Bence bu milli yasla felan alakalı değil, kesin teknik bir arıza oldu bunuda ona bağladılar....
Printable View
Bence bu milli yasla felan alakalı değil, kesin teknik bir arıza oldu bunuda ona bağladılar....
Antalya dan geldim bukadar pasıft bır organizasyon olmaz cıkıpta özürdılıcek adam dahı yok ,konya defterını kapatmış bulunmaktayız ,izmit korfez forewer ...
Yazık bu kadar insanın emeğine çık iki kelime yaz bu kadar basit insanlar yüzlerce km yoldan geliyor. Askerim polisim toprağa düşerken yas ilan etmeyen zihniyetin kararını ben tanımıyorum
3 5 gün sonra tekrardan organizasyon düzenlenir ve 40-50 araçlık bir katılım olur hersey unutulur....
Konya'da yarış olduğu zaman insanların aklına "kesinlikle bir aksilik olacak" diye geliyordu zaten,ya ışıklar ya süre doğru düzgün çalışmaz,organizasyon eksikligi olur vs.
Dün arkadaşlar gitmişler Sato usta (Bes Servis - Saxo Turbo) ile beraber,adam sabah 4e kadar şanzumanı yapmış yarışa katılacağız diye.Tekrar söve söve dönmüşler.Bunca emeğin,harcanan paranın hesabını kim verecek? Bu ne sorumsuzluk?
iyiyki Ankara dan çıkmadan siteye baktımda boşuna hem yol yapıp boş boş eve dönmedim
Ben ordaydim skinti yoktu surelerde en son murat kardesimiz kalkti ve ben kendim kapatttim sistemi bosuna *** atmayalim sabahleyin spor bakanliginden gelip kapayacaksiniz dediler hicbisiy ypamadik saatlerce ugrastik rekor kirmak icin ama malesef olmadi. Yapicak bsiiy yok birdahaki yarisa insalllah
bu kadar kolay olmaması lazım
bilmeden konuşmak ^^^ atmak.
Bu kadar ruhsuz olmayın arkadaşlar
özgün olayı özetlemiş bunun üstüne yorum yazmaya gerek görmedim
ama cok merak eden olursa
0542 382 82 06 numaram
okuyun:
http://www.tosfed.org.tr/haberler/36...e-iptal-karari
http://www.milliyet.com.tr/tff-tum-r...8-skorerhaber/
-Mesele bu değil,Eğer siz bir organizasyon düzenliyorsanız Tosfed ile konuşmanız lazım.Yani yarışa katılan insanlarmı tosfed yada her kim düzenliyorsa ona ulaşıcak.Ulusal yas ilan edildiği anda iletişime geçilip yarışların iptal olup olmayacağını öğrenip insanların bilgilendirmesi lazımdı.
-Özgür abi ne demiş "Sabah spor bakanlığından gelip kapatacaksınız dedi" Kardeşim bunu araştırıp öğreneceksin eğer sen başkan yada koordinatörsen.Ülkede Darbemi olduda bir anda Spor bakanlığından Tankla gelip kapatacaksınız bunu dedi? Tabikide hayır.Ulusal yas ilan edildi,yarışlarımız iptal edilecekmi edilmeyecekmi diye en azından bunu öğrenip insanlar haberdar edilmeliydi.
-Mesela milliyetin Linklini vermişiniz.Haberin tarihi : 10 Ekim 2015 - 19:11 | Son Güncelleme: 10.10.2015 - 22:08
-Buraya Yarışın iptal olduğu yazılıma Tarihi : Bugün, 09:26 #59 typerali
Mesele iptal olması değil,ülkede darbede olmadı.Eğer dün ulusal yas ilan edildiyse,Spor müsabakalarının iptal edildiği dün açıklandıysa,bu işte konuşulup karara bağlanıp kamuoyu bilgilendirilmeliydi.
Eğerki valla bizim haberimiz yok,sabahın köründe geldiler kardeşim yarış düzenleyemezsiniz dediler diyorsanız o durum daha vahim ve ciddi iletişim bozuklukları var demektir diye düşünüyorum.
Turan abi kimse ulusal yas oldugu ve bu yuzden yaris iptal oldugu icin hayiflanmiyor .
Ulusal yas demek amator veya resmi tum organizasyonlarin , etkinliklerin , konserlerin , sergilerin vsvs bir baska tarihe alinacagi bir durum demek .
Baskan arkadas alacakti eline telefonu arayacak bi soracakti , ha sordu diyelim yada sormadi , diyecekki iptal olma durumu olabilir . gelenler kusura bakmasin , gelmeyenler de benden haber almadan yola cikmasin diye . Bazi islerin sorumlulugu kriz kontrolu ve onsezi gerektirir . Bir kriz olacagi asikar , ongorup gerekli onlemi almadigi icin bu insanlar madur .
