Yarış pistine gelip db'den rahatsız olmak enteresan, körfez pisti yanında ev sahibi olupta pist çok gürültü yapıyor diye şikayet edenler geldi aklıma..
Printable View
Zeki ıslak önden çeker rekoru da kırmış olmuş :D
Herkese tebrikler, Zeko kırılcak bir şey bırakmadın arabayı satıyorum. (nokta)
Golf le girmek istmesemde diğer araç yetişmediğinden onunla kapanışı yaptım.Ben keyif aldım yerlerin ıslak olması beni biraz tedirgin etsede kasmadan eğlendim.Süspansiyona yaptığım değişiklik pozitif yönde plmuş hoşuma gitti.Ama frenlerin bellerinde eğilme vardı mecburen öyle girmek zorunda kaldım.buda çok erken fren yapmama sebeb oldu.6/7 tur sonra basınç hortumu yada vakum hortumu tam bilmiyorum çortladı.araç çok fakire gittiği için bende bıraktım.yolda gelirken dikkat ettim 2.62 gibi basınç görüp arızaya geçtik:)
Ferodo 2500 kullandım şehir içi ve hızlı kullanımlarda gayet güzel ve yeterli bir balata.ısındığında yakalamsı filan gayet güz l yaptığı ses sizi rahatsız etmezsse ki beni etmiyor tavsiye ederim.fakat aşırı yükü pek gelmiyor.eğer geç fren yapmayı s viyorsanız kesin yakarsınız.ben 2 kere arka arkaya ayrı günlerde yaktım ve balata kömür gibi olmuş parça parça kopuyordu.pist için riskli ama golf r biraz ağır bunuda unutmamak gerek tabii.şu an pagit Rs 29 kullanıyorum harika.tek sıkıntı soğukken kimse yok illa ısınacak.
Bilgi ve tecrübe ettiğim için paylaşmak istedim.
Eksikleri tamamlıyalım yeni sezona merhaba diyelim hep beraber.:)
Kalın sağlıcakla....
Beyler bugün pistten sonra baktım turbo 1.77 bar basmış herkes daha düşük değerler konusuyor. Turboya zarar verirmi ? Yorumlarınızı bekliyorum. (Araç stage 1)
K03S mi oluyor 2.0tt lerde nedir turbonuz? Eğer cooler falan yoksa avans vuruyor olabilirsiniz bu durumda belli ölçüde tölere eder ecu nuz ama yazılımla vs vs de alakalı bir durum. Tam setup nedir? Birde sürekli mi o basınçlar yoksa bir kere bile olsa okuduğunuz maksimum değer o mu kalmış?
http://www.techturkey.com/forum/pist...ml#post7990670
Videoyu koyabildim.
Stock 211hp ko3s diye biliyorum.Cooler yok ama düşünüyorum.Setup downpipe-dv-stage 1 yazılım - rs4 bobin - ngk.Peak değerdi o genelde 1.3,4 falan görüyorum.S3 cooler uyarmı acaba benim arabaya ?
Hepsini derledim az önce.
En uzun kadrajda kaldığınız yer 10 ve 12. viraj arasında kalan arka düzlük,sizin içinde sıkıntı olmassa koyarım video.Onun haricinde 2-3 tane kısa geçiş var o kadar
Birde sanırım s/f geçişimiz var birlikte ama kamera açısında gözükmüyosunuz,oda sizde vardır sanırım
Araçtan araca turbo basıncı çok farkeder.
Misal, benim gariban 1750 cc'den 235 beygir çıksın diye 1.5 bar peak basıyor Alfa.
Ringte belli db uzeri yasak direk almiyorlar piste. Yaris pistine gelmekle alakasi yokki o isin mantalite lazim aslinda biraz. Bagiriyor olabilirde bosta surekli gaz vermek farkli birsey :)
Neyse 13 te biri yag dokmustu galiba inanilmaz kayiyordu. Farkeden varmi benden baska ? Ve 13 teki fotografciyi taniyan varmidir. Eray degilmis ?
13 te yağ vardı evet birde 9 da manasız bir tutunmama vardı o da yağ mı su mu oraya birikmiş anlayamadım. Sen o brz nin sesinden rahatsız olmuşsun birde içerideki virajlarda yalandan sıkıştırmalarını bilsen ..
Ring'i ornek vermeye gerek yok,tum pıstlerde neredeyse bu kısıtlama var,rıng de db lımıtımdaha asagıda.
O ses cıddı rahatsız edıcı ıdı,tamam pıst aracı ama bu baska bırseydı...
Egzos olayı enteresan. Dün 9uncu viraja yaklaşırken yanıma araba yanaştı sandım. Ulan diyorum 8de kimse yoktu arkamda. Bakıyorum kimse de yok ama ses yanımda. Meğer taa 7'nin oradan geliyormuş ses.
Manifolddan direk sokaga egzos olmaz. Hani bir tanecik muffler takmak lazım. Bence de, yüksek bir limit getirilmeli.
dediğim gibi benim best lap in görüntüleri yok, gopro çekmemiş. iyi turlardan iki tanesini attım youtube a. yorumlarınızı bekliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=6kaYLsmb20I
https://www.youtube.com/watch?v=6kaYLsmb20I