User Tag List

Sayfa 31/113 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
2139 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: Intercity İstanbul Park (GENEL)

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süre kasmak demek bu işe profesyonel bakmak anlamına gelir zaten. Halk günü profesyonellik için yapılan birşey değil bunu idrak edemiyorsunuz ki. Halk günü bildiğin halkın girip stresini atacağı pisti tanıyacağı gündür. 2 sene boyunca size düşük fiyata hizmet vermelerine sevineceğiniz yere şimdi fiyatları artırdıkları için kin kusuyorsunuz.

İşte yapılan en büyük hata bu bence. Bizim milletimiz ne yazık ki böyle. Direk saplayacaksın fiyatı ki kimse sonrasında bıdı bıdı etmesin. Hacılar pist adamın mı? Adamın dilediği fiyattan verir. Süre kasmak istiyorsanız işi profesyonelliğe dökmüşsünüzdür demektir.

Halk gününde süre kasarken bir çok insanıda tehlikeye atıyorsunuz bunuda unutmamak gerek. Kendinizden daha yavaş araçlarada bıdı bıdı ediyorsunuz yok süremi kısıtladı yok önüme kırdı bilmemne. Bakın yine diyorum şuanda Vural Ak gibi düşünmeye calışıyorum.

Siz süre kasacam diye halk gününde hem insanları tehlikeye atıyorsunuz hem gereksiz gerginlik yaşanıyor daha önceden görüldü bunlar. Yok önüme geldin yok şu şerefsiz yüzünden süremi kasamadım yok şöyle yok böyle.

Adı üstünde HALK GÜNÜ. İnsanları stresden uzaklaştıracak bir gün. Süre kasacaksanız toplanın abi 100 araba 200 araba. Bi sınır yok ne kadar toplayabiliyorsanız 1 gün kiralayın pisti. Ne kadar çok araba olursanız o kadar kişi başına fiyat düşecektir.

Akşama kadar pist sizin ne yapiyorsanız yapın. Bu bu kadar zor değil.

bakın yine diyorum dün mesela supersportlar kiralamış 20 araçlarmış kişi başı 1250€ ya gelmiş yani siz 50 araç kiralarsanız kişi başı 400€ ya gelecek ve akşama kadar pist sizin olacak. Yine mi çok 100 araç kiralayın 200€ olsun misal.

Sabahtan öğlene 50 araçlık bir grup kullanır öğlenden akşama 50 araçlık bir grup kullanır.

Saat 9 dan akşam 6 ya kadar pist sizin olur.

Süre kasacaklar bu tür profesyonel işlere yönelsin. Halk günü gibi bir güne değil.

Bence böyle olması çok daha mantıklı. Hem süre ile işi olmayan stres atmak için gelen halk istediği gibi takılır hemde profesyonel olarak araç hazırlayan amacı süre kasmak olan grup dilediği gibi takılır.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güce göre sıralama diğer arkadaşlarında yazdığı gibi makul çok güçlü aracı olan zaten ödeme gücüne sahiptir diyorum ama ara sınıfta yer alan araç sahipleri adına üzüldüm.

Kelalper bey sayesinde pist konusu çok başka yerlere iş dünyasına doğru kayıyor brüt maaşımı yazsam tazminatımı hesaplayan çıkar mı? Bağkur basamaklarına göre emekli maaşları? azzz sonra..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ss kategorisi degilde , ozellikle hothatch ve gti sinif araclar icin hp uzerinde calisilmasi gerek bence , benim aracim 150hp tam sinirda kaliyorum gti lar 180 ayni sekilde gecen seneye oranla daha fazla odemek zorundalar , hp den ziyade kategori olsa daha iyi olur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Shendelzare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süre kasmak demek bu işe profesyonel bakmak anlamına gelir zaten. Halk günü profesyonellik için yapılan birşey değil bunu idrak edemiyorsunuz ki. Halk günü bildiğin halkın girip stresini atacağı pisti tanıyacağı gündür. 2 sene boyunca size düşük fiyata hizmet vermelerine sevineceğiniz yere şimdi fiyatları artırdıkları için kin kusuyorsunuz.

