TAHİR SARIBAŞ Nickli Üyeden Alıntı
bende de 67 mm var,1300 kilo
geçen yıl senle aynı grupta yarıştık Konya da,
(söylediğimi yanlış anlama abi kesinlikle örnek vereceğim bizim üzerimizden)
yeni kurallara göre senle ben yarışamıcam veya başkaları fark etmez çünkü turbolarımız eşit değil,aramızda da uçurum süre farkı yoktu,
peki sen kimle yarışacaksın veya ben kimle yarışacağım toplasan 5 araba var arka çeker onlarında turbosu denk değil
maksat kupa almaksa ben şu an ki setup ımı değiştirmem,turbomu değiştirmem,ve benide kimse geçemez kendi sınıfımda şu an oh ne ala,girerim 2 sıkarım 1. olurum benim işime gelir,ama bunu ben istemiyorum mesela,
aslında şu anki kurallar benim için biçilmiş kaftan,arabamda hafifletme yok turbom sınıfımın en üst turbosu,nos yok,hacmim var sürem çok iyi daha ne isterim ki
eğer süreler aynı grupsa dört çekerlede yarışmak isterim,ön çekerlede
benim tek sıkıntım veya hepimizin sıkıntısı bu bence,gruplarda yeterli sayıya nasıl ulaşılacak?
geçen yıl İstanbul drag ta turbo sınıflandırması yapıldı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin,rwd grubundaki kaç aracın turbosu aynı sınıftı?
farklı idi ama aynı grupta yarıştı çünkü 5 araç falan vardı ve 2 sınıf olması gerekiyodu,neden böyle bi durumda hepsini aynı sınıfta yarıştırdınız