Kasımdada Drag olur
2001 de 19 kasımda Bursada oldu
2002 de 17 Kasımda Ankarada oldu yine kasımda Antalyada oldu geçmiş yıllarda yapılıyodu bayada seyirci oluyordu sıcakta millet pişmiyodu..
İstenilirse yine olur.
Printable View
Kasımdada Drag olur
2001 de 19 kasımda Bursada oldu
2002 de 17 Kasımda Ankarada oldu yine kasımda Antalyada oldu geçmiş yıllarda yapılıyodu bayada seyirci oluyordu sıcakta millet pişmiyodu..
İstenilirse yine olur.
Değerli,
Tork Garaj Yetkilisi,
Modifiye konusunda Türkiyede ilkleri yapan sizlerden gelecek yorumunuz benim gibi meraklı gençleri aydınlatacaktır. Lütfen yorumunuzu yapınız.
Saygılarımla
Volkan
Sayın Burç Bey'in dediği;FİA nın belirlemiş olduğu standartlarda ve Dünyadaki gelişime ayak uydurarak konulan kurallarla TOSFED in buna bağlı olarak kurallar kitabının sporculara uygulama hükmü bulunmaktadır.....
Sayın Atıl Atılgan'ın dediği;TOSFED'de Metin Çeker (TOSFED Spor Kurulu Başkanı) ile birlikteydim... Konu ile ilgili kitapta bir basım hatası olduğunu....
Yanlış basıldığı söylenen kural yüzünden son İzmit yarışlarına sadece 2 araç katılmıştır, 2 araç ise yarışa kabul edilmemiştir, ondan sonra yarışlara katılımın az olduğundan şikayet edilmektedir.
Pardon ama bu adı ne olursa olsun bir federasyon seviyesine gelmiş bir stö nun bu sene bir aktivite yap(a)mamıyorsa afedersiniz ama işi nedir bu yapının ?
Yani, yok katılan olmadı yok aradık dönmediler yok gözlerinin üstünde kaşları vardı. Kusurabakmasın kimse ki bu bahaneler sudan bahaneler. Siz ülke çapında milleti bir araya getirmekten bahsediyorsunuz biz şurada 2 telefon açalım 20 kişi saniyesinde oluşur. Bugunün tarihi ile yakında video izleyeceksiniz bakın orada millet nasıl organize olmuş biranda
O kadar açık ki bu oluşumdaki çalışanlardan hatta apaçık ki kimse birşey yapmak istemiyor. Ondan sonra yok sizi pistlerde gormek istiyoruz yok Konyaya gidelim.
Ayıptır ya ayıp... Yani burada hiç olmazsa yazılanları okuyan bir üye var imk nickli hadi ona lafım yok belli ki birşeyler yapma çabasındaki buraya üye olmuş bu başlıgı bulmuş hatta cekinmemiş yazmış- eyvallah- fakat kendinin üstündeki kişilerin üzerinde bir ölü toprağı var belli ki..
Aklıma şu soru geliyor (bu istanbul motorsporları klübü ve tomsfed e ); diyelim ki 10 sene boyunca hiçbir aktiviteye imza atmadınız/atamadınız... 10 sene sonra da o yönetim kadrosundan eksilen birisi olur mu ?
Önerim ise; şu yönetime yukarıdaki listedeki 10 kişiyi koyun, bakın o zaman bu ülkede neler oluyor. Bu arada ben bu konuda gayet ciddiyim biliyor musunuz ?
Ben Serdar Bostancının eski co-pilot'u Cihat Gürkan Bey'in sitesinde federasyon hakkındaki yazıları ve icraatları okuduktan sonra,burada diğer arkadaşlarında istemiş olduğu tamamen özerk bir drag federasyonu kurulmasından yanayım.Tosfed iyice "eş dost pazar günleri aktivite yapalım" mantığı ile hareket eden bir kulüp olmuş.Ne amatöre bir destek var ne bir eşitlik var.İnternet üzerinde herhangi resmi bir kimliği bile olmayan forumların düzenlemiş olduğu aktivitelerde yönetici arkadaşlar bile müsabaka esnasında kendi arkadaşlarına herhangi bir avantaj sağlamazken,resmi federasyonda işler sarpa sarmış maalesef.yazık.. çok yazık..
2008 drag sezonu bitmiştir :)2009 nasıl olacak acaba? yalan olcakmı acaba?bahane .öt gibidir herkesde bitane vardır,...herşey yalan dolan.çok yazılcak sey var ama gerek yok.çünkü hep bahane hep bahane...
bu arada bugünden bir örnek vereyim.bugün orhangazide yapılan kros yarışında kayıt ücreti sigorta dahil 135 ytl idi. ;) ya drag ? :D
Tosfed cidden garip bir yapı! Neden acaba ilk senesinden sonra dtm 'i tekrar izliyemedik? Artık arkadaşları yalnızca F1 ve Eurocap de izliyebilicez.. Drag mı Tosfed mi ? Hayal gibi geldi :D
şaka bir yana umarım bizi utandırırlar..