pistin adresini tam olarak yazarmısınız
Ankaradan gelirken; ereğli- adana- antalya yoluna dönüyorsun... ereğli yolu dönemecini geçiyorsun...(dönmeden düz geçiyorsun) sağ tarafında akköprü siteleri yazan levhanın ordaki ışıklardan sola dönüyorsun(akköprü yazan levhaya kadar düz gidiyorsun)... o mevkilere saraçoğlu deniyor... yaklaşık 3-4 km gidince yol 2 ye ayrılıyor sağdaki yola giriliyor yaklaşık 500 mt ilerde sağda drag pisti... krokisi filen olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar...
http://maps.google.com/maps
Eğer tahmin ettiğim yer ise bu adrese aşağıdaki sayıları girerseniz size haritaki yerini gösterecektir, haritayı biraz küçültürseniz konyadan sonra nasıl gidileceğini rahat anlarsınız.
37.819726,32.562779
![]()
Karşıyakalı kardeşim dogru yeri göstermiş...Sağdece yannış yeri işaretlemiş gösterdiğin yerin yanının yanı![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Pistin inşaatının bitmiş olup taşaronlugunu yapan belediyenin pistin teslimatını gsgm müdürlüğüne yapmadıgından dolayı gsgm haklı olarak pistin inşaat gözüktüğünü ve yarışın inşaat sahasında yapılamıyacağını söylemiştir.bu yüzden 16 kasımda yapılacak ulusal ve mahalli drag ileri bir güne ertelenmiştir.
şunu gelin ankarda yapalım olay bitsin konya felan uğraştırmayın bizizaten olacağıda yok nolacak bunların bu hali
![]()
et giren yere dert girmez.
yok pist bitmiş yok inşaat gözüküyomuş allah kahretsin bu insanları yaa saçma sapan devlet prosedürü nedir kardeşim yaa bi kerede akıllı bi adam çıkmazmı gsgm spora meyilli bi yapısı olsa açar inşaat şirketine bittiyse inşaatın teslim et hemen yarışımızı yapalım der ben anlamadım bu diretme ve saçmalıklarla nereye varmak istediklerini.süleyman sana bişey demiyorum yanlış anlama.ama bu diretme nie neden yapıcı olunmuyo?? bitmiş inşaata kağıt üzerinde inşt aşamasında die yarış yaptırmayan bir gsgm.süpersiniz tebriklerr![]()
RACE WERKS
ankara (konya)yı yapmayacaklarını bilseydim izmite gitmezdim geçen haftaoyuncak ettiler bizi bu sene...
o konya pistinde yarış yaptırtmayan kim yada kimlerse alsın bi taraflarına yamasınlar... engelleyeceksiniz madem baştan koyun tavrınızı biz motorsiklet federasyonuyuz araba sokmayacaz buraya diyin. arabalar sizi yarmaya başladığından beri düşman oldunuz arabalara ama şansınız yok içinizden geçmeye devam...
RACE WERKS
Pis motorcular :P
Hasan abi daha hafta sonu gelecek yıl nasıl olsun diye konuşurken seninle hatırlatırım bana konya ve akhisar da sadece yarışalım diyordunbaksana daha bu hafta sonu yarışı bile orda yapıcaklarken son 3 günde caymalar oluyor
gelecek yıl yarış yapmaya giderken yolda haber alıcaz iptal diye benden sölemesi![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sezonu kovalayan 11 tane adamız, 10 tanesi ankaradan, ve ankara haricinde her yerde yarışıyoruz, ne güzel.
Anok nolacanız siz böle.... ne güzelde hazırlıklarım bitmişdi ufak tefek şeler kalmışdı pazar günü güzelce yarışcakdık saçma sapan seylerin peşinde kosturuyolar ya bu hipodrumun neyı var sımdı orda neden yapılmıyor zaten cogumuz ankaradan gıren kişileriz nie bizi çekici vs ile ugrastırıyolar şurdan sabah evden çıkıp yarışa gıtmek varken
et giren yere dert girmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)