Hamilton mütiş bir askı altında. Baya stress li olacak yarışta..
Bu Rosberg' in en iyi turu;
Buda yarıştan çekildiği zamanki anı
Printable View
Hamilton mütiş bir askı altında. Baya stress li olacak yarışta..
Bu Rosberg' in en iyi turu;
Buda yarıştan çekildiği zamanki anı
Monaco' dan beri Hamilton' un morali bozuk kendini yönetim tarafından ihanete uğramış hissediyor bu yüzden ikilem yaşıyor hem yarışmak ve elinden geleni yapmak istiyor hemde hırsını çıkarmak istiyor bu yüzdende kendini yarışlara tam konstantre edemiyor keskin sirke küpüne zarar veriyor.. Belki bilerek 6 veya 7. sıradan yarışlara başlıyor ve en öne geçiyor böylece yönetime 5 sıra birden öne geçebilirim farkını anlatmaya çalışıyor
Rosberg 'mi yoksa Hamilton' mu derseniz ben Hamilton derim çünkü doğal bir yeteneği var..
bildiğiniz f1 izleyebilecegim bi site varmı acaba? netten ?
sop cast' tan izliyebilirsiniz ama türkçe değil yabancı olarak.
Kimi'den klasik bi kaza daha.
Daha 1.tur'un yarisi bitmeden kaza oldu. Yaris yarim saattir beklemede.
Uzun bir zamandan sonra ilk defa sabah erken kalktim bir yaris icin onun Kimi icine etti :)
hamilton kazandı güzel yarıştı :)
Alonso-Vettel çekişmesi güzeldi. Nasıl o kadar sıra kaybetti Vettel ve Alonso anlamadım. Şampiyonada kızıştı. Rosberg sorun yaşamasa Hamilton kazanamazdı. Mercedes dayanıklılık sorunları artıyor. :)
Yarışı kaçıranlardanım,izleyebileceğimiz bi yer varmıdır?
Rosberg yarış dışı kalmasaydı yine Hamilton kazanacaktı bana göre çünkü rosberg yumuşak lastikte Hamilton sert lastikte iken arayı kapatıyordu yavaş yavaş. Hamilton o lastikle finishe kadar gidebilirdi. gitmese bile yumuşak lastikle avantajı ele geçirirdi.bahreynin tam tersini görürdük ama Hamilton işi bitirirdi.bottas 12 sıra yükseldi helal olsun. vettel-alonso kapışması zevkliydi. Alonso yine amatör bi açıklama yaptı. kendini aka çıkarmak adına. Kimi massanın yarışını baltaladı.yoksa oda podyumda olabilirdi. JB de çok iyiydi.tek tur daha olsa 3. sıradaydı kesin. Genel olarak güzel bi yarıştı bence.
Hamilton kazandı ama Britanya'da kaç kişi takdir ediyordur acaba kendisini? ne oldu yarışı birinci bitirince, kendi kendini bitiriyor... kariyerinin daha ortasında bile değil, takımlar pilot seçerken karakterine de bakar... sıralama turlarında hem de takım arkadaşını yavaşlatmaya çalışmak nedir, gerçekten inanılır gibi değil... bu sene şampiyon da olsa gözümde zerre değeri yok, 2007 de İstanbulPark'da, F3'de yarışırken o çılgın delikanlıyı deliler gibi alkışlamıştık, cesurdu, geriye düştüğünde bile bırakmazdı.. şimdi ise kendi turunu yeme pahasına takım arkadaşını yavaşlatma derdinde... yazık gerçekten..
Rosberg'in lastikleri bitmişti + aracı sıkıntılıydı zaten 4-5 tur sonrada yolda kaldı. Hamilton pitten çıkınca fark artmıştı. Pitide biraz sorunluydu Hamilton'un o da var. Bence yakalayamazdı. Ayrıca pilotların düşüneceği çok fazla veri var. Lastikler, yakıt vs. Zaman zaman Rosberg hızlandı zaman zaman Hamilton. Birde benim gördüğüm kadarıyla sert lastiklerden daha iyi verim alındı yarışın geneli itibariyle. Alonso'nun açıklaması benimde dikkatimi çekti araç hiç sıkıntılı gibi değildi. Geç fren yapabiliyordu, hızlı virajlarda da gayet hızlıydı.
Yalnız Redbull'un aracı harika. Helikopter kamerasında filan hızlı virajlarda Mercedes'den çok daha hızlıydı. Hızlı virajlarda hala harika bir araç. Ancak motor konusunda gerçekten sanki 100 bg daha güçsüz bir araç var ortada. Renault Lotus'u kaybetti zaten. Gerçekten çok kötü durumda motorları. Toplamaları uzun zaman alacak gibi duruyor. Redbull resmi bir açıklama yapmasa da zaten başka motorlara geçmesi zor. Renault'un gelişmesini bekleyecekler. Ferrari'nin motoru fena değil en azından düzlüklerde daha iyi.
Formula 1 çok politik bir spor, tarihine bakarsanız şampiyonların çoğunun kariyerinde böyle durumlar var zaten. :) F3'de daha çocuklar, çok daha saf ve temiz bir lig pek tabi ki. Takımlar, pilotlar, takımların kendi içlerinde de sürekli birbirinin ayağını kaydırmak var, ajanlık yapanlar, bilgi kaçıranlar. Çok ciddi kirli bir spor zaten F1. Aslında yadırganacak çokta bir şey yok. Aynı şeyi Rosberg'in yaptığını düşünüyordu Monaco'da Hamilton.
Mercedes verilerde şeffaf iki pilotunda verilerini paylaşıyorlar "henüz" . @bason unda dediği gibi bu gün redbull da Mercedes motoru olsa amg lerin önünde olur çünkü aoro anlamında çok çok güçlüler. Hamilton Monaco nun intikamını almaya çalışıyor. kaybettiğinde ağlıyor kazandığında arkadaşız diyor.ne dediğini kimse bilmiyor bence.
Vettel ve Alonso nun cekismesi harikaydi taki ikiside telsizden bebekler gibi zirlayana kadar.Bu adamlar isterse 10 defa sampiyon olsun hic bir zaman Schumacher - Senna - Prost - Lauda - Hakkinen ve digerleri gibi olamiyacaklar.
Bu karikaturde tam beni anlatiyor.
https://scontent-b-atl.xx.fbcdn.net/...97821762_n.jpg
Hamilton um kazanmasini bekliyordum oldu zaten ama Rosberg vites dusurme sorunu yasiyana kadar temposunu korudu isini iyi yapti fark azalsada Hamilton disiplini birakmamali sampiyon olmak istiyorsa
+ Eger Senna hala hayatta olsaydi cok yagmur var birakiyorum diyen Hamilton'a kesinlikle bir daha benim adimi agzina alma derdi.