bana hala mail gelmedi
mail madurları burada..
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
bu sefer bende katılımcı olarak ordayım inşallah.
mailler daha gelmedi ne zaman gelir acaba,
yagmur yağarmı sizce pazar günü yorumlar nedir ?
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Pazara hava acık gorunuyor. bence yagmaz yagsa bıle pıst cok cabuk kuruyor 3-5 turun ardından. guneste acarsa zaten hıc sıkıntı yok![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Muayene için hala bir cevap yok!!!!
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Konser, festival vs. bunların hepsinde kapıda fiyat farklıdır, internetten yada önceden farklıdırsebebide genelde kapıda yığılmayı önlemek, gelen kişi sayısını önceden bilebilmektir. Bence ters bir durum yok
![]()
Tamam kapıda ödeme 180 tl de.
1 seans alıp aracında sorun olmadığında 1 yada daha fazla seans alacaklar için 120 tl uygunlanması daha uygun olur
Arkadaslar basit bisi cakallik lafim cakallik yapanlara ki hepiniz nedemek istedigimi anlamissinizdir. Bunun disinda kimse uzerine alinmasin ayrica internetten giri kayit yaptiran adamin bir farki olmali bu gayet dogal bir uygulama abartacak bir durum yok ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
indirim maillari konusunda sıkıntı var herhalde.. son kayıt günü ne zaman acaba cuma mi ?
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Ben kaydımı ve ödememi yaptım. Aracın durumuna ve hava durumuna göre pistte 1 seans daha almayı planlıyorum. Benim de 180 tl mi ödemem gerekiyor? en azından kaydı olana bir güzellik yapılamaz mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)