hadi koyun eklim yukarıya
Printable View
hadi koyun eklim yukarıya
baska resimler ve videolar yokmu ???
eray bu hangi e30 ?
2. Kalkış - BMW 3.25Nos vs SaxoTurbo
TIKLA
hadi videooooooooo
aracımla ilgili emegi geçen ve destekleyen herkese teşekkür ederim
hanı abi yarişlar nerde ya
yorucu bir gundu simdi girdik eve:)
bugun araba inat etti, biz inat ettik; araba inat etti biz inat ettik ama sonucta kazanan o oldu:( aksilikler pespese geldi kismet degilmis. bunlar da bu sproun icinde yapacak birsey yok.
pistte iki yildiz vardi,
birinci yildiz bugaru, inanilmaz gidiyordu ve hakkaten sidika abla pilotaj yeteneklerini konusturdu pistte. hasan abiyi, sidika ablami, tohan ve butun ekibi tebrik ederim.
ikinci yildiz ise msky, ismail hakkaten guzel is cikarmis guzel olmus masallah. tebrik ederim kendisini, gokhan ustayi ve butun ekibini.
mrt de bugun sorunlu bir gunundeydi, fakat yinede piste cikip elinden geleni yapan murat abi ve ekibinide tebrik ederim.
msky video istiyoruz lütfennn
3 sayfa olmş hala video yok bekliorz :D
hd videolar bugün zor yarın bi ihtimal en kısa zamanda gelcek ordaymışsınız gibi izliyceksiniz ama emin olun :)
Eray ne diye hd çekiyorsunki kardeşim. Normal kalite neyine yetmiyor. Heleki web de kalitesi belli bir seviyeden yukarı çıkmıyor videonun.
Hd sadece pc de çok yer kaplayacak ve sen seyredeceksin.
Normal Quality fast job istiyoruz.
hadi yaw yokmu video resim mesim.izmitten ankaraya ulaşmışlar izmitten istanbula ulaşamdınızmı hala:D
sınıflara göre sonuçlar ?????
e30 neydı ole kafa kaldıro mukemmel bi yarıstı
Msky gerçekten mükemmeldi .... keşke akşama kadar kalsaydıda sonradan gelen Skyline R34 le bi şov kalkışı yapsalardı :) gerçi Msky R34 ü geçer die düşünmekteim ama :) tekrardan maşallah
SkyLine süperdi abimizin hayaLLerinin arabasiydi hatta sahibi iLe konuştu bindi arabaya çaLıştırdı redLine yapti ayriLmadı arabanin başindan :D Giderken beraber gittik körfez çıkışına kadar gazLamaLar falan süperdi. Geçmeye kaLkınca üstümüze kırıp gazLiyordu :D KasisLeri siLmece geciyordu hatta bazıLarında yanindaki cocuk indi arabadan öLe geL böLe geL zor gecirdiLer :D kartımızı faLan werdik biz petroLe giriyorduk kendinize iyi bakın dedi çufLaya çufLaya gitti :D iyi birine benziyor körfez çıkışına kadar biLe beraber gitmek süperdi :D
tamam hersey guzelde hersey 10 numara da bu sonuclar noldu hangı sınıfda kımler bırıncı geldi ??????????????????????????????????????
her ne kadar seyredemesemde türkiyenin ilk drift organizasyonunda görev almak çok güzeldi drag yarışlarıda süperdi belki ama artık türkiye de drift olayının profesyonel noktalara gelme yolunda büyük bir adım attığına bugun inandım ve birebir şahit oldum ilk organizasyon olduğundan dolayı katılım çok değildi belki ama inanıyorum ki düzenlediğimiz ikinci drift war da katılım 2-3 kat artacak ve donutlardan vs battle solo drift lerdan büyük keyf alıcağız bugun arkadan itişli bir arabam olmadığına çok üzülmemden bunu anlamak çok kolay.....