Vipten yer aldinmi verdilermi :D
Printable View
Bu personel işi ne oldu acaba?Yardım etmek istiyorum bende cumartesi gelebilirim
buraya açık açık yazıyorum :) ankaradan cıkıp gelmeyi düşünüyorum otobüsle bana yol gösterecek bir abim yada alıp götürebilecek bir insan varsa ne mutlu bana :) Buğra abi pisttede personel olaraktan sizinle çalışmaya varım akşama kadar elimden ne gelirse koştururum problem değil :) tek sorunum ulaşım şu an icin onu çözebilirsek yanınızda olmak isterim :)
Ankaradan baya bir katılımcı ve seyirci gelecek diye biliyorum biri burdan ulaşır muhtemelen sana .
Gene güzel bir organizasyon olacağına benziyor kazasız belasız keyifli bir yarış izliycez anlaşılan haftasonu Allah utandırmasın canım kardeşim herkeze şimdiden bol şanslar sevgiler
Erkan Hulk Dinçel
tshirt sticker ıvır zıvır satışları ne zaman başlayacak? bunla ilgili bi çalışma yapılıyor mu?
Formu doldurduk.kac arac cikariz.hadi hayirlisi...
Seyirci olarak saat kaçta orda olmalıyız abiler?
hangi araçların katıldıgını öğrenebilme sansımız nedir onları acıklayacakmısınız ?
Bende bugün VIP bilet satın alıyorum.Eğer haftaya Cumartesi yardım lazım olursa gönüllü olarak gelebilirim.Kartal-Maltepe-Bostancı-Pendik kısacası Anadolu Yakasın'dan gidicek varsa Cumartesi günü beraberde gidebiliriz..