Ne desem bilmiyorum, süre gerçekten inanılmaz stock sayılabilecek bir otomobil için.
Honda video'yu koyamadan geçildi, taaa en başında da demiştim. :)
Printable View
Ne desem bilmiyorum, süre gerçekten inanılmaz stock sayılabilecek bir otomobil için.
Honda video'yu koyamadan geçildi, taaa en başında da demiştim. :)
Honda Türkiye temsili auahuahuahuahahua
https://www.youtube.com/watch?v=f_RO8CQqaxo
https://www.youtube.com/watch?v=f_RO8CQqaxo
Zeki tebrikler. Müthiş süre. Videosunu da bekliyoruz.
Bugün gerçekten güzel gündü.
Umut ta Ankara'dan geldi, ilk kez Golf R'iyla cikti ve son seansta 2.27'ya kadar indi.
Baybars abi (Alfa) 2.30 baslarina kadar indi.
Murat abi gt3'u ile harikaydi.
Zeki'ye bisey demeye gerek var mi bilemedim. Tekrardan tebrikler. On ceker konusu bugun seviye atladi.
Ben de nacizane z3 ile 2.25 ortalari gorecektim ki, arka duzlugun sonunda trafige kaldim. 2.26.08 gelmis. Telemetri kayiba 0.60 sn diyor. Saglik olsun :)
İsot tdi'le çok keyifli bir seans geçirdik, eksiklerimizin ne kadar eksik ve ciddi oldugunu gördük, herkesin ayagına saglık kesesine bereket, pistgünleri ekibine de teşekkürler :)
Zeki ,burdan da tebrik edeyim harika süre çıkardın, fotografları whatsapp dan vs atacagım en kısa zamanda :)
Murat abi, gt3 çoook keyif verdi, tebrikler.
Utku, bir peruk takıp, bir nickname ile listeye girmen lazım artık :)
Alfa'ya da maşallah çok güzel süre çıkardı :)
ilk seansta arkama takılan x6 ile çok eglendim bende :D
Suresini indirenlere tebrikler o kadR hsxirlik yaptim yagmur dalgasina gelmedik pismanim :)
Havanın serin olmasından mıdır nedir, sanırım herkes kendi rekorunu geliştirdi bugün. Ben de 2:38:9 ile otuzlu rakamlara adım attım nihayet :)
Pist, organizasyon, hava; herşeyin optimumda olduğu çok güzel bir gündü.
Başta Buğra olmak üzere, organizasyon için Intercity ve emeği geçen herkese teşekkürler.
C ve D seanslarında çıktım. Pistte 30'a yakın araç olmasına rağmen şahsım adına sıkıntısız bir gün geçirdim. Katılan arkadaşlara temiz sürüşleri için teşekkürler.
Not: Cupra ve Zeki'ye tebrikler. Müthiş süre.
Katılan, organize eden emek veren herkesin emeğine bileğine sağlık, sürelerini geliştiren arkadaşlara tebrikler.
Erhan kareşim de ilavelerinin faydasını gördü, ilk piste çıkışından şimdiye kadar her seans daha iyisi geldi :) 2.30un altinin gelmesi kurdela oldu :)
lastik havasını ilk seans pitteki arkadaşlar 10psi fazla basmasalarmiş iyiymiş..
Herkesin emeğine sağlık umarim seneyede böyle güzel günler geçiririz.
Bu arada, tavandan kopup uçan kameramızı ezmeyen herkese teşekkürler, sarı bayrak sallattığımız için kusura bakmayın :)
Cok guzel bir gundu.. Yagmur yagcak diye gelmemeyi dusunuyorduk fakat iyiki son anda gidelim demisiz.. Hava gayet iyiydi.. Ilk iki seans pistte tutus cok iyi degildi fakat sonradan pist daha iyi oldu. Cupra gercekten cok iyi sure yapti. Tebrik ederim. Mukemmel.! M3csl gercekten gunun em guzeliydi bence.. Aracin gidisi durusu surucunun pilotaji muhtesemdi. Tebrik ederim Can arkadasimizi da.. D seansinda guilietta ile cok keyifli olcakti tam ama malesef limp mode a girdi aracim :( sure olarak ilk seans 2.34 surem vardi biraz moral bozdu bu sure benim acimdan ama, ikinci seansa girerken iyiki tekrar lastik basinclarini kontrol ettirmisim. Bridgestone daki arkadaslardan onler 28 arkalar 22 rica etmistim, o da ne onler 38 arkalar 22 cikti! Bi yanlis anlasilma olmus sanirim ama duzelttikten sonra psikolojik sinir olan 2.30 un altina inebildim.. Yeni sezonda daha guclu sekilde yine bu keyifle hepberaber yine egleniriz umarim...
.
Herkersin emeğine sağlık. Gönül gelmek isterdi ama kısmet olmadı.
Sormak istediğim bişey var intercitypark.com da süreler aktif değil heralde. Transponder durumu ile mi alakalı yoksa henüz bir düzenleme yapılmadığından mı? Nürburgring'in süreleri gibi sadece istanbulpark süreleri ni eksiksiz takip edebileceğimiz bir yer var mı? Şöyle speclerle falan olsada tadından yenmese hatta.. :rolleyes:
18 araliktada var sanirim