hayırdır inşallahben izleyemedim sıralamaları, izleyen var mı?
Ben izledim... Mercedes ve mercedes motorlu araçlar cidden zorlandı... Mercedes'i esas zorlayan konunun şu lastik basıncı hikayesi olduğu söyleniyor... Bir hava basıncı nelere kadirmiş.![]()
Ben de katılıyorum size... FIA nasıl çıkacak bu işin içinden görmek isterim... Mercedes kolay ceza verirsin, gönderirisin şampiyonadan... Ama Bu iddalar ciddi ise ve ortaya dökülürse her şey, FIA komple gider bence... Zaten millet kıllanıyor gizli 1000 km lik test muhabbetleri dönüyor sürekli... F1 zaten pislik bir spor perde arkasında... İzleyicilere yansıtmadan halledilmeye çalışılır... Bir şeyler yedirilir içirilir...![]()
Şuda gözden kaçmamalı Mercedes mtorlu araçlarda biraz gerilemiş gözüktü... Buraya uymadı herhalde motor... Geçen sene nasıldı hatırlayan var mı?
Pist yüzünden heyecanlı bir yarış zordu ancak torro rosso lara tebrikler gerçekten bu sene yarışlara hep zevk kattılar... Mercedesler ciddi hayal kırıklığı ve şok yaşadılar bence... Hem motor hemde marka olarak çok gerideydiler... Rai, Ric ve Vet çok kalite yarıştırlar mücadele yoktu belki ama yerlerini sonuna kadar hakettiler. Sanki farklı sınıf araç ve pilot gibiydiler...Üçünede tebrikler... Finish de Vet Ric yanyana gelince birbirlerinede selam çaktılar...Benim asıl merak ettiğim önümüzde ki yarış... Bakalım merco'nun bu durumu pist yüzünden mi? Yoksa gerçekten bu lastik basıncı mevzusu bu kadar mı etkiliydi... Ayrıca Şasi olarak Redbull gerçekten ayrı bir noktaya taşımış kendisini yine, keza toro rossolarda öyle... Son yarışlarda zaten yükselişteydiler bu pistte onlara çok uyuyordu iyi kullandılar... Suzuka da motor gücü konuşur yine bakalım Ne olacak? yarış heyecanına renk gelmesede, F1 siyaseti ve fısıltı gazetesi yine çalışacak malzeme buldu bolca...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)