Ulusal yas oldu yarisi iptal ettiler biz napalim dememek lazim .
2015 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 5. AYAK 10-11 EKİM
Bu yarışta görevliydim cumartesi yarışın ilk ayağı sorunsuzca yapıldı fakat pazar sabahı yarışın 2. ayağı iptal edildi ve duyuruldu. Yani yapılabilecek fazla bir şey yok iptal haberi pazar sabah ilan edildi.
memet kardeşim yas ilan edildikten sonra
tosfed e e-mail yazıldı ve telefonla görüşme yapıldı 10 ekim de.
cevap sabah 11 ekim 09:05 geldi ve acıklama yapıldı.
o sırada il gençlik ve spor bakanlıgı görevli teknisyen gelip saniye fotoselleri söktüler .
bilmiyorum sen fotoseller sokulurken ordamıydın.
İletişim bozuklugu degil resmi yazının geç gelmesi sebep.
Gereksiz benzetmelere gerek var mı tank falan
evet yas ilan edildi biliyoruz bizde üzgünüz bu durumdan kimse hoşnut degil.
Allah'tan Antalya'dan kalkıp geldim şehir içine indim bikaç işim vardı mesaj geldi yarıs iptal diye yemek yiyip geri döndük bizede yazık :)
şimdi burda ben Ali başkanı suçlamıyorum, kendimi suçluyorum biliyorum konya nın böyle oldugunu kalkıp gittim oraya kadar hata bende
ben hiç kimseye cevap yazmayacam insanın ayıbı kendine ;burada durumu özgün ,turan, TK_41 oldukça net açıklamışlar. 2kişi burada görevli idiler diğer arkadaşımızda başka bir organizasyonda görevli bilginin bize ulaşmasını beklemek zorunda olduğumuzu bir türlü anlamamak ta ısrar var diyecek bişey yok.
sanki duyarsısız yada bizde zeka yok bunları tahmin edemiyoruz elinde bilgi ve belge olmadan konuşabilen varsa aramızda bundan sonra beni de bilgilendirsin .
not: özgün bu yarişta resmi görevliydi (teknik kontrol)
Turan Sezgin de komiserler kurulunda resmi görevli idi.
bu işler böyle olur yazarsın suç, yazmazsın suç atmak tutmak sallamak kolay işler.
bazı arkadaşlar afaki yazmışlar acayip benzetmeler falan herkesin dikkat etmediği bi şey var yarışcılardan bi allahın kulunun yazısı yok sebebi şudur onlar bizlerle birlikte olayların nasıl geliştiğini bildikleri için sıkıntıları yok ama seyirci konumunda olan herkes yazıyor.
Ben de bır ıkı bırsey yazmak ıstıyorum.Ali baskanım bu ısler boyle olur dıyıp yazarsın suc yazmazsın suc dıye bırsey yok.
Organızasyondan sorumlu ısenız ınsanlara acıklama yapmak zorundasınız.Eger ki gercekten bu mevzu sabah bellı oldu ıse amenna sorun yok sayılabilir cunkı o anda yapacak bırsey yoktu.Madem sabah bakanlıktan görevliler geldi orada acıklama yaparken soyleseydınız bare bizlerde aydınlanmıs olurduk.Yarısmacılar tabii ki cok sorun cıkarmazlar cunki cogu cumartesi günü amacına ulastı bu futbol macı degilki illa taraftar olsun.Adam gelmıs cumartesi zaten etraf sakın yaptı suresini gitti.Onların yerınde bende olsam arabamın o ankı durumunu süresini sonuc olarak alsam sorun cıkarmam.
2004-2005 ten beri drag sporunu ızlıyorum gıdıyorum bırkac kere katıldım keyıf almaya calısıyorum ama ınsan 1400km yol yapıp hıc bırsey goremeyince moralı bozuluyor otomatıkman.Bu durumda da dırek ınsanları suclayamazsınız.Biraz empati yapıp sagduyulu olmanız gerekırdı.İnsanın ayıbı evet kendinedir ama hıc bırsey yazmayacagım kısımına katılmıyorum.
Sabah hatırlıyor musunuz saat 08:00 sularında Alı baskanım Allah kolaylık versin dedim size.Sizde hosgeldiniz dediniz.İsiniz zaten ne kadar zor zahmetlı oldugunu bu ulkede organızasyon yapmanın kolay olmadıgını zaten bılıyoruz.Spora destek veren ızlemeye gelen araba yapan adam sayısı kactane kı zaten insanları küstüresiniz.Ikı kısı olayı bılıyor olabilir ama bir sürü insan acıklama beklıyordu.Bir daha bu ve bu tip konularda elınızden gelıyorsa erkenden haberdar edılırsek seviniriz.Kalın saglıcakla..
