birde merak ettiğim bir çok görevli fotopafçı vardı. çekilen fotoları nerde göreceğiz
Printable View
birde merak ettiğim bir çok görevli fotopafçı vardı. çekilen fotoları nerde göreceğiz
Güzel bir gündü fakat ilk seans 2. turda turbo basınç hortumum patladı ve devam edemedim. Çok üzüldüm ama yapacak bişi yok. Ağustos eylülde ordayım.
Buğra bey, 10 ağustosta program gözüküyor. Ancak o tarihte seçimler var. Ertelenme yada iptal olma gibi bir durum var mı?
Guzel bir qun daha qecirdik yine erken saat olmasi nedeniyle havada bizden sonraki seansa qore daha iyiydi. Birdahaki organizadyonda qorusmek uzere.
kardesim resim konusunda, cekenler sana ulasir merak etme ;)
Çok güzel bir gündü ilk pist deneyimim, il 2 tur pisti tanımakla geçirdim sonrasında sanki o özenerek yıkayıp parlattığım araba gitti altımdaki hızlı bir go-kart aracıymış gibi sonuna kadar zorladım aracı, birdahaki pist gününü iple çekiyorum şimdiden. Bu arada Nankang semi-slick ler parasını hakeden bir lastik olduğunu da kanıtladı.
Fotoğrafçı arkadaşlar siyah rx in resimleri elinde olan ulaşsın bana.
Yine eglenceli bi gun gecirdik.A seansinda anlamadigimiz bi sebepten dolayi s/f duzlugunde vites gecmedi,ama bu olay sadece s/f duzlugunde oldu ve her tur oldu 2-3-4 gecmedi bi turlu.Neyseki C seansinda oyle bi problem olmadi.Youtuba baktimda hic video yok,arac ici video cekenler yuklerlerse eger cok iyi olur :)
Öncelikle herkese merhaba uzun süredir istememe rağmen sonunda bu pazar A ve B seanslarına katıldım.
İlk seans gerçekten pisti tanımak ile geçti B seansında ise transponder kiralayıp zamanımı ölçtüp 10.turumda 2.41,47 ile en iyi zamanımı yaptım.
Porsche Panamera Diesel gibi 2 tonun üzerinde ve 250HP lik araç pist te çok atik olamıyoır maalesef ama sanıyorum ilerki etkinliklerde 2.35 ler seviyesine inebilirim.
Herkese iyi günler.
Videom aşağıdaki linkte izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=MoU-B6HLp44
Cızgınız ıyılestıkce kendılıgınden zamanda dusecektır.
Ayrıca Panamera cıddı ıyı yol tutar ;)