu günü 50 Otomobil için kullandığınızda
110.400 / 50 Otomobil = 2.208 TL ...
Bu hesabı hiç yapmamıştım şimdi düşünüyorum da 500 TL gerçekten az olmuş .....
Bu arada çok sıkıldım para pul muhabbetlerinden bilmeyen ve öğrenmek isteyem Pm atsın.
Konuyu birazdan temizliyorum bu mesajda dahil GEREKSİZ mesajları temizliyorum arkadaşlar .
Hayır kalsın bugra temizleme
Buğra temizleme bencede, destek değil köstek olmak amacıyla girenler yazmadan önce okusunlar bir.
Bu karşılaştırma şuna benziyor, halısahada maç yapan adamın Şükrü saraçoğlu stadında maç yapmak isteyipte burası çok pahalı demesi gibi.
temizle buğra 3 kuruşun lafını yapma :D
Ben anlamıyorum ki bizim insanımız valla bazen nankör geliyor bugra abi bir dünya ugraşıyor o kadar insanı arabayı bi araya topluyor 300 degil 500 bilmem ne zaten oraya çıkıcak araçlar bu işe benimsemiş insanlar çogu şeyinden ödün verip arabasına emek harcayor ve böyle güzel pistte o kadar seyirci karşına verdıgı emegi göstermek için para bile degil ...
teşekkürler bugra abi bu kadar emek ve zaman harcadıgın için :icon_tup:
Abi temizleme kalsın,ne güzel açıkça yazmışsın, sonra birileri çıkar, forumda para maliyet soruldu, 2 kelime karalanıp sonra silindi derler...
kimse kimseyi zorlamı yarıştırıyor?
herkes işine gücüne bakarken buğra bu organizasyon peşinde koşturuyor günlerdir.
işine gelen yarışır işine gelen izler.
bu işten bi para elde edemiyorsa yazık emeklerine ztn.
1 depo benzin 350 TL... en uyduruk turbo bile neredeyse 1.000 TL,lastiği jantı vs 2-3 bin... bu işler masraflı pahalı işler, yaptığımız masrafa karşılık böyle bir organizasyona vermemiz gereken para bence normal, eskiden demiyor muyduk giriş ücreti adam gibi olsun, seyirci ücreti adam gibi olsun, ama organizasyon iyi olsun... İstanbulPark'ta böyle bir organizasyon, bence TR'de izlenebilecek en iyi drag yarışları olacaktır, bu sene benden araç çıkmaz ama seyirci olarak geleceğiz inşallah...
ben o 20 dakika turlamak için bile cebimden 1.000 tl den fazla para harcadım, üzerinden 2 hafta geçti şimdi bu konuyu okurken yaptım para hesabını o kadar keyif aldık, harcadığımı hiç düşünmedim...