İşte yapılan en büyük hata bu bence. Bizim milletimiz ne yazık ki böyle. Direk saplayacaksın fiyatı ki kimse sonrasında bıdı bıdı etmesin. Hacılar pist adamın mı? Adamın dilediği fiyattan verir. Süre kasmak istiyorsanız işi profesyonelliğe dökmüşsünüzdür demektir.

Halk gününde süre kasarken bir çok insanıda tehlikeye atıyorsunuz bunuda unutmamak gerek. Kendinizden daha yavaş araçlarada bıdı bıdı ediyorsunuz yok süremi kısıtladı yok önüme kırdı bilmemne. Bakın yine diyorum şuanda Vural Ak gibi düşünmeye calışıyorum.

Siz süre kasacam diye halk gününde hem insanları tehlikeye atıyorsunuz hem gereksiz gerginlik yaşanıyor daha önceden görüldü bunlar. Yok önüme geldin yok şu şerefsiz yüzünden süremi kasamadım yok şöyle yok böyle.

Adı üstünde HALK GÜNÜ. İnsanları stresden uzaklaştıracak bir gün. Süre kasacaksanız toplanın abi 100 araba 200 araba. Bi sınır yok ne kadar toplayabiliyorsanız 1 gün kiralayın pisti. Ne kadar çok araba olursanız o kadar kişi başına fiyat düşecektir.

Akşama kadar pist sizin ne yapiyorsanız yapın. Bu bu kadar zor değil.

bakın yine diyorum dün mesela supersportlar kiralamış 20 araçlarmış kişi başı 1250€ ya gelmiş yani siz 50 araç kiralarsanız kişi başı 400€ ya gelecek ve akşama kadar pist sizin olacak. Yine mi çok 100 araç kiralayın 200€ olsun misal.

Sabahtan öğlene 50 araçlık bir grup kullanır öğlenden akşama 50 araçlık bir grup kullanır.

Saat 9 dan akşam 6 ya kadar pist sizin olur.

Süre kasacaklar bu tür profesyonel işlere yönelsin. Halk günü gibi bir güne değil.

