Formula 1 Macaristan GP 2015

Thread: Formula 1 Macaristan GP 2015

1. Formula 1 Macaristan GP 2015

B16 said:

Formula 1 Macaristan GP 2015

Son 2 tur kaldı bitmesine, eğer izlemeyen varsa çok şey kaçırdı. Alonso 5. şuan Button ise 9

2. !KO's Avatar

!KO said:
    ne yarış oldu be

İlker G.

3. Canselmo's Avatar

Canselmo said:
    Forza Ferrari demek istiyorum cok ilginç yarıştı valla tekrarını yine izlicem yarın
    Elleme Sekelesin...

4. onur_si's Avatar

onur_si said:
    bu raikkonen deki şanssızlık nedir arkadaş ya. şu adam için izliyorum yarışı cenabet midir nedir

5. Formula 1 Macaristan GP 2015

bason said:
    Yarış çok keyifliydi. Ric-Ros kapışmasın da Ric çok gereksiz risk aldı ve Ros'un podyumunu bitirdi.

6. 997TT's Avatar

997TT said:
    Hamılton'a tam sevındım derken,olmeyen kotu adam gıbı hep geldı bır yerlerden...
    Ayrıca Kyat ceza aldıysa,Ham nıye almadı?

7. Formula 1 Macaristan GP 2015

B16 said:
    Quote Originally Posted by bason View Post
    Yarış çok keyifliydi. Ric-Ros kapışmasın da Ric çok gereksiz risk aldı ve Ros'un podyumunu bitirdi.
    Asıl gereksiz riskleri alan Hamilton'du. Hırs yaptı gelicek galibiyetten oldu. Son 2 yarıştır çok keyifli geçiyor yarışlar onun sebebi de start anında Mercedeslerin geçilmesi. Belçika GP'den itibaren startları pilotlar kendi alıcak debriyaj vs bakalım o zaman ne olucak

EDIT: 997TT Kvyat Hamiltonu pist dışında geçti ikisi de dışarıdayken Kvyat sollama yaptı

8. !KO's Avatar

!KO said:
    mclaren honda ılk puanıda aldı bu yarıs gerısı gelır inş

İlker G.

9. Formula 1 Macaristan GP 2015

B16 said:
    Maldonado 3 kere ceza aldı amk koptum ona ya

10. Formula 1 Macaristan GP 2015

bason said:
    Quote Originally Posted by !KO View Post
    mclaren honda ılk puanıda aldı bu yarıs gerısı gelır inş
    Daha önce 6 puanı vardı Mclaren-Honda nın.

11. Formula 1 Macaristan GP 2015

bason said:
    Hamilton risk alması normal, agresif pilot zaten ben bi terslik görmedim hamilton da pist zaten ortada. Rosberg'in tek amacı Hamiltonun önünde kalmaktı iyide gidiyordu. Ric klasik hamlelerinden birini yapmaya çalıştı ama lastiğine temas etti Rosberg'in bence hem kendisine hemde Rosberg e yazık etti.

12. Formula 1 Macaristan GP 2015

B16 said:
    Hamilton risk alması normal, agresif pilot zaten ben bi terslik görmedim hamilton da pist zaten ortada. Rosberg'in tek amacı Hamiltonun önünde kalmaktı iyide gidiyordu. Ric klasik hamlelerinden birini yapmaya çalıştı ama lastiğine temas etti Rosberg'in bence hem kendisine hemde Rosberg e yazık etti.
    O viraj da o hareket yapılmamalıydı (İlk tur Ham atağı), start'da kaybetmiş 5 tur DRS mesafesinde kalsa geçiş için imkanı olucaktı. Rosberg'de çok amatörce kesti ric'in önünü ve olası bir şampiyona liderliğini kaçırdı. Psikolojik olarakta rahatlıyacaktı

13. 997TT's Avatar

997TT said:
    Quote Originally Posted by B16 View Post
    Asıl gereksiz riskleri alan Hamilton'du. Hırs yaptı gelicek galibiyetten oldu. Son 2 yarıştır çok keyifli geçiyor yarışlar onun sebebi de start anında Mercedeslerin geçilmesi. Belçika GP'den itibaren startları pilotlar kendi alıcak debriyaj vs bakalım o zaman ne olucak

EDIT: 997TT Kvyat Hamiltonu pist dışında geçti ikisi de dışarıdayken Kvyat sollama yaptı
    Ikısıde dısarı tasarak avantaj elde ettı,yanı cızgı dısı. Kyat sadece sollama yaptı ama dıger pıstlerde sollama yapılmasa dahı ceza gelıyordu. Ham olunca es gecıldı...

14. Formula 1 Macaristan GP 2015

B16 said:
    Quote Originally Posted by 997TT View Post
    Ikısıde dısarı tasarak avantaj elde ettı,yanı cızgı dısı. Kyat sadece sollama yaptı ama dıger pıstlerde sollama yapılmasa dahı ceza gelıyordu. Ham olunca es gecıldı...
    Bottas lastik patlattığı için Ham'e ve Kvyat'a ceza gelmedi sanırım, Kvyat'a gelen ceza ise Hamiltonu pist dışında geçtiği içindir. Monaco'da pist dışına taştığı için ceza alan oldu bu yarışta yarış kontrol çok fazla çalıştı

15. Formula 1 Macaristan GP 2015

jeffy said:
    valla bence Rıc dışarda kaldı ama çizgisi netti viraj çıkışı Rosberg Ric in önünü kapatmak isterken oldu temas çizgisi düz olmayan Rosberg di benim gördüğüm.

16. Mutlu Değerli's Avatar

Mutlu Değerli said:
    Bi kaç video izledimde hakkaten güzel yarış olmuş. F1i bombok ettikten sonra standart sollamalar hariç hiç aksiyon olmuyordu. Bu yarışta özellikle 2. starttan sonra 4-5 araç müthiş şekilde yarışmış.

Özeti yarın düşer, buraya atarım kaçıranlar için
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

17. ef186's Avatar

ef186 said:
    Türkler heryerde hakemlerimizi kutlarım
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

18. HUSNU's Avatar

HUSNU said:
    Çok sağlam yarış oldu gerçekten. Geçen seneki yarışta aynı şekilde çok sağlam geçmişti. Geçiş yapması zor olmasına rağmen yarışlar keyifli geçiyor.

19. 997TT's Avatar

997TT said:
    Ham da dısarı tasarak buyuk avantaj elde,benım demek ıstedıgım bu.
    Eger ıdeal cızgıyse kıstas kı monaco da orneklerını gorduk,ceza almalıydı...