hehe hadi bakalım :)
Printable View
Bisikletle transponder takacak var mı :D ağırlık dezavantajım olsada iddialıyım :D şaka bi yana bisiklette getirebilirim bende var mı getirecek??
Kısmetse orda olmaya calısagım mail attım
bu muayene olayı ne durumda :( benim ruhsatım kayıpta nasıl kayıt yaptırabilirim ?
yürürlü bi arabam yok ama o heyecanı yaşamak istiyodum trafik cezaları belimizi büktü bu ayda katılamam heralde bidahakine artık :)
Buğra abi, bu sefer tam gün mü olacak abi Halk Günü yoksa, geçen seferki gibi halk günü, motosiklet, bisiklet, cup vb şeyler olacak acaba ? Kısmetse yine oradayım, Fotoğraf çekimleri için :)
Bu sefer sabah ya da öğleden sonra seans seçim opsiyonu da var, çok iyi olmuş. Terslik olmazsa yine oradayız. :)
Bir de bisikletimiz İstanbul'da olaydı...
İş durumlarımı ayarlarsam ordayım işallah 31 agustosla 1 eylülü kaçırdım özledim valla pisti :D
hothach rekorunu kırmak üzere oradayım. transponderlı 2 seans :)
her pist organızasyonunda arabamı satmıştım en son uyuz oldum typer aldım satmıyorum bende ordayım :D
Serhat iddaliyim diyorsun yani :)
O zaaman eglenecegiz cok fazla desene
Bugra abı,
Kartla odeme sansımız varmı?
Bir aksilik olmaz ise ordayım :)
1.9tdi 4 motion golf hangi katagoriye dahil oluyor? Hothatch? Askerliğimizi bitirdik geldik inşallah eğlenmeye gelicez.
Dün akşam mail attım hala cevap alamadım. Bu kadar uzun sürüyor mu yahu. Cevap gelirse bende orda olacağım :)