Bence böyle olması çok daha mantıklı. Hem süre ile işi olmayan stres atmak için gelen halk istediği gibi takılır hemde profesyonel olarak araç hazırlayan amacı süre kasmak olan grup dilediği gibi takılır.
    Öncelikle bu günlerin adı halk günü değil "Pist Günleri" yani halk günü diye diye milletin çoluk çocukla 4 kişi arabaya doluşup pistte tur attığı birşey olması gerektiği gibi konuşuluyor. Motorsporlarına ilgisi olmayan bir insan piste gelip napsın, pistte turlamanın ona ne gibi bir faydası dokunabilir yada ne gibi bir zevk verebilir. Liste dolmuş diye bahsettiğiniz insanlar 100-150 lira verir bikere bakar neymiş bu diye sonrada bidaha gelmez. Böyle bikere bakmaya gelip hoşuna gidenlerde mesela 1 sene sonra aracını değiştirip gelmek ister o zaman mesela 600 lira vermesi gerektiğini görünce başlarım böyle işe der bence.
    İkinci olarak madem halk günü, neden insanlara transponder satılıyor? neden insanların "halk günü"nde yaptıkları süreler ss günlerinde yapılan sürelerle bir arada yayınlanıyor? neden pistin kapatılıp tek araçla yapılan rekor denemesi "halk günü"ndeki yapılan sürelerle bir arada sunuluyor?
    Yurtdışında bu işin karşılığı track-day dir, herkeste aynı fiyattan girer. Parası olan dahada özel bi track-day düzenlesin demek kadar anlamsız birşey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar normal araba giriş fiyatlarının artması normal değil mi. 250 nin 300 olması mesela. Pistin giderleride enflasyon vs ile doğru oranda artıyor. Çalışan maaşları zamlanıyor elektrik zamlanıyor su zamlanıyor. Bunlarında sonuçta bi yansıması olacaktır ki diyorum formula pistine 100 liraya girebilecek olanlarda olacak. Tamam diğer kısımları eleştirin ama bunu da alkışlayın lütfen. Ben hanımı çıkarıcak olsam 500 hp arabayla mı çıkarırım yoksa 90 hp arabayla mı? Buyrun size halk günü yaw.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shendelzare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle bu günlerin adı halk günü değil "Pist Günleri" yani halk günü diye diye milletin çoluk çocukla 4 kişi arabaya doluşup pistte tur attığı birşey olması gerektiği gibi konuşuluyor. Motorsporlarına ilgisi olmayan bir insan piste gelip napsın, pistte turlamanın ona ne gibi bir faydası dokunabilir yada ne gibi bir zevk verebilir. Liste dolmuş diye bahsettiğiniz insanlar 100-150 lira verir bikere bakar neymiş bu diye sonrada bidaha gelmez. Böyle bikere bakmaya gelip hoşuna gidenlerde mesela 1 sene sonra aracını değiştirip gelmek ister o zaman mesela 600 lira vermesi gerektiğini görünce başlarım böyle işe der bence.
    İkinci olarak madem halk günü, neden insanlara transponder satılıyor? neden insanların "halk günü"nde yaptıkları süreler ss günlerinde yapılan sürelerle bir arada yayınlanıyor? neden pistin kapatılıp tek araçla yapılan rekor denemesi "halk günü"ndeki yapılan sürelerle bir arada sunuluyor?
    Yurtdışında bu işin karşılığı track-day dir, herkeste aynı fiyattan girer. Parası olan dahada özel bi track-day düzenlesin demek kadar anlamsız birşey yok.
    Güvenlik nedeniyle arabaya 4 kişi alınmıyor. Ağırlık arabanın yol tutuş vs bütün değerlerini etkiler. Ben de olsam çoluk çocuğu hepsini alıp piste çıkarmam aynı anda. Teker teker çıkarırım.
    Zekiyi körfeze piste zorla çıkaran benim şu anda ki durumu belli.
    Pistte insanlar hız yapıyor o nedenle kendilerini sınama açısından transponder verilmesi doğal. Ama transponder veriyorum milletin ırzına geç demiyor. Arkadan gelene şu şekilde yol vereceksin diyor. Formulada bile soğutma turu atan ile hotlap atan aynı anda pistte olabiliyordu ki bu gayet doğal.
    Trackday fiyatları dünyanın her yerinde farklıdır. Track day i kendin düzenlersin şu kadar araba girecek fiyatı da bu dersin. Ring içinde geçerli bu dediğim.
    IN BOOST WE TRUST

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar normal araba giriş fiyatlarının artması normal değil mi. 250 nin 300 olması mesela. Pistin giderleride enflasyon vs ile doğru oranda artıyor. Çalışan maaşları zamlanıyor elektrik zamlanıyor su zamlanıyor. Bunlarında sonuçta bi yansıması olacaktır ki diyorum formula pistine 100 liraya girebilecek olanlarda olacak. Tamam diğer kısımları eleştirin ama bunu da alkışlayın lütfen. Ben hanımı çıkarıcak olsam 500 hp arabayla mı çıkarırım yoksa 90 hp arabayla mı? Buyrun size halk günü yaw.
    o kismi guzel zaten ben kia ile kesin cikarim meraktan

ama ara hp iler icin biraz daha calisilmali bence hothatchler arasi cok fark oluyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 hp ile 350 hp arası 600 tl değilde 400 tl olabilir mantığıda budur bence. 600 tl biraz abartı olmuş ona bi düzenleme gelebilir diye düşünüyorum. Ama o kategoride biraz değişik bir kategori. Dolu S3 ler, Dolu cupralar hep o kategoride. Supra bile o kategoride yani.