Yetkili olarak hiçbir düzgün açıklama yapmadan İnsanların herşeyi anlamasını bekliyorsunuz..
Olayın padoğa girecek kadar içinde olmayanlar ne olduğunu anlayamadığı için haklı olarak tepki gösteriyor..
sonra vay neden tepki gösteriyorsunuz,...
bundan sonra seyircileri davet etmezsiniz, rekorlarla dolu bir yarış olacak diyerek herkesi çağırmazsınız olur biter... burada hiç kimse neden yarış iptal oldu demiyor, hepimiz biliyoruz neden iptal olduğunu... dünden beri ülkede bütün organizasyonlar iptal oldu, draglaın da iptal olacağını çoğumuz tahmin ediyorduk, dün bir çok kişi sordu size, şunu demek çok mu zordu 'evet yas ilan edildi, organizasyonun iptal olma durumu var, özellikle Konya dışından gelecek olanlar benden haber beklesin'
böyle bir yazı yazmak zor mu? haa ben bu işi 40 tane drag arabası için yapıyorum gerisi beni ilgilendirmez diyorsanız da, konu falan açmayın, davet yollayın her türlü toplarsınız 30-35 araba...
hala daha şehrinize Antalya Adana İstanbul Mersin gibi illerden gelenlerden özür dilemiyorsunuz tebrik ederim sizi...
sevgili kardeşim ne güzel yazmışsın bu iş sabah olmuşsa diye biz burda 3 kişi diyoruz ki sabah bilgi verldi o saate kadar her hangi bir bilgi elde edemedik kaldı ki bu arada il müdürlüğünden bir görevli bize dediki (yarım olan organizasyonlar devam eder başlayacaklar ertelenir) bunu üzerine içimiz biraz serinledi .iyi dedik bitirecez bir 15 dakika sonra tosfed bilgi verdi ertelendi şimdi bu arada ben akşam kısa bir süre otelde yarışmacı arkadaşları ziyaret ettim aracına parça ihtiyacı olan bir arkadaşımızın parçasını bıraktım burada aynı sorulara muhatap oldum aynı şeyi söledim arkadaşlara bilgi verin bence yola çıkmasınlar ankaradan ist.dan arayanlar oldu onlara da aynı şeyi söledim net leşmeden hareket etmeyin şimdi gelelim pistteki açıklama işine elime mikrofonu aldım açıklamayı yaptım daha nasıl yapılırsa bilemiyorum yok tek tek şahıslara yapacaksam hata etmişim demekki.
şimdi gelelim bu yas işine herkes konuşuyor şöyle diyor böyle diyor bu ülkede yas ilan edilmiş bunu iptal olacağını tahmin ediyordunuz neden çıktınız yola diceksiniz ki açıklama yapmadınız ondan çıktık yola iyi haklısınız bana da bir açıklama yapan olmadığı için bende açıklama yapamam ben ne federasyondan ne devletten büyüğüm şahsıma ait işyeri de değil bu kulüp ; kulüp başkanı olarak erkan_ı adaba uygun davranmak zorundayım. bana bilgi ne zaman gelir ise o zaman yazarım.
neden size cevaben yazdığımın nedeni de açıklayayım samimi yazdığınız için size yazdım (hiç birşey yazmayacağım ) cümlesi cevaben kimseye yazmayacağım anlamındadır . başka bir organizasyonda görevli olan arkadaşta yazmış sabah bilgi verdiler diye dahası pistte gürsel kaynakta bana serzenişte bulundu dediki aibi ist. da driff devam ediyor burada neden yok manasında yaklaşık 3 dakika sonra driff ten de haber geldi iptal diye şimdi off rod da sorun yok driff te sorun yok üstelik driff başlamışken haber geldi dediler. offroad da driff te dün yada gece açıklama yapıldı da biz kulak tıkadık aymazlık mı yaptık.şimdi neden size yazdığımı merek ediyorsunuz inannın samimi olduğunuza inandığım için size yazdım yoksa ben zaten ilk yazımda yazmıştım kimseye cevap yazmayacam diye: drag sporu çok fedakarlık isteyen bir spor uykusuz kalacaksınız para harcıcaksınız bir sürü olumsuzluk la uğraşacaksınız sonunda tşkrü bile olamayan bir spordur DRAG üvey evlat gibidir ralliciler sevmez offroadcılar istemez drifftçiler için olsada olmasada fark etmez. cefakar bir seyirci vardır ama vefasızdır hemen anlamadan dinlemeden yargısız infaz yaparlar.bu böyledir ben alıştım artık insanların böyle davranışlarına ama şu bir gerçekki bir ata sözü vardır (bekara avrat boşamak kolay) kalın sağlıcakla.