Gaziantep ten gelicez bizim için sıkıntı yok...
Printable View
Gaziantep ten gelicez bizim için sıkıntı yok...
ben fikrimi yazdım bence iptal edilsin yagcakmı yagmıyacakmı riskini göz önüne alıp o kadar yol ve masraf şahsen yapmak istemiyorum.
bu arada posedion gerçekden nokta atışı yapan bir site yunanlıların zaten en gelişmişi oradada yagmur gösteriyor.
Biz hazırız. Git gel yol otel kurtatıcı 4000-4500 TL.
Yağmur ihtimali var. Erol Bey'e katılıyorum, yağarsa para çöpe gidecek.
Yurt dışında yağmur ihtimali var ise çarşamba günü yarış iptal ediliyor.
Ülkemizde yarışa "en az 2 gün kala" kesin karar açıklanırsa uzaktan gelecekler için daha iyi olur.
Gecen seferde ciselemişti baskan bence yine aynısı olur benim oyum iptal edilmemesinden yana
konya ya yakın bir yerde olsak eyw. dicem en kötü geri döneriz hem 3 günümüzü heba edicez hemde maddiyatı cabası
Abii ankaradan SATO başkan ve ekibi olarak geliriz biz kendi adımıza söylüyoruz bizlik sorun yok yağmur pazar günü yok gözüküyor aynen yağarsada hayırlısı bız yağmur lastikleri getirir gene kalkarız 😀 o yüzden bizden yana sorun yok biz her türlü geliriz hani yağmur yok gözüküyor pazar
Yağmur yok gözüküyor hani bu hafta iotal olursa sanırım. Haftaya olmaz snra kı hafta moto drag var dıye bılıyoruz sonra ramazan felan derken 1 bucuk ay olmaz ..
Biz 10.584 lük saniyemizi daha aşağıya cekmek için varız abi iptal olmasın..
Tork garaj şato ankara 6 araç bursa cem garaj eskişehir g.antep adana İstanbul özgün yaklaşık 35 araçlık bir katilim söz konusu bilginize
Sonuc olarak tam gaz devam mı yani abi ?
Arkadaşlar yağış var düşüncesi kalimcilarda agir bastığından dolayı hem kalitenin düşmemesi adına konya drag 30_31 mayis tarihinde yapılması planlanan oto drag ileri bir tarihe ertelenmiştir tarihi daha sonra acikliyacagim bilgilerinize.
bencede en dogru karaa olmuş....
Hayırlısı olsun abi
her işte bir hayır vardır.Sağlık olsun
onca araç gelecekti riske atmamak iyi olmuş bnce de ...
Gelene acamazmıyoz abi seeding gibi
Yagmazsa kendi aracını denemek isteyene gibi birşey söz konusu olabilir mi yani ?
dogru karar..:icon_tup:
fatih illa sıkıcaksın içinde kaldı müdür valla..