Haftaya ameliyata aliyoruz :D
Bende aynen oyle dusunuyorum, senin aracin ciddi potansiyeli var(seninde var orasi ayri da :D)
Printable View
Kismet olursa Bende sizinle beraber bir baska pist gununde derece yapmak isterim sureyi 2.32 ye indirecektim hedefim oydu ama maalesef arabam yakit kesince birakmak zorunda kaldim. Benim 2. Ci cikisimdi piste insallah diger gunlerde Daha guzel sureler gelir
Yigit;hedefin cok heyecan verici. İsinma sorunu yoksa(senin bahsettigin) ve coil ile inersin. Dusunsene,2:20 ve onden ceker,nokta! Miss...
Buarada 2:11(997TT) ve 2:19(CSL) u tebrik ederken ilk defa 458 ile cikip,en igi arkadan iter dereceyi yapan Emir'e tebriklerrr! Ummadigim dereceye indi,demekki kendi araci olsaydi ne yapardi... Cok calismam gerek ;)
17 kasım F seansından eğlenceli ufak bir video...
Sağlı sollu geçen arkadaşlara teşekkurler.
Ufacık hatada affetmediler :)
Linki duzeltirmisiniz
Isınma sorununu halledicem haftaya bi dünya malzeme geliyo,karteri piste göre yapıcaz golfteki yağ pompası sorununu yaşamamak için.yağ soğutucu takılıcak,yer müsaitse radyatör takılıcak.basınç açamıyodum 1.45ti forgedliyoruz basınç açıp düzlükleri hızlandırmak için.frenlere soğutma hattı yapılıcak.carbon balata takılıcak,diski denicem yetmezse ktr'den 2piece 348mm disk alıcam.bunlar benim gördüğüm eksikleriydi şimdi onları yapıp piste hazırlıyorum hedefimdeki süre için inşallah o süreleri yakalicam :)
Rica ederim, kendi aracının arkadan çekimini izlemek aracın virajlardaki tepkilerini görmek açısından çok faydalı oluyor bence. Keşke benim arkamda da bir cam-car olsaydı:) Zaten sizin fren+lastikler düzgün durumda olsaydı bu şekilde gidemezdik, ama olsun çok keyifliydi:)
Cok keyifli bir gundu, emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler.
Kolay gelsın Yıgıt,ınsallah basarılı olursun. 2:20 cok rekabetcı bır sure olur...
Ferrari 458 Akrapovic Exhaust İstanbul Park Flyby G-Force Motorsport - YouTube
Buda benım 458 ın S/F duzlugu gecısı,kayıt yapan tel seslerı guzel almıs,ozellıkle Downshift lerde sesler trıbunden yankılanmıs...
Egsoz da kat ıptalı var,Akrap son susturucu yok,cıkarmıstım.
Down shift kısmı efsane olmuş videonun :) maşallah
Offf, yine kaçırdık.... Hem fren kiti yanlış geldi hem pazar yurtdışına çıktım.... Rekorla aramda 3 saniye varken şimdi 6 saniyeye çıktı... Artık yeni pist günlerini kaçırmamam gerek :) Sırf katılmak için değil, o atmosferi özledim... Kaçırdığım 3 veya 4 oldu sanırım...
2.11 yapan arkadaşı ve sürelerini geliştiren tüm arkadaşları tebrik ederim :) Demek hedef şimdilik 2:10 :)