ekimde sıkıntısız bol hediyeli SPEEDWEEKEND OLUCAK KESİN,
Printable View
ekimde sıkıntısız bol hediyeli SPEEDWEEKEND OLUCAK KESİN,
1.6 hondaların olduğu katagorideki eg kasa turuncu 33 plakalı araç si mı bilen varmı..
çok sönük geçen bir drag day oldu araçlar azdı ama özdü aslında katılımın olmaması heyecanı azalattı okadar bence araç sahibi olanlar eğlenmiştir bence seyirci azdı ve rekabet için çıkanın olmaması yüzünden sönük gecti bence tek heyecan sulhi hocanın kalkışında oldu.. oda mükemmeldi ama ikinci kalkışta bütün kuvvetini gösterdi bence...
Draglar artık daha çok arkadaşları görmeye gittiğimiz toplantı mekanları gibi olmaya başladı.İnsanlar kalkıp başka şehirlerden aylarca uğraştıkları arabalarını yarıştırmaya geliyorsa aynı şekilde organizasyondan da aynı emek bekleniyor.
Sevgili gürkan emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler çok sıcak olduğundan amele yanığı olduğumuz bakii malesef takılım listesi tam belli olmadığından rezil olmayalım die girmedik biraz tufa ya düşmüş bi yarış oldu alayına rüzgar diyenler girdi en süper yarış 2 sti ın yarışıydı dereceye girenleri tebrik ederim:)
VaLLa bu yarıs sönük geçti...en güzeL SuLhi abinin yarıısıydı tabi sonra sulhi abinin tüp muhabbeti:)
nasıl yani?:)
OZ - oLm bu acık deyil
-nası acık deil lan :) surat ıfaden deıstı hemen :)
kişiye göre sınıf tabi belirlenemez ozaman b20 swap yapan adam senin dediğine göre 1.6 ya dönsünde 1. sınıfda yarışsın biz kimseye bişeysini söksün nosun wanasını açmasında yarışa öğle girsinler demedik kastamonuda yapılan yarışda bile bunlar çarpan hesabına göre hesaplandı ve 2 saat teknik kontrol yapıldı tabiki kaput bile açılmadan yarıştığımız arabaların motorunda ne war ne yok bilemediğimiz için bişi diemicem ozaman 1.7 dizel corsada bizim sınıfda yarışması lazımdı turbo değilmi turbo :)
katılım listesi konusunda siz haklısınız, bu yarıs p.tesi belli oldu oyuzden orda katılım aldık; normalde katılım carsamba aksamı biter saat 5 te araya kişilere katılımı açıklarım,
ama p. günü kayıt yapılınca hangi sınıfa nasıl kupa ayarlıcaz kac calısan olucak her sey sorun.
yani 3 tane katılana raba için oraya 50 tane calısan goturmek cok riskli kimse önceden katılım yapmıyo sonra sadece organizasyon suclu.
dizel korsayı bilerek turbolara almadım, ama bundan sonra oraya girer siz bilirsiniz;)
güzel bi org. du katılım azdı 2.0 sınıfı bile yoktu herzaman typer bolluğu olurdu bu yarışta 1 tane bile yoktu ama millet tatilde olduğu için katılım az olduğuna inanıyorum spedweekend e katılım çok olucağına inanıyorum.
sakın bı org. sonuçlara glince ordaydım ama bılmıyorum zaten toplam 10 arba ya vasrdı ya yoktu sadece bugaru 1 oldu ahmet abının yenı renklı saxo su 2 oldu ıkısıde aksaklıklar yaşadı amerıkan mrt yı geçti ama bı sıkıntıda ondan vardı sanırım sınıf 1 de 2 araç vardı kaçırdık sınıf biri bildiğim bu kadar yanlışlık varsa ozurdilerim şimdiden
mahalıyı katılım çoktu ama sakın olduğundan ızlemedık ıstanbula gıttık
yol arkadaşlarıma benı yormadıkları için sonuz tşk padişah torunu gıbı baktılar bana sağolsunlar arabayı kullanmama ızın bıle vermedıler :D:D:D:D
havanın sıcaklığı , araç ve izleyici katılımı az yarışların sönük geçmewsine neden oldu , açıkcası tatilimi ertelediğie değmedi diyebilirim , tek zevkli yarış subaruların kalkışıydı bekide , yinede yaz sonu olan organizasyonların daha güzel olucağını düşünüyorum daha doğrusu umuyorum :D
süreleri bilen var mı acaba?en iyi süre kime ait?
benim kanatimce...Yarış çok berabattı.ulusalda yarışan cevdet'in 3.25turbo 2.ci olması gerekirken neden diskalifiye edildi anlamadım ...Gürkan beyefendiye sorularım var (organizasyoncu olan arkadaşa) .gruplada karışıklıklar oldu neden? eşleşen arabalar tekrar neden eşleştirldi? Pistte görevli olmayan arabalar neden piste girip gösterişi gidişi yaptı onların ne ayrıcalığı var.?organiazsyonu böle yapılacağını söleseydin biz Ankaradan yarışa katılmaya gelmezdik.Organizasyonun yapmayı bilmiyorsan bi daha yapma arkadaşım...Yapanlara engel olma...
bunlar benim kendi öz eleştirlirilerim arkadaşlar kimse gücenmesin darılmasın...sorularıma cvp bekliyorum
325turbo cevdeti kurtarıcıya erken yüklediler die BAN lamışlar...
mrt justy de aynısını yaptılar..