programda mahalli var mı? nereden öğrenebiliriz
Printable View
programda mahalli var mı? nereden öğrenebiliriz
bende kesin gidicem , inşallah okadar ertelemeden sonra güzel olur..
biri sevabına tosfed i arasın mahalli var mı die:) gireriz ne güzel bu arada olsada giriş ücreti fazla katılım az olur bence..... bide sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz die sosyal mesaj verirler pisti ucuz yapında görün hahahahhaha
Speed weekend olabilir mi acep ? :D
ewet tr samp' dan sonra özel organizasyon olucak, ama cok az zaman kaldıgı için adı speedweekend olmıcak. ( çok ara verdik eminimki herkez tatilde degil bende giricem eylence olsun, tatil yerine:), ayrıca izlemeye gelenlerde organizasyonun bi parcası olur.
tr samp. giren arac sayısına gore katılım sayısı belirlenicek, özellikşe en kalabalık sınıflar start alıcakki zevkli olsun.
bütün ayrıntılar katılım formu yarın.................
her kes gelsin :)
ben anlamadım şimdi
özel bi organizasyonmu mahallimi ? tarih kesinmi ?
17 ağustos gene değişikLik oLmazsa bahanelerden dolayi kesin ulusaL tarihi :D
G_TT_I dediği ayri bundan sonra başka özel org. olucakmiş onu diyo
saol :)
daha detaylı bilgiyi nerden alabilriz? sen nerden edindin bu bilgiyi
daha önce acıklanan uLusal takwimden :D detaylar imk yada tosfed de olabilir
kesin ve kesin olara turkiye sampiyonası yapılıcak, daha organizasyon saatleri ayarlandı, tr şamp bitince saat 2 de, diger organizasyon start alıcak, ayrıntıları eklicem. katılımları erken gerceklesitirnki işler kolay yurusun
Açıklama tosfed olmaz, imk yada direk bana ulaşın; 533 745 13 23 gürkan
bizleri yollarda gazlamaktan alıkoyacak organizasyonlara emek verdiğiniz fiyatları düşürmek için elinizden gelen yaptığınız için teşekkürü borç biliriz teşekkürler...
arabalarda yer olursa gelicez ahmet abi :):):):)
son dakika gelismesi sinif 5 ve 6 ya rollbar zorunlulugu getirdiler. yolda binerek geldigimiz gc8 ile 280 metre gazlamak icin rolbar takmamiz gerekiyormus ve isin tuhafi bunu yaristan 2 gun once soylediler.:( artik bikiyor insan ya ne araba yapasi geliyor ne yarisasi.
sezon başlamış devam ediyo ne saçma şey o ya. gelecek sene için olması gerekmez mi bu degişikliklerin...
bravo ne demeli bilemiyorum bırakın gidin yarışmayın deniyor açıkca.. mantıklı bir zaman içerisinde söylense yapılır bu nasıl bir iştir:mad:
Gerçekten TRde insanlar yarışmak istemesin diye herşey yapılıyor.... Yarıştan 2 gün önce bu şekilde bir değişiklik yapılır mı?...