Hadi karbon salınımı motor hacmi (ki bu da saçma bence) falan olsa dünyanın sağlığı için vs vs denir de öyle de değil :)
Printable View
Hadi karbon salınımı motor hacmi (ki bu da saçma bence) falan olsa dünyanın sağlığı için vs vs denir de öyle de değil :)
1 nisanmi bgn die afallamadim degil yani
Ruhsatta yazılan gecerlı olucak ama ne olursa sacmalık,anlamsız...
Monopol dıye bu uygulamanın tek nedenı var,cuplara sokmak ıcın ınsanları bezdırıyorlar.
Bıraz once nısan ve mayıs ayında gıdecegım track daylerı daha fazla nasıl yaparım dıye sımdıden ucak bıletımı aldım.
Spa dan Monza dan ne fazlamız var? Hele Ring'den?!
Ornek vermek ıstemıyorum ama tayyeap de kendını tek adam gordugunden berı sacma uyguları ardı ardına sıraladı.
Vural abı alınca ne kadar cok sevınmıs. Ne yanı,tek marka kupalarına gırmek zorundamıyım?
Bu ısın ss kullanmaklada alakası yok... Honda onden ceker 310hp yada meg rs 2008 model,225 hp. Buyuk sacmalık...
Su resmı koydugumdan berı telefonum susmuyor,burdan bmw forumundan mesaj ustune mesaj. Dogrumu dıye... Ozellıkle ekranı cektım ama ınsanlar hala ınanamıyor,okadar sacma...
Modifiye garajları yaşadı. Al 106 yükle gitsin trackdaye araba yap mis gibi
5 tane 106 alıp pistin orda seanslık kiralamak lazım.
1.2 tsi 90hp tertemiz 200 tl 2 seans don miss :)
Arkadaşlar yanlışlık oldu heralde 1 Nisan daha gelmedi.
Buğra böyle bir saçmalık olamaz gerçekten komedi resmen.
Oldu olucak 2.el satış fiyatına göre belirleyelim.
Hatta oda olmaz her sürücü yıllık verdiği vergiye veya maaşına göre ödesin. :)
Ben 149 hp lik 2.el araç bakmaya başlıyım en iyisi...
Bu işin aceleye geldiği güç tablosunda yazan KW değerlerinden belli :)
Revize şart..
Bu iş acele işi gibi değil, aa kw lerde hatalı zaten 5 sene sonrasının fiyatlandırmasıydı bu geleceğe dönük demeyecek kimse :) Buğra yı çok severim adaletine de çok inanırım bu düzenlemeyi onun yaptığına inanmıyorum o yüzden onla alakalı değil bu dediğim ama bu resmen gelmeyin veya istiyorsanız bu para diktesi. İlk seneki zam 2 katına çıkan fiyatlandırmayı bir şekilde sindirdik çünkü çok ucuzdu gerçekten ve hakkını buldu demiştik ama şu tablo aynı oranda bir değişim değil. Yapılacak düzenleme bunu düzeltmeye yetmez gibi duruyor.
hayır zaten halk günü haricinde özel gün yapıp 10-20 araba neyse sınırlayıp fiyatları 1500 tl yapıyorsunuz.Daha bu saçmalığın manası nedir cidden bir tane mantıklı açıklaması yok.
Koyun tepkinizi halk günü falan gitmeyin bir organizasyona bakın fiyatlar ne oluyor. Bu kadar eleştirmeye deymez yani. Kökünden çözülür sorun.
Hahaha
Mail gelince sadece guldum
Senelerdir devletin aldigi motor hacmine gore olan vergiden ne farki var mantik dusunce her sey ayni
Yahu ben tam tersi supersport araclara bedava yaparim gelsinlerki pist senlensin
100 hp araba izlemeye kim gider..
Bide 20 TL otopark parasi ? Pist icin arabalari helikopterle piste indirirsek yinede vermek mecburi mi ?
75hp 1.1 crdi picanto ile kısmetse ordayım izlemeye beklerim :D minimum maliyetle pist keyfi 20tl toplam mazot + 20 otopark + 100tl 1 seans yollarda değil pistlerdeyiz inşallah :hahaha::hahaha::hahaha:
20 dk icin 2400 tl vercek kadar zengin ss ci varmidir yaw
Mail geldi, okudum inanamadım.
Beyler 8'in çıkışında çevirme var dikkat. Yakaladıklarını dyno'ya çıkartıyorlar.
http://melissamaples.com/pb/10-02-04.jpg
Armağan ın isteği olmuş en sonunda. Zengin istediği gibi girer koymaz ama yavaş araba giremesin zenginle fakir belli olsun. Vette pistteyken önüne 106 çıkamasın.
Ben ona değilde Baybarsa yanarım yaw. Adam pist için araba aldı. Adamın şansı dönüp gene kendisine girdi :D