vtecler bu yarışta çok şansı 106 lar yok :D
Printable View
vtecler bu yarışta çok şansı 106 lar yok :D
drag sonrası yolda denerız ıstersen kanka 1. vıtesten 230 240 a kadar :)
istersen 5 ekimde tt ye gel orda da deneriz :D
sıgansızsa seve seve gelırım ;) yada senle ben sıgansız cıkalım zaman ıcın :)
üzgünüm şiganlı olacak.
ama sen şigansız derece yap ben şiganlı yapim :D
ehehe 58.300 den artı olarak + 40 hp ve slıckler olucak dıyım ben sana :)
şiganlı 57,300 slicksiz
korfezdekı tt ıcın cıkılmıs ılk 14 tur sonunda chıp egzoz fıltrelı duzgun yuruyen 106dan 4 5 boy yıyen bı vtecle sıgansız 58.300 :) sen bı 150 tur dondun sanırım korfezı :) ayrıyetten bugranın sıgan acıklaması var . sıgan var sıgan var .. 1 sanıye kaybettıren var 5 sanıye kaybettıren var sanıye kaybettırmeyen var :) neyse sen bızım TT lere bı gelde kardesım sıgansız top speed sonu donuslerını gorelım :)
ben bu güne kadar 6 kere tt ye katıldım. toplamda 60 70 turum anca vardır. ilk çıktığımda da aynı dereceleri yapıyordum. bi zamanlar hatırlarsan onurcanı geçde görim diyordun. bu lafınıda hatırlatırım sana
1 sn kaybettiren şigan olduğunu düşün benim için sorun yok :D
selçukcuğum derecen ortada şigansız 58,300 yapmışsın. slick +40 hp diyorsun.
onları ben yapsam benimde derecemde gelişir :D
bu arada sana kim söyledi bilmiyorum ama süre kaybettirmeyen şigan olamaz. arasından hız kaybetmeden geçsen bile viraj çizgisini kaybedersin
ehehe bana mantıklı seylerden bahset cem... 350 fwhp araba ıle tıme trıalmı yapıcaktım? senın altındakı 150 hp yı gecmedıgınden pek bı bılmıyosun sanırım nedır ne deıldır. cıhanda tvtecle zamanı kotu cıkarttı o guce gore deılmı? tt ıcın uygun olmayan araba ıle salakca ıddalara gırmem ben... trafıkte yıne alayınıza gıder buyrun gelın ;) gokartta dedıgım gıbı kılo esıtlerız. 6.5 hp arabada sen 65 kılo ben 110 ne guzel dımı :) bızım TT mıze gelırsın donerız beraberce ozaman anlarsın neyın ne oldugunu...
3 senedir çağırdık nereye geldin selçuk kardeşim. senin anlamadığın birşey var sanırım cihanın piste çıktığı günde de şigan vardı. benim dediğin organizasyon buğranınki oluyor ve ben onu org. gitmiyorum. daha öncedende bir kaç kere çağırdım ıhh mıhh yaptın. 5 ekimde gel görüşelim
profesyonellerın yarıstıgı sekılde sıgansız yapın gelıyım daha acıklaması yok ... ne anlamı kaldı start fınıshı top speed donmeyıp yarı suratıyle pırellıyı donmenın denız sıganına mıymıntı bı halde gırmemın... bırakın bu ıslerı cem...
Filtrem gelirse o güne kadar bende girebilirim... 02 Type-R
profesyonel diyorsun az önce kiloları eşitlenmiş karting dedin :D
pist orda 5 ekimde bekliyorum. al +40 hp nide gel eşit şartlarda yarışalım
evet profesyonel dıyorum ne oldu begenemedınmı? sen 6.5 kılo arabada 45 kılo farkla(200 hpde bıle fark ederken) yarısıp gecnce hakkınla gectıgını dusunebılıyorsan... hıs muhatap olmayalım... hıc alakan yok sanırım senın pıst yarıslarının bazılarında arac kılolarının yuzde yuz oranında esıtlendıgınden...
hangi karting yarışında kiloları eşitliyorlar onu bilmiyorum ??
çok profsun şigansız 58,300 yapıyorsun. yok lastik yokmuş yok bilmem ne yokmuş. sanki biz sıfır lastikle çıkıyoruz piste.
konuştuğunun onda birini yapsan f1 de yarışıyor olurdun.
sen yine her zmanaki gibi konuşup gelemeyeceksin ama ben piste olacam :)
bosuna konusma cem... yurumeyen arabamla boktan lastıklerımle 14 turda cıkardıgım zaman bu. yuruyen arabam ve tutunan lastıklerımle aynı pısttekı zamanımı yakında gorursun. bugrayı bahane etmeyı bırakta gel gorelım ustalıgını. daha yazmıycam hadı eywallah...
Benim bahanem olsa bile pistteyim sen rahat ol ;) şigansız 300, 500 tur at kendini geliştir. en iyi dereceni yapıp bana söyle. bende bi kere şigansız çıkıp derecemi söylerim sana ;)
sanada eyvallah ;)
Biraz konuya ortadan girmiş gibi olacağım ama bu şikan sıkıntısı nedir? İyi giden şikanlı da şikansız da gider! Sonuçta şikanı da bi viraj gibi düşünün; ona göre gidin...
olay adam selcuk ıs basındamı :)
Merak edenler ıcın Miniks bu yarısta yerini coktan aldı.
Katılım listesi yarısa 1 hafta kala acıklanacak.
Drag kagtılım icin son 5 arac
Guzellik yarısmasına son 30 arac
formlar icin: pasakizi@hondam.com
katılamamak kötü ......
Denemekıcın sattıgımtyper gelır soylerım ona
gri yi mi sattın abi ?
ya cahilliğime verin bu şigan ne yaww :D
tvtecle ben kötü derece yaptığımı düşünmüyorum şigan migan benim arabamda o zaman sadece kuru bi turbo vardı sizin arabalarınız kadar yüklü ve ekstralı değildi ve antremanda baskımdan püfür püfür dumanlar atıyordu şigan olmasa 57.800 yapardım 1 sn oynadığını düşünürsek sen iyi bi şoförsün bunu kimse inkar edemez yaptıkların geçmişin var
kartingtede kilolarımızı istediğin gibi eşitleyebiliriz ne zaman istersen bende katılabilirim gittiğiniz bi gün trafik konusuna gelince c-max aldım trafik artık benden çok uzak :) ama biri bana sponsor olupta 106 verirse senin içinden seve seve geçerim :)
drift show ve honda? :soru:
Arkadaşlar ben tatildeyken bolca benden konuşmuşsunuz :D
özledinizmi okadar yaw :D
geyik bi yana cemim gel gelme başım üzerine yerin herzaman
Selçuk sende gel gelme başım üzerine seninde yerin herzaman
boş yere kırmayın birbirinizi ikinizide öpüyorum .
Bu yazı üzerine devam etmeyin sizlerden ricam drag konuşu başka biyere kaymasın ...
Ayrıca Bu etkinliğin pist kısmında ben olucağım herkezi bekleriz arkadaşlar Güzel bir gün olucak ...