bana hala mail gelmedi
Printable View
bana hala mail gelmedi
inşallah izleyici olarak ordayım :)
mail madurları burada..
bu sefer bende katılımcı olarak ordayım inşallah.
mailler daha gelmedi ne zaman gelir acaba,
yagmur yağarmı sizce pazar günü yorumlar nedir ?
Pazara hava acık gorunuyor. bence yagmaz yagsa bıle pıst cok cabuk kuruyor 3-5 turun ardından. guneste acarsa zaten hıc sıkıntı yok:D
mailler konusunda bir sıkıntımı var??
Muayene için hala bir cevap yok!!!!
Konser, festival vs. bunların hepsinde kapıda fiyat farklıdır, internetten yada önceden farklıdır :) sebebide genelde kapıda yığılmayı önlemek, gelen kişi sayısını önceden bilebilmektir. Bence ters bir durum yok :)
Tamam kapıda ödeme 180 tl de.
1 seans alıp aracında sorun olmadığında 1 yada daha fazla seans alacaklar için 120 tl uygunlanması daha uygun olur
Arkadaslar basit bisi cakallik lafim cakallik yapanlara ki hepiniz nedemek istedigimi anlamissinizdir. Bunun disinda kimse uzerine alinmasin ayrica internetten giri kayit yaptiran adamin bir farki olmali bu gayet dogal bir uygulama abartacak bir durum yok ...
indirim maillari konusunda sıkıntı var herhalde.. son kayıt günü ne zaman acaba cuma mi ?
kayıt yaptırdıktan sonra seans saatiyle ilgili mail gelicek mi yoksa piste mi ögrenicez ?
Ctesi saat kaçta hangi seansta çıkıcağınızla ilgili mail gelir ;)
Ben kaydımı ve ödememi yaptım. Aracın durumuna ve hava durumuna göre pistte 1 seans daha almayı planlıyorum. Benim de 180 tl mi ödemem gerekiyor? en azından kaydı olana bir güzellik yapılamaz mı?
Yağmur var mı pazar günü ?
Böyle bi bilgi var :rolleyes:
http://www.hizliresimyukle.com/image...0/04/4Wqjt.jpg