Dolusuyla boşuna ayrı fiyat çıkarmaktansa tek fiyat düşünmüş olabilirler. Birde sadece tura çıkıp gazlamak olarak düşünmemek lazım. Allah korusun bir kaza olsa, o kazadan sonra size çok hızlı ulaşacak ambulasnsından sağlık ekibine, sigortasına garantisine vssine kadar bu hizmetleri vermek durumundalar.

Yani siz pist olayına sadece aman piste çıkayım 2 gaz basayım bitti diye bakıyor olabilirsiniz 20 dk için ama, birde tam tersi en kötü durumu düşündüğünüzde size sunacakları hizmetide düşünmeniz lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvenlik nedeniyle arabaya 4 kişi alınmıyor. Ağırlık arabanın yol tutuş vs bütün değerlerini etkiler. Ben de olsam çoluk çocuğu hepsini alıp piste çıkarmam aynı anda. Teker teker çıkarırım.
    Zekiyi körfeze piste zorla çıkaran benim şu anda ki durumu belli.
    Pistte insanlar hız yapıyor o nedenle kendilerini sınama açısından transponder verilmesi doğal. Ama transponder veriyorum milletin ırzına geç demiyor. Arkadan gelene şu şekilde yol vereceksin diyor. Formulada bile soğutma turu atan ile hotlap atan aynı anda pistte olabiliyordu ki bu gayet doğal.
    Trackday fiyatları dünyanın her yerinde farklıdır. Track day i kendin düzenlersin şu kadar araba girecek fiyatı da bu dersin. Ring içinde geçerli bu dediğim.
    Abi bak kendini sınama diyosun, kendini sınayan adam süre deniyordur yani kendisini başka ne için sınayacak "bakalım şimdi tam 3 dakka tutturabilcekmiyim" diye sınamaz heralde daha iyi süre yapabilecekmiyim diye sınar. Ben stock aracımla başladım 2.48 den parça ala ala ve kendimi geliştire geliştire 2.31 e kadar düştüm. Şu an elimde her bir parçası pist için alınmış Polo GTI var benim bununla süre denemek için 1000 euro mu vermem gerekiyor? yada 50 tane adam mı bulmam gerekiyor ki yine 800 euro vererek?
    Ring için mesela şu an baktım 29 euro open gate 1 tur, 4 tur 105 eur yani burada vereceğim paraya orda 4 tur atabiliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ring de de trackday fiyatları farklı open gate fiyatları farklı.
    Senin elinde her şeyi pist rekoru için hazırlanmış polo varsa ve sen pist rekoru kırmak istiyorsan ve daha az araba istiyorsan o zaman mecburen o 1000 2000 euro neyse onu vermek zorundasın. Halk gününde sana özel pist açamazlar ki. Adamlar pist gününde de yavaş kullanın demiyor ki. Hızlı ama sizden hızlı ve yavaşlara saygı göstererek kullanın diyor. İnsanları birbirine karşı değil zamana karşı da yarışmaları konusundan bilinçlendiriyor. Orada doğru kelime esasında yarışmakta değil onu bulamadığım için yarışmak fiilini kullandım. Zaten tur tur aklında kalır atabildiğin hot lap sayısı belli orada da ne hata yaptığını nerede karşına ne araba çıktığını aşağı yukarı zamanının ne olacağını tahmin edebiliyorsun. Kendini geliştirme açısından da bu önemli zaten ki sen de söylemişsin süre olarak nereden nerelere geldim diye. Bu bile sana kattığı bişeydir. O nedenle mi kızıyorsun transponder veriyorlar diye. Kendin hiç gelişmedin mi yani araban mı hızlandı o kadar saniye. Transponder olmasaydı ne kadar hızlandığını nasıl anlayacaktın. Ben onu anlamadım transponder vermeleri iyi bişey mi kötü bişey mi. Halk gününde transponder verdiler diye şimdi adamlara mı kızıosun ciddi anlamadım. Bence yazdığında kendi kendinle çelişiyorsun. Sadece adamları eleştirmek için kendi kendinizle çelişmeyin yaw.
    Fiyat evet bazı sınıflarda yüksek ama genele baktığınız zaman yüksek değil düşük. Rekor kırmak istiyorsan da o zaman zaten amacın stres atmak değil yarışmaktır o zaman da trackday eventleri takip edeceksin fiyatı karşılığı ona katılacaksın.
    IN BOOST WE TRUST

