Koltuğumda gözün mü var Baran?
Printable View
Yuk hafiflesin dedigin icin,bende siki bir ucret bekliyordum yahu. Adam clio dizelden bile yaris basi 500 euro istiyor,gt3 ile sag koltuk turu fazla olmali sanki :)
Neyse konuyu sulandirmayalim,tepki yapicakmiyiz yoksa herkes basinin caresine baksin mi....
valla ben zaten ayda yılda bir fırsat buluyordum onlada anca kiayı çıkarırım 100tl verir 1 seans doner eve gelirim sezonu oyle kapatırım yeter :D lastik vs masrafındanda kurtulmuş oldum :D
Bugün durum ne pistte, kaç araba var ?
Durum böyle;
http://i.hizliresim.com/57Y3Zq.jpg
Golf R sahibini tebrik ediyorum :) Eski fiyatlar olsa giren araba sayısında patlama bekliyordum bu haftasonu.Ama şimdi durum ortada :)
Senenin ilk pist gunune bak arkadas....
2.yi simdiden merak ediyorum...
Eski fiyatlar olsa sadece ankaradan ben dahil 10 arkadasim bu sezon pistteydi.. Hatta tirla bile gorusmustuk anlasmistik...
UFK Utkuların araba, kaldı 7 araba...Müthiş katılım :)
Vallahi yazık, Buğra'nın senelerdir verdiği emeğe bizim verdiğimiz emeklere yazık.
İlk pist günlerini hatırlıyorum da o en kalabalık olanları, eve gidecek arabanın gazına basacak gücüm kalmıyordu o kadar yoruluyorduk, ayaklarımız şişiyordu sizler keyif alın diye sabah 6dan akşam 7-8lere kadar...Yine de mutlu oluyorduk dostlarla keyifli bir gün geçiyoruz diye...
Hayir araba olmayinca kimse izlemeyede gitmiyecek :D Otoparktan da para kazanamamislardir :D
Ghibli sizin koydugunuz ftg bugunden mi?
Buarada ilk ftg de ki duruma bakilirsa rekabet ust seviyede olucak bu sene. Rahat rahat gazlarlar...
Pist günleri açıklandığında açıkçası şaşırdım fiyatlara anlam veremedim ve bir SS araç ile arkadaşımla ortalama bir hesap yaptık bize maliyeti aracın gidişi yakıt lastik pist ücreti vs vs 10.000 TL ye geliyor ki bu da 3 seans ee hadi biz günlük araçlarımızla da stres amaçlı 3 seans yapsak ortalama 15.000 TL verip çıkacağız 1 günde inanılmaz saçma.
Ohh maşallah... Zibil gibi :D
Sonucta gelemeyen grup s3-golf r-cupra-typer-evo-impreza-bmw m3-ss otomobiller kural eskisi gibi devam etse fotoya 20 arac daha eklenirdi kafadan gercekten yazik