Ne demek abim her zaman :)Alıntı:
ok@n Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Ne demek abim her zaman :)Alıntı:
ok@n Nickli Üyeden Alıntı
güzel bir gün oldu izmirden yarışan arkadaşlara tebrikler tekrardan..en güzel katagoriler de 2ile 5 di. 2 enkaz:) 5 m3 avcısı:eek::cool:
gercekden güzel bi gün en güzel olayda vtec'in m3 ayırmasıydı katılım gayet güzeldi..
[QUOTE=Kaan]Dünkü dragtan KSK-VTEC in güzel bi videosunu upload ettim m3 ü ayırırken isteyen arkadaşlar indirebilir güzel çekim ;)
güzel video teşekkürler......
merhaba arkadaşlar evet ksk vtec çalışmalarının sonucunu güzel bi şekilde aldı ayrıca çok başarılı ve zevkli yarıştı tebrik ederim apo seni :))
murat öncelikle aramıza hoşgeldin.....senin arabandada çok fazla emek var...daha iyi dereceleri hakediyorsun....zamanla oda olacak inşallah...turbo corolla günden güne daha iyi yürüyecek ve hakettiği birincilikleri alacak...Alıntı:
turbocorolla Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür ederim ÖZDİN abi bana güvendiğiniz ve inandığınız için benim daha planlarım bitmedi eylülde nasipse forumlarda çılgın corolla adı altında anılacağım :)
murat abi bişi sorcam senin aracta blow off war mı yok mu??
murat kardeş hoşgeldin yanlış anlama ama artık senide bi vtec paklar o kadar emegin var corollada ama ne bilim işte anla yaw..
Hoşgeldin Murat Abi...Alıntı:
hoşbulduk kardeşim ilk defa forumlara katılıyorum hadi bakalım hayırlısı benide alıştırdınız sonunda bu aleme :)
efe kardeş blow off var olmasmı duyulmuyomu yoksa :/
kardeşim doğru diyon ama yapılmışı yapmayı sevmiyorum bi ayrıcalığı bi işin keşfi olsun istiyorum herkes yapılanı yapabilir zevk meselesiAlıntı:
EROLL Nickli Üyeden Alıntı
abi yanlış anlama ama blowoff sesinden cok hapsıran panda sesine benzio nolur yanlış anlama daha once hapşıran panda gordum ve aynı ses cıkıodu senin blowoff'tan cıkan sesi duyunca yarıldım o yuzden soyluorum ama araban gercekten cok guzel....Alıntı:
hehehe benzetme süper :) ama anlamadığın şey siz trübünde rügarlı havada sesi öyle duydunuz... ben pit'deydim ve sesi yanında duydum ve de bariz sağlam bir ÇUFF sesi geliyordu...Alıntı:
efe-E Nickli Üyeden Alıntı
Yani tamamen rüzgarın sabotajı ;)
valla hapşıran bi panda duymadım denk gelmesi zor bi olay tabiki ilk defa benzetmeye uğruyor blow off um oda güzel tabi bakalım daha nelere benzeticeksiniz :) :) :) :)Alıntı:
efe-E Nickli Üyeden Alıntı
murat abicim uğur abinin dediği dogru ben kapalı tribundeydim oraya gelmesi zor olsa gerek sesin ama yinede ellerine kollarına ceplerine saglık cok guzel araban warAlıntı:
saol efe cim teşekkür ederim :)
toyota daha iyilerinide yapar inşallah üzerinde emek olan bir araç bildiğin kadarıyla pistte olmassa bile caddede can yakıcı bi araca benziyor