Ferrari imkani yok mercedesler hata yapmadikca gecemez anca pitden gelen avantaj falan olmasi lazm
Printable View
Ferrari imkani yok mercedesler hata yapmadikca gecemez anca pitden gelen avantaj falan olmasi lazm
Vettel icin gecmis olsun, 3 kere hata yapti hata sonucu, on kanat da gitti
Vettel de bu hatayı yapıyorsa diyecek bişey yok.
Ham'ı Allahın kulu geçemez burda.
Sanırım Vet Bottas'ı anca frenleme noktasında geçebilir. Williams bariz bi şekilde Ferrariden hızlı.
Montoya'dan sonra rekabete girmeleri güzel oldu ;)
rosbergin son turda hatasi raiyi 2.siraya tasidi
Son turda hamiltonun frenleri bitti 2 3 tur daha olsaydi bitime ferrari zirve yapardi
Ah bi 5 tur daha olaydi :) raikkonen hizliydi . Hala ferrariden umudum var :D schumi zamanından beri kopamadım :)
Kimi'nin 1. olmasını çok istedim ama olmadı yaa,, çok iyi yarıştı.
Guzel yarıstı,ozellıkle son 7 tur keyıflı gectı....
Ferrari hızlı ama en hızlı değil... mercedes en hızlı ama sanki lastik-fren dengelerinde bir sıkıntı var... güzel yarıştı, RAI hiç kopmadı yarıştan ve de karşılığını aldı, Vettel'in ise bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum 3 kere hata yapacak bir pilot değil, takım ne açıklayacak merak içindeyim...
Sezonun tüm yarışlarını oturup bir çırpıda izledim . Gayet keyifli başlamış sezon özellikle Nasr, Verstappen ve Sainz çok hoşuma gitti. Bu üç çaylak iyi yerlere gelebilir. Bunların dışında bir spor bu kadar mı itin bir tarafına sokulur bir ülkede anlayamıyorum. Dünyanın en prestijli organizasyonlarında biri olan F1'in yayını için tabiri caiz ise 2-3 kanalın savaşması gerekirken , billur geçer gibi yarınştan bir gün önce ya da son anda belli oluyor yayın olup olmadığı.