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi olarak bu uygulamayı savunabiliyor musunuz yahu ??

Caddelerden piste sloganıyla yapılan organizasyonun altına böyle bir fiyatlandırma tablosunu ekleyebilecek zihniyetin, revize edeceğine filan da hiç inanmıyorum ben zaten. Tipik şark zihniyetine dönmüş anlaşılan orası da, içerideki gerçekten bu işe gönül vermiş arkadaşları hariç tutuyorum ama "halk" tarafından bakılınca durum bu.
    Tam da insanlar bu yurtdışında özendiğimiz kültüre yönelmeye, araba tercihlerini modifiyelerini vs buna göre düzenlemeye başlamışken gerçekten çok güzel oldu bu uygulama

Cupra rs s3 vb araba hazırlayanlar versin 600 lira nolcak yaa gibi şeyler denmiş, kusura bakmayın da siz ultra zenginler bir ürün hizmet alacağınız bir işletmeye gittiğinizde ederinden fazla parayı param var benim yeaa diyip çıkarıp veriyor musunuz? Burada ürünün hizmetin ederi tartışılıyor, insanların mali durumuna mal beyanlarına filan girmeye gerek yok. Onun muhasebesi hiçbirimize düşmez. Verilen bu hizmet için ödenmesi gereken bedellerin adaletsizliği ve hem katılımcı hem de işletmeci için hiçbir elle tutulur yanı yok, anlaşılan zaten çok kar getiren bir organizasyon olmadığı için "biz yaptık gelen olmadı" ya getirecekler olayı.

Gazlayacak, zaman kasıcak adam trackday'e gitsin halk gününe gelmesin ne demek yahu ciddi misiniz? Şimdi küçümsemek için söylemiyorum aksine Şuayp'lerin hazırladığı, sanırım Cem'in sürdüğü 106 mükemmel süreler yapıyor halk günlerinde, şimdi sen bu adama nasıl git 4-5 bin lira ver trackday'e gir zaman yapıyorsun buraya gelme diyebilirsin? "Halk Günleri"nde süre kasılmıyorsa transponder niye satıyorlar?? Veya ss aracı olan adam halk gününe gelmesin mi? İlla trackdey'e gidip bütün gün zaman mı kasmak zorunda? Girip 2 tur atıp arabasını görmek veya arkadaş grubuyla birlikte bir günde olmak istiyor olamaz mı? Cidden bunu savunmuyorsunuz değil mi?
    Batıya özeniyoruz ya hep, niye burda özenmiyoruz işimize mi gelmiyor? Orası almanya yaa..
    Hesap açık, 2 seans yani 40dk çıkmak yerine serrese git bütün gün gazla, kal, gez, gel aynı paraya geliyorsa niye gidelim buraya, bunun hesap kitabını yapamayacak insanlar değiller elbet öyle büyük bir firmada çalışanlar da ama...
    barisy bence çok güzel bir sistem düşünmüş ama tabi işlerine gelir mi, bunun koordinasyonuyla uğraşırlar mı orası ayrı.

