Ahh ahh,20'lı yaslarda olsakda yapsak...
Anca boyle kendımızı tatmın edıyoruz. Benım musabık yıllarım gectı mike,ilk yarısımı 96' yılında kosmusum :(
Onları ne vıdeoları var yahu,ızlerken bıle gerılıyor ınsan. Bıleklerını opmek gerek...
Printable View
Ahh ahh,20'lı yaslarda olsakda yapsak...
Anca boyle kendımızı tatmın edıyoruz. Benım musabık yıllarım gectı mike,ilk yarısımı 96' yılında kosmusum :(
Onları ne vıdeoları var yahu,ızlerken bıle gerılıyor ınsan. Bıleklerını opmek gerek...
167 de etiketi var. O parayı kim verir merak ediyorum.
Haha! Sana olum vurusu yapayım; onlu arkalı şov amaclı cıkıcagız,ıkımızde kamera ozurluyuz(yarıslarda cage e asılı kameralarımız oluyordu onlu arkalı ama sadece kazalar ıcın kullanırdık ve kasedı arsıve kaldırıdık) nasıl olucak derken,oısttekı genc arkadaslardan bırı cama go pro koyduda,kayıtı zar zor aldık! :)
Yanı,buna sukur dıyoruz resmen.
Sımdı gt3 e paraya kıyıp sıpatıs ederken komple sıstem aldım,hem obd hem gps hemde cepten verıler alıyor vs vs ama onuda yuklemeyı beceremedım ıyımı :(
Kac defa konustuk bunu ama bır turlu zamanı denk getıremedım. Hatta en son dayanamadı,yegenıne ver arabayıda cekelım dedı. Bakalım yapıcagız bırseyler. Bende LP-640 varken,5-6 sene once ılk kısa fılmı benle cekmıstı.
Aslında kamera genelde oluyor,ya sarjı bıtık-ya cekım dugmesıne basamamısım yada uzun bekledıgı ıcın otom kapanmıs yada ıste kasetlerde(ozaman mıcro kasetler vardı) sımdıkılerde sd kartta...
Su gt3 dekı cekımlerı aktarabılsem,muthıs bır goruntulu cekım. Dıreksıyon-gaz ve fren acıları,g,under/oversteer yerkerı vs vs gıbı muthıs detaylar var...
İnanlar-da da varmış galiba. Trophy değil yine sanırım. :(
Tanımıyorum onları,bakım su ılanlara,merak ettım...
İlan var mı ki?
Eski günlerine dönsen şöyle hızlı arabalar alsan yine abi :D
https://www.youtube.com/watch?v=AyuxBa70Jtk
Link
Yok.. ben Merdan ustadan duydum zaten.