Ankaradan bızde gelıcez 3-5 kişi :D
Printable View
Ankaradan bızde gelıcez 3-5 kişi :D
hava cuma günü yağışlı cumartesi çok bulutlu gözüküyo inşallah bi terslik olmaz...
Ben baktım hep açık görünüyor ?
aynen bende baktım c.tesi günü 25c açık görünüyo hava
kaynak: www.weather.msn.com
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...aspx?m=KOCAELI
Körfezde yagmur gözüküyo.
aynen yagmur gözukuyor.Dun de çok bulutlu gözüküyordu cumaya kadar bakıcaz meteor.gov dan :D
Hava durumu için :
www.weather.com'u kullanabilirsiniz şimdiye kadar izmitle ilgili tüm org.larımda takip ettiğim ve tahmini tutan bir sitedir .Gene aynı düzeyde tahminleri tutan http://www.accuweather.com siteside bakılabilicek siteler arasında ...
Şuan için cuma ve Pazar günleri yağmurlu görünmekte Cumartesi günü güneşli ve parçalı bulutlu Cumartesi gününün gecesi yağmur görünmekte ki buda organizasyonu etkilemeyecektir ...
www.accuweather.com'u otelde bizde kullanıyoruz misafirler için oldukça güvenilir tahminleri var
yarıs a gırecekler 9 da
basın kokteylı 10
ızleyıcıler ıcın 11 den sonrası
yarıs baslangıc 12
umarım yağmur yağamazda guzel ve keyif alacağımız bir gun olur
Team RAD-R Performance olarak oradayız :)
Cumartesiden itibaren yagmur diyor cogu yer, bakalım umarım yagmaz.
valla şimdiyekadar yaptığım tüm org. larda hava tahminin takip ettiğim yerler şuan yağmurdan eser göstermiyor ...
ben yağmıyacağını düşünüyorum ancak Allahın işi bu Belli olmaz Yazın ortasındada yağıyo ***** :D
Güzel bir gün olucak showları ile görsel bir şölen sunucak şimdiden geliceklere benden ufaak bir tiyo :D
Bu arada arkadaşlar Önemli bir notuda iletiyim
Araçlardan stepne harici birşey sökmek diskalifiye sebebidir ...
Her aracın içinde ulaşılabilicek bir noktaya sabitlenmiş yangın tüpü bulundurulması mecburidir .
Araçlarda slick lastik serbesttir .
Katılımcı olucak arkadaşlara gerekli e mail yarın iletilicektir ...
Lütfen hazırlığınızı ona göre yapınız ....
kısmetse gıderız :D
Su park alanı yine gölet gibi olmasın da biz baska birsey istemiyoruz :D
Valla yavuzum Bende isterim ama bunun garantisi yoq neyazıkki belediye ile alakalı pistin sınırı pistin duvarı ile başlıyor otopark alanı dahil olmak üzere gerikalan dış alan tamamiyle belediye kontrolunde bişi olucağını sanmıyorum temiz düzgün olur ancak olurya bigun once sıkı yamur yağar ise bizim mudahale etme şansımız yok neyazıkki ***** adamların bölgesine 1 kilo çakıl dökemeyiz ...Keşke bürokrasi bukadar yıkmasa bizleri ...
arkadaslar şimdi hastaneden yenı geldım bizim honda bılo ve beyaz Sİ ın sahibi ersan maslağın ilersinde kötu bi kaza gecirdiler bılonun yuzunde dikişler ve ersanın da elmacık kemii kırık dolayısıyLa bu 2 arkadaşımız draglara katıLamıolar...
kanka vaLLa ersanın elmacık kemi kırık biloda dikişler var kaburgalar ezık arkada kadirin sağ kalcası kırık baya ağır bi kaza...arabanın üstünde kapı ve camurluk kaput yokmus baya ağr bi kaza yani korkuttular bizi...
Geçmiş olsun hepsine....
geçmiş olsun..:(
geçmiş olsun arıyım bakam hangi arabayla kaza yapmışlar...
gecmıs olsun bı sansızlıktır gıdıyo bu ara bızde hayırlısı...
Hepsine büyük geçmiş olsun ..
Bu arada bende kısmetse gelcem cumartesi,bişey sorcam KGN 09(crx vtec) un sahibi foruma üye diilmi?
Katılcak mı yarışa??
bulo zaten o rex ın sahıbı...
geçmiş olsun bro lar en yakın zamanda sağlıklarına kovuşmalarının dileği ile :(
ulusalda ızın verılen neyse kural odur bence. stepne ve bagaj ıcındekı herseyı sokebılırsın,tavan taban halısını sokebılırsın sun roofu sokup uzerıne plexı koyabılırısn klımanı sokersın koltuklarnı hafıf koltuklarla degıstırebılırsın. sac bagaj kaput yapabılırsın felan yanı
ya bende sarıyerde oturuyorum akşam geldim sarıyere ben geldikten 15 dk sonra olmuş kaza bendede si var hb beyaz kaza yapan araçta aynı galiba akşam çok arkadaşım aradı sen misin diye merak ettim bende çok üzüldüm ama kötü ir kaza yapmışlar bariyerlere çarptıktan sonra takla atmış dediler ama tam bilmiyorum yanlız araba tanınmıcak hale gelmiş resmen allah acil şifalar versin kaza yapan kardeşlerimize
kimseyede bu acıyı tattırmasın
aynen öle dostum vaLLa bu draglar cok şansız geldi vardır bunda da bi hayır ama ne yapcaksın...
kgn 09 un sahıbı katılıyodu ama kaza yapmıslar ıste
Cok gecmıs olsun ... yapabılecegımız bısıler varsa lutfen ıletın
bende geliyorum inşallah... Angara dan gelicek :D arkadaşlarımızı görmeye
merakı gıdermek ıcın
Saturday Day
Pleasant with intervals of clouds and sunshine
High 24°C
RealFeel®: 26°C
View the Hour-By-Hour™ Forecast
Winds: SSW at 8km/h
Wind Gusts: 17 km/h