Buğra'dan da bir açıklama beklemeye de gerek yok, her ne kadar içimizden ve işi gayet iyi bilen birisi olsa da sonuçta bu firmanın ve organizasyonun çalışanı, gelip burda bu yanlış uygulamayı mı savunsun yoksa bizle bir olup ekmek yediği firmaya mi laf söylesin.
    YouTube
    DR.ECU

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yekta gibi senin gibi düşününce bazı modcuklar, sığ beyinli, ssci abisine yaranıyor falan diyor sende dahil oldun buna
    1881 - 193

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yekta gibi senin gibi düşününce bazı modcuklar, sığ beyinli ssci abisine yaranıyor falan diyor sende dahil oldun buna
    EE benim SS ci abim yok ben yazık 122kw arabamla giiricem kime yaranıyorum lan ben şuursuzmuyum acaba

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nürburgring de süre kasan meganları çıkartık yakın BMWcileri sökük fiestacıları yakın atın dışarı halk günü lan bugün diyin

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yekta abi tam yazicaklarimi yazmissin Bu fiyatlarin hala savunulmasi cidden komedi.
    Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
    Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
    Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
    Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kimsenin parasını sorgulamyıor dileyen ringe gider, dileyen istanbul parka gider, dileyen izmite gider. Ben karşıt düşünce olmak istedim karşı tarafında baktığı pencereden bakmak istedim.

Kimsenin parasını sorgulamak kimseye düşmez evet ama dileyende istanbul parka gidip gitmemekte özgürdür. Adam fiyatları bu şekilde belirlemiş sen itiraz ediyorsun o itiraz ediyor diye değişmeyecek bunda hemfikiriz dimi.

Ama supersportcular gitmeyin dedi diyede kimse gitmemezlik yapmayacak. Bütçesine uygun olan gidecek, uygun olmayan gitmeyecek.

Yekta 106 cı demiş. Daha eski konularda Armağan da bir 106 cı arkadaşa verip verdirmişti hatırlıyoruz yok önüme geldin yok bilmemne arabanız yavaşsa kenara çekilceksiniz diye. Bu tartışmalarıda gördü bu forum. Azrail ile arasında olmuştu hatta bu muhabbet yanlış hatırlamıyorsan.

Tepki koymak istiyorsanız yazarak değil çünkü yazdığınızda kimse umursamayacak gitmeyin koyun tepkinizi ama tututpta 100 tl ye 200 tl ye piste girecek adama gitmeyin demek bana çok saçma geliyor. Hatta o adamlara gelin ringe gideriz, yunanistana gideriz demek çok daha saçma.

Hani derlerya mal boncuk fiyatıda bu. Alıp almamak size kalmış.

Ben bugüne kadar halk gününe gitmedim gitmeyide düşünmüyorum supersport day'e gittim sırf tartışmalardan uzak olmak için. Daha fazla tur atmak için vs vs. Ama siz illa o güne gideceksiniz diye birşey yok.

Harcayacak param varsa yine giderim yoksada iç bir yere gitrmem. Gelipte niye beni almıyorsunuz piste yaaaaaaaaa diyede bıdı bıdı etmem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ring de de trackday fiyatları farklı open gate fiyatları farklı.
    Senin elinde her şeyi pist rekoru için hazırlanmış polo varsa ve sen pist rekoru kırmak istiyorsan ve daha az araba istiyorsan o zaman mecburen o 1000 2000 euro neyse onu vermek zorundasın. Halk gününde sana özel pist açamazlar ki. Adamlar pist gününde de yavaş kullanın demiyor ki. Hızlı ama sizden hızlı ve yavaşlara saygı göstererek kullanın diyor. İnsanları birbirine karşı değil zamana karşı da yarışmaları konusundan bilinçlendiriyor. Orada doğru kelime esasında yarışmakta değil onu bulamadığım için yarışmak fiilini kullandım. Zaten tur tur aklında kalır atabildiğin hot lap sayısı belli orada da ne hata yaptığını nerede karşına ne araba çıktığını aşağı yukarı zamanının ne olacağını tahmin edebiliyorsun. Kendini geliştirme açısından da bu önemli zaten ki sen de söylemişsin süre olarak nereden nerelere geldim diye. Bu bile sana kattığı bişeydir. O nedenle mi kızıyorsun transponder veriyorlar diye. Kendin hiç gelişmedin mi yani araban mı hızlandı o kadar saniye. Transponder olmasaydı ne kadar hızlandığını nasıl anlayacaktın. Ben onu anlamadım transponder vermeleri iyi bişey mi kötü bişey mi. Halk gününde transponder verdiler diye şimdi adamlara mı kızıosun ciddi anlamadım. Bence yazdığında kendi kendinle çelişiyorsun. Sadece adamları eleştirmek için kendi kendinizle çelişmeyin yaw.
    Fiyat evet bazı sınıflarda yüksek ama genele baktığınız zaman yüksek değil düşük. Rekor kırmak istiyorsan da o zaman zaten amacın stres atmak değil yarışmaktır o zaman da trackday eventleri takip edeceksin fiyatı karşılığı ona katılacaksın.
    Buğra abi kabul etse ben takarım external gps bağlarım telefondaki harry's laptimer a görürüm süremi yazdırırım listeyede. Bugüne kadar 3 kere mi ne transponder aldım, sırf yaptığım süre listede çıksın diye. Benim demek istediğim şey pist gününde transponder verip sonra işte süre kasmayın bu halk günü demek.

