Süre kasmak demek bu işe profesyonel bakmak anlamına gelir zaten. Halk günü profesyonellik için yapılan birşey değil bunu idrak edemiyorsunuz ki. Halk günü bildiğin halkın girip stresini atacağı pisti tanıyacağı gündür. 2 sene boyunca size düşük fiyata hizmet vermelerine sevineceğiniz yere şimdi fiyatları artırdıkları için kin kusuyorsunuz.
İşte yapılan en büyük hata bu bence. Bizim milletimiz ne yazık ki böyle. Direk saplayacaksın fiyatı ki kimse sonrasında bıdı bıdı etmesin. Hacılar pist adamın mı? Adamın dilediği fiyattan verir. Süre kasmak istiyorsanız işi profesyonelliğe dökmüşsünüzdür demektir.
Halk gününde süre kasarken bir çok insanıda tehlikeye atıyorsunuz bunuda unutmamak gerek. Kendinizden daha yavaş araçlarada bıdı bıdı ediyorsunuz yok süremi kısıtladı yok önüme kırdı bilmemne. Bakın yine diyorum şuanda Vural Ak gibi düşünmeye calışıyorum.
Siz süre kasacam diye halk gününde hem insanları tehlikeye atıyorsunuz hem gereksiz gerginlik yaşanıyor daha önceden görüldü bunlar. Yok önüme geldin yok şu şerefsiz yüzünden süremi kasamadım yok şöyle yok böyle.
Adı üstünde HALK GÜNÜ. İnsanları stresden uzaklaştıracak bir gün. Süre kasacaksanız toplanın abi 100 araba 200 araba. Bi sınır yok ne kadar toplayabiliyorsanız 1 gün kiralayın pisti. Ne kadar çok araba olursanız o kadar kişi başına fiyat düşecektir.
Akşama kadar pist sizin ne yapiyorsanız yapın. Bu bu kadar zor değil.
bakın yine diyorum dün mesela supersportlar kiralamış 20 araçlarmış kişi başı 1250€ ya gelmiş yani siz 50 araç kiralarsanız kişi başı 400€ ya gelecek ve akşama kadar pist sizin olacak. Yine mi çok 100 araç kiralayın 200€ olsun misal.
Sabahtan öğlene 50 araçlık bir grup kullanır öğlenden akşama 50 araçlık bir grup kullanır.
Saat 9 dan akşam 6 ya kadar pist sizin olur.
Süre kasacaklar bu tür profesyonel işlere yönelsin. Halk günü gibi bir güne değil.
Bence böyle olması çok daha mantıklı. Hem süre ile işi olmayan stres atmak için gelen halk istediği gibi takılır hemde profesyonel olarak araç hazırlayan amacı süre kasmak olan grup dilediği gibi takılır.