Burada pist günü yazıyor hiçbiyerde halk günü yazmıyor. Pist günü demek? Pist-Track, Gün-Day.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    harry's lap timer yasakmı?

edit: yanlış anlamışım soru iptal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kimsenin parasını sorgulamyıor dileyen ringe gider, dileyen istanbul parka gider, dileyen izmite gider. Ben karşıt düşünce olmak istedim karşı tarafında baktığı pencereden bakmak istedim.

Kimsenin parasını sorgulamak kimseye düşmez evet ama dileyende istanbul parka gidip gitmemekte özgürdür. Adam fiyatları bu şekilde belirlemiş sen itiraz ediyorsun o itiraz ediyor diye değişmeyecek bunda hemfikiriz dimi.

Ama supersportcular gitmeyin dedi diyede kimse gitmemezlik yapmayacak. Bütçesine uygun olan gidecek, uygun olmayan gitmeyecek.

Yekta 106 cı demiş. Daha eski konularda Armağan da bir 106 cı arkadaşa verip verdirmişti hatırlıyoruz yok önüme geldin yok bilmemne arabanız yavaşsa kenara çekilceksiniz diye. Bu tartışmalarıda gördü bu forum. Azrail ile arasında olmuştu hatta bu muhabbet yanlış hatırlamıyorsan.

Tepki koymak istiyorsanız yazarak değil çünkü yazdığınızda kimse umursamayacak gitmeyin koyun tepkinizi ama tututpta 100 tl ye 200 tl ye piste girecek adama gitmeyin demek bana çok saçma geliyor. Hatta o adamlara gelin ringe gideriz, yunanistana gideriz demek çok daha saçma.

Hani derlerya mal boncuk fiyatıda bu. Alıp almamak size kalmış.

Ben bugüne kadar halk gününe gitmedim gitmeyide düşünmüyorum supersport day'e gittim sırf tartışmalardan uzak olmak için. Daha fazla tur atmak için vs vs. Ama siz illa o güne gideceksiniz diye birşey yok.

Harcayacak param varsa yine giderim yoksada iç bir yere gitrmem. Gelipte niye beni almıyorsunuz piste yaaaaaaaaa diyede bıdı bıdı etmem.
    150 ve 100 liraya girecek olan adam girsin kimse onlara "sizde gitmeyin demiyor" benimde ruhsatta 150hp altında arabam olsa pazar günü orda olurdum ama o güçler civarında gelecek adamların %90'ı motorsporu sevigis veya ilgisinden değil merakından gelecektir, o %90'ın %80'i de birdaha gelmeyecektir diye düşünüyorum. İnşallah hepsi sürekli gider pist bağımlısı olurlarda yanılırız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)